simdi iyice dinle oy ver ve parantesler olusturup buna puanim su, suna puanim bu diyede belirtYahu daha geçen gönderdik bu ne hız 2 senede 4 seçim geçiren Türkiye gibi her dakika oy mu gönderecez
simdi iyice dinle oy ver ve parantesler olusturup buna puanim su, suna puanim bu diyede belirtYahu daha geçen gönderdik bu ne hız 2 senede 4 seçim geçiren Türkiye gibi her dakika oy mu gönderecez
O kadar vaktim olsa kendim bir yarışma organize eder birinciyi ben tayin ederimsimdi iyice dinle oy ver ve parantesler olusturup buna puanim su, suna puanim bu diyede belirt
cigdemin olusturdugu listeyi kopyala önundeki rakamlari sil sen kac puan veriyorsan o rakamlari yaz. böyle zor degil siralama yapmak mecbur degil yani ustteki sanatciya 1 verip onun altindakine 6 falan Karisik liste yapabilirsin. bana zaman ayirip cevap verecegine oy kullanO kadar vaktim olsa kendim bir yarışma organize eder birinciyi ben tayin ederim
Yahu daha geçen gönderdik bu ne hız 2 senede 4 seçim geçiren Türkiye gibi her dakika oy mu gönderecez
Şarkımı nasıl buldun.
finaller yaklaşırken oy göndermemezlik etmeyelim yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik yarışmanın..... bundan sonra daha temkinli oy verelim kötüler kazanmamalı )
berbattı tabiki
Yahu daha geçen gönderdik bu ne hız 2 senede 4 seçim geçiren Türkiye gibi her dakika oy mu gönderecez
Yemezler kız oynayıp duruyordu.
Şöyle bir güzellik ile bulusacaksın bence oy ver. @MasacRE- tek hücrelisi pek etkilenmiyorum diyor ama onunda içi gidiyor biliyorum. Sende güzel puan Ver. @MEnes Muhammed'ciğim buyrun tüm güzellikler seninle olsun. Tüm güzel puanlarda benimle.
Ekli dosyayı görüntüle 53385
@batuhankaralar seni ve Cem babayı eleyenlerden finalde büyük intikam alacağım. Yardımın önemli yiğidim.
@eskici kanka artık çirkin esprilerine katlanmanın mükafatını ver reis.
@FaJi kaç haftadır nal topluyorum senden üzülüyorum.
@soo o kadar Nilüye destek verdik tam puanlar ile sen elenince bana kinlendin yine.
Shakira'nın en seksi kliplerine bile yeri geldi en düşük puanları verdim. Senin kızın hiç şansı yok o bakımdan Şarkın iyiyse alırsın güzel puan
Notodan müzikten anlıyorsan iyi derim ama sadece kulak ile değerlendiriyorsan bir şey diyemicem. @Amoureux senin kaliteni özledik kardeşim.
Burada hiç kimsenin müzik konusunda doğru düzgün bir bilgisinin olduğunu sanmıyorum. Herkes zevkine göre ayarlıyor işte bir şeyler. Hayır ne bekliyorsunuz sizin için konservatuvardan özel hocalar mı getirelim değerlendirmesi için
aaaa sonucların açıklanacağı gün yollarsan öyle olur beyefendi bak millet ilk gün yolluyor hemen ondan sonra 3 gün rahat ediyorYahu daha geçen gönderdik bu ne hız 2 senede 4 seçim geçiren Türkiye gibi her dakika oy mu gönderecez
İşte @Amoureux değişik bir kişilik arada anlıyor. @Forumdash 'da bazen anlıyor.:O Sende böyle enfes şarkılara yorum yaparken şarkının ruhunu hissedemedim de geç çok kalitesiz berbat falan diyerek sanata saygısızlık etme.
Neyse konu bu değil konu bana yüksek ver sana minnetlerimi sunayım.
Yok ben onu yapmıyorum ya puan yeterli bence yorum gerekirse konuya yazarız işte@MasacRE- yorumlarin nokta atışı.
oylama yaparken bide dip not yaz yanlarına
peki bizi mahrum etNe tesadüf sana yüksek puan verenler anlıyor hep demek ki müzikten anlamanın kriteri Ariana'ya yüksek puan vermekmiş bunu da öğrenmiş olduk
Yok ben onu yapmıyorum ya puan yeterli bence yorum gerekirse konuya yazarız işte
Ne tesadüf sana yüksek puan verenler anlıyor hep demek ki müzikten anlamanın kriteri Ariana'ya yüksek puan vermekmiş bunu da öğrenmiş olduk
Yok ben onu yapmıyorum ya puan yeterli bence yorum gerekirse konuya yazarız işte
Final puanlarına baktım ve heyecan yaratmak için Ziynet ile İrem'e yüksek puan vermeye karar verdim. Ariana ile Deniz çok geride kalmış hiç şansları olmaz şutlayalım gitsin
"Yarın hatırımı sorsan ne olur?
Bugün hevesimi kırdın bir kere!
"Gitme!" Dememle kalsan ne olur?
Gönlün çoktan yola çıkmış bir kere!"
@MEnes @Doğu bakın Gökhan ne güzel söylemiş.
Duygusala bağladım yine
googleden güzel sözleri aramaya gerek yok. Gökhanin sarkılarında her duruma müsait sözler bulunuyor herzaman.
@Çiğdem- oklavayla gelmeden önce diyeyim ben yarın kullanırım oylarımı. Ama hazır sayılır.
Melek şarkısı bütün listemi alt üst etti.
Gökhan Çatı katıyla geldiği için Melek ikincim olacak @OzaN @Bully
sibelim yine ilk 3te @mrt-06
Ziynet Deniz Irem ve Ariden biri 4. koltuğunu kaptı.
diğerleri oylama esansindaki ruh halime bağlı olacak
@vadikızı @denizz19 @sokak sanati @MayısKralı
henuz son 3lü banada süpriz
Hayırlısıyla bekliyoruz"Yarın hatırımı sorsan ne olur?
Bugün hevesimi kırdın bir kere!
"Gitme!" Dememle kalsan ne olur?
Gönlün çoktan yola çıkmış bir kere!"
@MEnes @Doğu bakın Gökhan ne güzel söylemiş.
Duygusala bağladım yine
googleden güzel sözleri aramaya gerek yok. Gökhanin sarkılarında her duruma müsait sözler bulunuyor herzaman.
@Çiğdem- oklavayla gelmeden önce diyeyim ben yarın kullanırım oylarımı. Ama hazır sayılır.
Melek şarkısı bütün listemi alt üst etti.
Gökhan Çatı katıyla geldiği için Melek ikincim olacak @OzaN @Bully
sibelim yine ilk 3te @mrt-06
Ziynet Deniz Irem ve Ariden biri 4. koltuğunu kaptı.
diğerleri oylama esansindaki ruh halime bağlı olacak
@vadikızı @denizz19 @sokak sanati @MayısKralı
henuz son 3lü banada süpriz