MusicSurvivor 5.Sezon 12.Hafta Oylama Başladı

Yahu daha geçen gönderdik bu ne hız :A 2 senede 4 seçim geçiren Türkiye gibi her dakika oy mu gönderecez :A
simdi iyice dinle oy ver ve parantesler olusturup buna puanim su, suna puanim bu diyede belirt :D

O kadar vaktim olsa kendim bir yarışma organize eder birinciyi ben tayin ederim :A
cigdemin olusturdugu listeyi kopyala önundeki rakamlari sil sen kac puan veriyorsan o rakamlari yaz. böyle zor degil :D siralama yapmak mecbur degil yani ustteki sanatciya 1 verip onun altindakine 6 falan Karisik liste yapabilirsin. bana zaman ayirip cevap verecegine oy kullan :A

finaller yaklaşırken oy göndermemezlik etmeyelim :) yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik yarışmanın..... bundan sonra daha temkinli oy verelim kötüler kazanmamalı :))

berbattı tabiki :)

Yemezler kız oynayıp duruyordu.:A

Yahu daha geçen gönderdik bu ne hız :A 2 senede 4 seçim geçiren Türkiye gibi her dakika oy mu gönderecez :A

Şöyle bir güzellik ile bulusacaksın bence oy ver.:A @MasacRE- tek hücrelisi pek etkilenmiyorum diyor ama onunda içi gidiyor biliyorum. Sende güzel puan Ver.:Z @MEnes Muhammed'ciğim buyrun tüm güzellikler seninle olsun. Tüm güzel puanlarda benimle.:Z

images (1).jpg

@batuhankaralar seni ve Cem babayı eleyenlerden finalde büyük intikam alacağım. Yardımın önemli yiğidim.:bhr:
@eskici kanka artık çirkin esprilerine katlanmanın mükafatını ver reis.:A
@FaJi kaç haftadır nal topluyorum senden üzülüyorum.:(
@soo o kadar Nilüye destek verdik tam puanlar ile sen elenince bana kinlendin yine.:T:

Son düzenleme:
Yemezler kız oynayıp duruyordu.:A

Şöyle bir güzellik ile bulusacaksın bence oy ver.:A @MasacRE- tek hücrelisi pek etkilenmiyorum diyor ama onunda içi gidiyor biliyorum. Sende güzel puan Ver.:Z @MEnes Muhammed'ciğim buyrun tüm güzellikler seninle olsun. Tüm güzel puanlarda benimle.:Z

Ekli dosyayı görüntüle 53385

@batuhankaralar seni ve Cem babayı eleyenlerden finalde büyük intikam alacağım. Yardımın önemli yiğidim.:bhr:
@eskici kanka artık çirkin esprilerine katlanmanın mükafatını ver reis.:A
@FaJi kaç haftadır nal topluyorum senden üzülüyorum.:(
@soo o kadar Nilüye destek verdik tam puanlar ile sen elenince bana kinlendin yine.:T:

Shakira'nın en seksi kliplerine bile yeri geldi en düşük puanları verdim. Senin kızın hiç şansı yok o bakımdan :A Şarkın iyiyse alırsın güzel puan :D

Shakira'nın en seksi kliplerine bile yeri geldi en düşük puanları verdim. Senin kızın hiç şansı yok o bakımdan :A Şarkın iyiyse alırsın güzel puan :D

Notodan müzikten anlıyorsan iyi derim ama sadece kulak ile değerlendiriyorsan bir şey diyemicem.:A @Amoureux senin kaliteni özledik kardeşim.:Z

@yigit_00 kankam sende gel artık surda bir elin parmakları kaldı zaten.:F Özelden muhabbet tıkanıyor buradan çoşalım.:A @Ahmad lan bundan sonra hep tam puanları bana ver yoksa boğarım seni.:A

@OzaN senin favori parçan ile geldim. :A @yigit_00 seninde favorin Into You.:Z

Son düzenleme:
Notodan müzikten anlıyorsan iyi derim ama sadece kulak ile değerlendiriyorsan bir şey diyemicem.:A @Amoureux senin kaliteni özledik kardeşim.:Z

Burada hiç kimsenin müzik konusunda doğru düzgün bir bilgisinin olduğunu sanmıyorum. Herkes zevkine göre ayarlıyor işte bir şeyler. Hayır ne bekliyorsunuz sizin için konservatuvardan özel hocalar mı getirelim değerlendirmesi için :A

Burada hiç kimsenin müzik konusunda doğru düzgün bir bilgisinin olduğunu sanmıyorum. Herkes zevkine göre ayarlıyor işte bir şeyler. Hayır ne bekliyorsunuz sizin için konservatuvardan özel hocalar mı getirelim değerlendirmesi için :A

İşte @Amoureux değişik bir kişilik arada anlıyor. @Forumdash 'da bazen anlıyor.:O Sende böyle enfes şarkılara yorum yaparken şarkının ruhunu hissedemedim de geç çok kalitesiz berbat falan diyerek sanata saygısızlık etme.:A
Neyse konu bu değil konu bana yüksek ver sana minnetlerimi sunayım.:bhr:

aaaa sonucların açıklanacağı gün yollarsan öyle olur beyefendi bak millet ilk gün yolluyor hemen ondan sonra 3 gün rahat ediyor :A :A :A

Lütfen arkadaşlar toplanan final puanlarına bakın ve heyecan yaratmak için geride kalanlara destek verin.:Z @MEnes sen seversin böyle şeyleri. @eskici sende seversin:A

İşte @Amoureux değişik bir kişilik arada anlıyor. @Forumdash 'da bazen anlıyor.:O Sende böyle enfes şarkılara yorum yaparken şarkının ruhunu hissedemedim de geç çok kalitesiz berbat falan diyerek sanata saygısızlık etme.:A
Neyse konu bu değil konu bana yüksek ver sana minnetlerimi sunayım.:bhr:

Ne tesadüf sana yüksek puan verenler anlıyor hep demek ki müzikten anlamanın kriteri Ariana'ya yüksek puan vermekmiş bunu da öğrenmiş olduk :A
@MasacRE- yorumlarin nokta atışı.
oylama yaparken bide dip not yaz yanlarına :A
Yok ben onu yapmıyorum ya puan yeterli bence yorum gerekirse konuya yazarız işte :D

Ne tesadüf sana yüksek puan verenler anlıyor hep demek ki müzikten anlamanın kriteri Ariana'ya yüksek puan vermekmiş bunu da öğrenmiş olduk :A

Yok ben onu yapmıyorum ya puan yeterli bence yorum gerekirse konuya yazarız işte :D
peki bizi mahrum et :A

Evet Ari kalitedir. Çok doğu bir tesbit.:Z

Lütfen arkadaşlar toplanan final puanlarına bakın ve heyecan yaratmak için geride kalanlara destek verin.:Z @MEnes sen seversin böyle şeyleri. @eskici sende seversin:A
Final puanlarına baktım ve heyecan yaratmak için Ziynet ile İrem'e yüksek puan vermeye karar verdim. Ariana ile Deniz çok geride kalmış hiç şansları olmaz şutlayalım gitsin :A

"Yarın hatırımı sorsan ne olur?
Bugün hevesimi kırdın bir kere!
"Gitme!" Dememle kalsan ne olur?
Gönlün çoktan yola çıkmış bir kere!"
@MEnes @Doğu bakın Gökhan ne güzel söylemiş.
:( Duygusala bağladım yine :ozur:
googleden güzel sözleri aramaya gerek yok. Gökhanin sarkılarında her duruma müsait sözler bulunuyor herzaman.
@Çiğdem- oklavayla gelmeden önce diyeyim ben yarın kullanırım oylarımı. Ama hazır sayılır.
Melek şarkısı bütün listemi alt üst etti.
Gökhan Çatı katıyla geldiği için Melek ikincim olacak @OzaN @Bully
sibelim yine ilk 3te @mrt-06
Ziynet Deniz Irem ve Ariden biri 4. koltuğunu kaptı.
diğerleri oylama esansindaki ruh halime bağlı olacak :A
@vadikızı @denizz19 @sokak sanati @MayısKralı
henuz son 3lü banada süpriz :A

googleden güzel sözleri aramaya gerek yok. Gökhanin sarkılarında her duruma müsait sözler bulunuyor herzaman.
@Çiğdem- oklavayla gelmeden önce diyeyim ben yarın kullanırım oylarımı. Ama hazır sayılır.

Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim:(

Hayırlısıyla bekliyoruz :A