MusicSurvivor 5.Sezon 2.Hafta Oylama Başladı

HAHAHAH @destere kullanıyorum diye kandıırp kullandırtmıs sana kendisi kullanmamıs tabi ama jurilere oy kullanmansına öncülük ypıyor örnek baskan olarak

HAHAHAH @destere kullanıyorum diye kandıırp kullandırtmıs sana kendisi kullanmamıs tabi ama jurilere oy kullanmansına öncülük ypıyor örnek baskan olarak
Banane @destere den ne yaptığından tüm şarkılar yollanmış kullandım işte.
İlla oylamanın başlamasına ne gerek var.
Boş vaktim vardı aradan çıkardım fena mı ettim.

Çok bolkörsün.
Reyting yarışında sen şarkı yarısında ben kazanayım kardeş kardeş bitsin yarışlar.
Ama senin söyledigin pauni göremezsem haftaya acisini cikartirim haberin olsun
ben de öyle düsünüyorum ikimizde bir seyler kazanalim reyting yarisinda @Bully var büyük rakip sen biraz onun kafasini karistir da iyi tahmin yapamasin ben de sana burda yardimci olurum tani

Bir gün oyunu geçersiz kılalım sana yeter mi.

Yarın Akşam oylarımı kullanacağım

TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beni tercih yaptırtmaya zorlama ablacım! Ex aşkın @destere mi yoksa kardeşlerin mrt-06 ve @xemrexxx mi.

tabiki beni seçecek sorduğun soruya bak cevabın benden yana olacağı kesin boşuna sormuşsun

Çok bolkörsün.
Reyting yarışında sen şarkı yarısında ben kazanayım kardeş kardeş bitsin yarışlar.

bolkör nedir ya ?

@dosimosi koş yine türkçe özürlü bir öğrenci buldum sana
)

tabiki beni seçecek sorduğun soruya bak cevabın benden yana olacağı kesin boşuna sormuşsun

bolkör nedir ya ?

@dosimosi koş yine türkçe özürlü bir öğrenci buldum sana
)
İlk görüşte aşkın ömrü 5 saniye, aşkın ömrü 5 sene ama dostluğun kardeşliğin ömrü bir ömür. 😉 @Çiğdem- bu farkı görüp ona göre bir değerlendirme yapacaktır.

Beni tercih yaptırtmaya zorlama ablacım! Ex aşkın @destere mi yoksa kardeşlerin mrt-06 ve @xemrexxx mi.
HAHAHA aa biliyorsunuz işte gönlümdeki yerinizi ama bu konu sınırları içerisinde dostluk ayrı iş ayrı demek durumundayız başka bir konuda @destere nin kafasına oklavayı indiririm senin için tabikide cnm
ama bu konudayken patron olarak başkanımızı korumak zorundayım

Ben anlayacağımı anladım....

Banane @destere den ne yaptığından tüm şarkılar yollanmış kullandım işte.
İlla oylamanın başlamasına ne gerek var.
Boş vaktim vardı aradan çıkardım fena mı ettim.

yine satışlardasın
@doğu ya güvenim yoktuda sana güvenim çoktu ama nasıl bir kader ortağıysan sırtımı döndüğüm an hançerliyorsun

başkana saygın yok hadi anladıkta en azından bulunduğumuz makama hürmeten başkanın karizmasını çizmeseydin

başkandan banane nedir ya ?

Ben anlayacağımı anladım....

yani köprüyü geçene kadar bana dayı diyor kız, anla işte

Son düzenleme:
Seni seçti işte, aşkı uğruna çiğnedi kardeşini. Bundan sonra ablacım demem anca teyze derim.
Kara listeme aldım kendisini.