MusicSurvivor 5.Sezon 12.Hafta Oylama Başladı

Çok pis değer bilirim ben bonişimm değerini altın bir kutuda saklarım güven bana

Başka şarkıdan bahsetmedimmi ben yaw yarıştığın şarkıyı dinledim de güzel
bakalım ne yapacam

Valla ger hafta beni harcıyorsun söz verdin bak.

Sizin bu sempatiniz beni her geçen gün Gökhandan soğutuyor söyliyim Korkak'a kesin 1 vericem bu gidişle.

Sizin bu sempatiniz beni her geçen gün Gökhandan soğutuyor söyliyim Korkak'a kesin 1 vericem bu gidişle.
biz ona halk arası kıskançlık diyoruz çekememezlik diyoruz 😉 1 vermeyi düşünmek bunun kanıtı 😉
@Bully

@vadikızı şimdi herkesi unut.
listeyi dinle oylamanı yap.
baskılara boyun eğme😉
kurtul herkesten. pazartesiyi bekleme

kafa karışmasın 😉

Yok cnm karışık değil düşünüyorum sadece o kadar

Tamam özele gel konuşalım.

Yok ya beni bırak düşüneyim dur

dinliyorum zaten şimdi bir daha dinlicem şarkıları

Gökhan'ı Survivor Fav10 yarışmasında @Bully e ben önermiştim, MS 3.sezon'da foruma yeni gelmiştim Gökhan seçildi zannediyordum 2.sezonu pek bilmiyordum,meğer seçilmemiş. Yoksa aklımdaydı Survivor Fav10 hemen kaldırıldı yayından ama belli ki @Bully de seviyordu ki MS de seçmiş. Ama ben yarışmacımdan memnunum kıskançlık gibi bir şeye kapılmam çünkü son şarkıların onun şarkılarından çok daha iyi,iyi şarkılarını çabuk tüketti. Şu an kıskancak olsam Ziynet'i ya da Ariana'yı kıskanırdım.

her iki lafa giriyonda öyle hisse kapılıyorum neyse fazla birsey dememe gerek yok.
ben diyeceğimi dün demiştim zaten

recebi dinlemeye başladım hadi hayırlısı

oylarımı yolladım hogathaya, hayırlı uğurlu olsun .. umarım hakeden hakettiği şekilde elenir

@MasacRE- @MEnes @Doğu oylarımızı kullanmayı unutmayalım unutturmayalım