seni burda sevindiremem gibi ama çift yarismasinda zirvemdesin 😉Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim![]()
seni burda sevindiremem gibi ama çift yarismasinda zirvemdesin 😉Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim![]()
Üzül 4 ve aşağısı almış olabilirizSevinsem mi üzülsem mi bilemedim![]()
Final puanlarına baktım ve heyecan yaratmak için Ziynet ile İrem'e yüksek puan vermeye karar verdim. Ariana ile Deniz çok geride kalmış hiç şansları olmaz şutlayalım gitsin![]()
Hayırlısıyla bekliyoruz![]()
seni burda sevindiremem gibi ama çift yarismasinda zirvemdesin 😉
4 iyi ama hatta 3 bile yani 3 bucuk sonucta yarısıÜzül 4 ve aşağısı almış olabiliriz![]()
En sevdiğim hobilerden biri kusura bakmaktıraslında daha yüksek verirdimde araya başka şarkılar girdi
bu hafta sana yeterince hediye verdim kusuruma bakmazsın artık![]()
Üzül 4 ve aşağısı almış olabiliriz![]()
şimdi şey düşünüyorum senin doğum gününde daha buralardaysam o hediyenin üstünden daha büyük beklentin olmaz herhaldeSağlık olsun ben öyle üçün beşin lafını yaparım ama yapmayacam bu sefer![]()
Olmaz mı gerçek hediyelerimi kargoyla yollamanızı isteyeceğim çok severim hediyeşimdi şey düşünüyorum senin doğum gününde daha buralardaysam o hediyenin üstünden daha büyük beklentin olmaz herhaldeinşallah
ozaman sana şunu diyeyimOlmaz mı gerçek hediyelerimi kargoyla yollamanızı isteyeceğim çok severim hediye![]()
Ohoo o zamana kadar yarışma biter Ariana'yla 3 hafta uğraşacağımıza İrem'e 1-2 hafta yüksek vermek daha mantıklıVallahi bela okuyacağım zorlama.
Ariana'ya 3 hafta destek verirseniz coşar yani onuda hesaba kat.![]()
Ohoo o zamana kadar yarışma biter Ariana'yla 3 hafta uğraşacağımıza İrem'e 1-2 hafta yüksek vermek daha mantıklı![]()
ozaman sana şunu diyeyim
aynı ayda doğmuşuz ve ben senden önce
senin hediyeye göre bakacam![]()
En büyük fobilerimden biridir hediye yollamakya yolda bir şey olursa diye
@MasacRE- şarkım standartların üstünde mi bu hafta .ss