MusicSurvivor 5.Sezon 2.Hafta Oylama Başladı

hahahah ayy oy gönderecem diye kandırıp @MEnes e oy göndertmişsin ayoll işte örnek juri başkanı @destere :A :A :A

bu arada en düşük 7 vermeye devam ediyorsun 18-7 arası haftayada 17-7 arası falan şarkılar biraz azalana kadar en düşük 7 kalacak şimdirik :A
Ben @destere'nin amacını anladım, beni eletmek istiyor. :)))))

Ziynetİn şarkısını paylaşınca şahane demiştin :A

Yanlış şarkı zannettim sanırım bende bizde böyle çok iyi şarkı sanıyordum ama aksine çıktı. Ama kötü şarkı o kadar çok ki aradan sıyrıldı. giriş nakarat ve sese puan veriyorum ortalaması 5.6 çıktı oda oralara yerleşti.:D

Geçen haftaya göre şarkılar kötüleşmış bence herkes düşürmüş performansı.:(

İrem Derici bu hafta güzel gelmiş. Geçen haftada iyi almıştın @MayısKralı bu haftada iyi puan verdim.
Yine Deniz Seki güzel gelmiş. Ben seviyorum bu kadının sesini. İyi puan aldın @vadikızı
Sonra Aynur Aydını sevdim biraz nakaratta yükselse daha iyi puan alırdı yinede ilk 3'umde yer aldı.:D
Bu hafta en büyük sıçrama Cem Karaca'dan geldi. Güzel gelmişsin @batuhankaralar verdim iyi puanını.:X
Sibel Can'ı sevmedim başta ama ortalamada yüksek çıktı ve çok iyi puan aldı. Ses ve nakarat iyiydi oradan yükseldi yoksa giriş çok kötü.:)
Y. Sadakat çok kötü gelmiş ama nakarat ile kurtardı yine 10+ verdim @masacre- :A
Fettah bu hafta listemde artış yaşadı. Güzel şarkı seçmiş özellikle nakaratta sesini iyi kullanmış. @eskici 12 üzeri puanın hayırlı olsun.:Z
Shakira 1-2 basamak geriledi ama yine ilk 5'imde yer aldın @Harunnn60 cidden ilk hafta iyi gelmiştin beklenti büyüktü bu hafta bozdun.:(

İrem Derici bu hafta güzel gelmiş. Geçen haftada iyi almıştın @MayısKralı bu haftada iyi puan verdim.
Yine Deniz Seki güzel gelmiş. Ben seviyorum bu kadının sesini. İyi puan aldın @vadikızı
Sonra Aynur Aydını sevdim biraz nakaratta yükselse daha iyi puan alırdı yinede ilk 3'umde yer aldı.:D
Bu hafta en büyük sıçrama Cem Karaca'dan geldi. Güzel gelmişsin @batuhankaralar verdim iyi puanını.:X
Sibel Can'ı sevmedim başta ama ortalamada yüksek çıktı ve çok iyi puan aldı. Ses ve nakarat iyiydi oradan yükseldi yoksa giriş çok kötü.:)
Y. Sadakat çok kötü gelmiş ama nakarat ile kurtardı yine 10+ verdim @masacre- :A
Fettah bu hafta listemde artış yaşadı. Güzel şarkı seçmiş özellikle nakaratta sesini iyi kullanmış. @eskici 12 üzeri puanın hayırlı olsun.:Z
Shakira 1-2 basamak geriledi ama yine ilk 5'imde yer aldın @Harunnn60 cidden ilk hafta iyi gelmiştin beklenti büyüktü bu hafta bozdun.:(

@MasacRE- @eskici @Harunnn60 @vadikızı @batuhankaralar @MayısKralı

@turkuazz

@vadikızı @MasacRE- @eskici

@masacre- @eskici @Harunnn60 @vadikızı @batuhankaralar @MayısKralı

@turkuazz

Harikasın aynuru beğendiğine çok sevindim:)

Candan bu hafta düştü malesef @OzaN demiştim ama severim kendilerini nihayetinde yine yükselir.:D

Ziynet ortada kaldı. Ne iyi ne kötü çıktı tam ortada verdim puanını ama tahmin ettiğim şarkı okşa ilk 3'de yer alırdı.:D

Gökhan Türkmen facia olsada anlaşma gereği kötü vermedim @Bully :A

Harikasın aynuru beğendiğine çok sevindim:)

Geçen hafta daha iyiydi aslında ama bu hafta herkes performansını düşürmüş o sebeple yükseldn.:D

@masacre- @eskici @Harunnn60 @vadikızı @batuhankaralar @MayısKralı

@turkuazz

Beyaz yalan puanini düseyim mi :A

Candan bu hafta düştü malesef @OzaN demiştim ama severim kendilerini nihayetinde yine yükselir.:D

Ziynet ortada kaldı. Ne iyi ne kötü çıktı tam ortada verdim puanını ama tahmin ettiğim şarkı okşa ilk 3'de yer alırdı.:D

Gökhan Türkmen facia olsada anlaşma gereği kötü vermedim @Bully :A

Geçen hafta daha iyiydi aslında ama bu hafta herkes performansını düşürmüş o sebeple yükseldn.:D
Yaptığın yorumlara bakılırsa bana max 7 falan verdin, ben de 3 puan yükseğini veririm arayı kapatmış oluruz :A

@MEnes sabaha kadar buralarda dolasirsa beyin yanar tabiki.
degisiklik olmusmu peki oylarinda ? :A

hahahah ayy oy gönderecem diye kandırıp @MEnes e oy göndertmişsin ayoll işte örnek juri başkanı @destere :A :A :A

bu arada en düşük 7 vermeye devam ediyorsun 18-7 arası haftayada 17-7 arası falan şarkılar biraz azalana kadar en düşük 7 kalacak şimdirik :A
Az daha saydırmaya geliyordum da mesajı silip düzenlemiş neyse ki @Çiğdem- :A. Benim gibi biri daha recaplar gelmeden tek tek şarkıları bulup üşenmeyip dinliyor o da ilk haftayı dinledi diyor yuh dicektim de farkına varmış durumun. :A :A Değerimi bil boş vaktim vardı sabahtan halledip aradan çıkardım. :A