MusicSurvivor 5.Sezon 2.Hafta Oylama Başladı

Ben @destere'nin amacını anladım, beni eletmek istiyor.
))))

Ziynetİn şarkısını paylaşınca şahane demiştin

Yanlış şarkı zannettim sanırım bende bizde böyle çok iyi şarkı sanıyordum ama aksine çıktı. Ama kötü şarkı o kadar çok ki aradan sıyrıldı. giriş nakarat ve sese puan veriyorum ortalaması 5.6 çıktı oda oralara yerleşti.

102 yorum yazmisim
masallahim var.

Geçen haftaya göre şarkılar kötüleşmış bence herkes düşürmüş performansı.

İrem Derici bu hafta güzel gelmiş. Geçen haftada iyi almıştın @MayısKralı bu haftada iyi puan verdim.
Yine Deniz Seki güzel gelmiş. Ben seviyorum bu kadının sesini. İyi puan aldın @vadikızı
Sonra Aynur Aydını sevdim biraz nakaratta yükselse daha iyi puan alırdı yinede ilk 3'umde yer aldı.

Bu hafta en büyük sıçrama Cem Karaca'dan geldi. Güzel gelmişsin @batuhankaralar verdim iyi puanını.

Sibel Can'ı sevmedim başta ama ortalamada yüksek çıktı ve çok iyi puan aldı. Ses ve nakarat iyiydi oradan yükseldi yoksa giriş çok kötü.

Y. Sadakat çok kötü gelmiş ama nakarat ile kurtardı yine 10+ verdim @masacre-

Fettah bu hafta listemde artış yaşadı. Güzel şarkı seçmiş özellikle nakaratta sesini iyi kullanmış. @eskici 12 üzeri puanın hayırlı olsun.

Shakira 1-2 basamak geriledi ama yine ilk 5'imde yer aldın @Harunnn60 cidden ilk hafta iyi gelmiştin beklenti büyüktü bu hafta bozdun.

@MasacRE- @eskici @Harunnn60 @vadikızı @batuhankaralar @MayısKralı

@turkuazz

@vadikızı @MasacRE- @eskici

Harikasın aynuru beğendiğine çok sevindim

Candan bu hafta düştü malesef @OzaN demiştim ama severim kendilerini nihayetinde yine yükselir.

Ziynet ortada kaldı. Ne iyi ne kötü çıktı tam ortada verdim puanını ama tahmin ettiğim şarkı okşa ilk 3'de yer alırdı.

Gökhan Türkmen facia olsada anlaşma gereği kötü vermedim @Bully

Harikasın aynuru beğendiğine çok sevindim

Geçen hafta daha iyiydi aslında ama bu hafta herkes performansını düşürmüş o sebeple yükseldn.

Beyaz yalan puanini düseyim mi

Yaptığın yorumlara bakılırsa bana max 7 falan verdin, ben de 3 puan yükseğini veririm arayı kapatmış oluruz

@MEnes sabaha kadar buralarda dolasirsa beyin yanar tabiki.
degisiklik olmusmu peki oylarinda ?

Az daha saydırmaya geliyordum da mesajı silip düzenlemiş neyse ki @Çiğdem-
. Benim gibi biri daha recaplar gelmeden tek tek şarkıları bulup üşenmeyip dinliyor o da ilk haftayı dinledi diyor yuh dicektim de farkına varmış durumun.
Değerimi bil boş vaktim vardı sabahtan halledip aradan çıkardım.