Gökhan bana emanet edilmisti ama @Bully de savunayim bariSen de ne kincisin ayol Kaan ile çok mu takıldın
kinci değil o ya okadar tripimi yedi çok sabırlı
Gökhan bana emanet edilmisti ama @Bully de savunayim bariSen de ne kincisin ayol Kaan ile çok mu takıldın
Yani yüksek puan vereceğini öğrendim doğru ama bilmiyorum ya şarkıların hepsi de güzel Yani Türklerin ama bu kanka oluşumuza gölge düşürmez
Sen bilmezsin ben onu daha uzun süredir biliyorum hayır yani yüz yüze görüşmüşüz ötesi mi varGökhan bana emanet edilmisti ama @Bully de savunayim bari
kinci değil o ya okadar tripimi yedi çok sabırlı
Kanka biliyonİnsan hiç kankasına düdük verir mi.s.s
ben sadece bildiğim kadarını diyeyimSen bilmezsin ben onu daha uzun süredir biliyorum hayır yani yüz yüze görüşmüşüz ötesi mi var
Kanka biliyon
Sen bilmezsin ben onu daha uzun süredir biliyorum hayır yani yüz yüze görüşmüşüz ötesi mi var
Kanka biliyon
O da işin şakası zaten
Ben de daha vermedim puan bakalım
Çok ümitlenme ama ama sıva senİyi sıvayalım o zaman.
Çok ümitlenme ama ama sıva sen
Onu sen yap bence ama o da Türkleri daha çok seviyor benim gibiMelek'i ikna et o zaman bana tam versin.
Onu sen yap bence ama o da Türkleri daha çok seviyor benim gibi
@vadikızı aşkım canım bitanem kanatsız meleğim kimsenin baskısına boyun eğme. gönlundekini birinci yap 😉
etki altına girme bitanesi
Cokta tın boşver gitsin.Ahhh ben nasıl oy vercem bilemiyorumm pazartesiye kadar düşüncem valla
kimse düşük versem bana kızacak zaten taraflı oy veriyosun diyorlar bana
Beni dinler asıl ama ben asla demem şuna bunu ver şunu ver diye.Yok senin sözünü dinliyor ama benim şarkıcımıda seviyor bu hafta ilk kez bana tam versin.
ben sadece bildiğim kadarını diyeyim
bana nasılsa @vadikızı nada öyledir yani biz onla takıla takıla huyumuz degişmez ve huyuda iyi
Cokta tın boşver gitsin.
kim ne düşünürse düşünsün.
Seni severim ama malesef son 3lüdesin. sıralamasına karar veremedim
taraf tutma kısmı olsa sana ilk 2 de yer vermem gerekirdi 😉
Beni dinler asıl ama ben asla demem şuna bunu ver şunu ver diye.
Terapistim ve tarafsızım
Cokta tın boşver gitsin.
kim ne düşünürse düşünsün.
Seni severim ama malesef son 3lüdesin. sıralamasına karar veremedim
taraf tutma kısmı olsa sana ilk 2 de yer vermem gerekirdi 😉
Beni dinler asıl ama ben asla demem şuna bunu ver şunu ver diye.
Terapistim ve tarafsızım
Aynen vadişimAynen @Bully kaanım banada aynıdır bende bir kere üstüne gittim sabırlı davranmıştı bana annemin ayağında sordu sağolsun abimi sordu falan onu çok seviyorum ya @denizz19 bonişiminde kaanımında bende yeri ayrı biliyormusun dosi bugüne kadar her ikiside bana her
zaman saygılı davranmıştır yanımda olmuşlardır @Bully cimin her zaman ablasıyımdır @denizz19 bonişimin her zaman kankisi dostuyum hepte öyle kalacak boniş dediğim ilk zamanlarda kızacak diye korkmuştum denizden ama ilk günden beri güleryüzle karşıladı beni kaana yumucuğum dediğimde kızar diye korkmuştum oda sağolsun kızmamıştı resmini ilk gördügümde gülen bir resmi idi gözleri yumucuk yumucuk olmuş böyle yumucuğum diyesim geldi o zamandan beri öyle derim ya
İşte bunu bende anlatamıyorum taraf tutmuyorum desemde olmuyor bakalım nasıl
oy vercemm
Aynen vadişim
Bende dinliyor o yüzden tam puan bende zaten kaç haftadır sayıklıyor.
vadişimm ayy süperr olduu buu her zaman bunu desene bana yaa
kim ne sayıklıyor bee
Lafın değerini bilmek lazım her zaman dememvadişimm ayy süperr olduu buu her zaman bunu desene bana yaa
kim ne sayıklıyor bee