zaten abel pezosferi kızdan anlamasaydı ariananın yanında ne işi vardıanlıyorda bize ne bu durumdan bize ne faydası var
Kendini yakın hisset ortak noktamız var işte.
zaten abel pezosferi kızdan anlamasaydı ariananın yanında ne işi vardıanlıyorda bize ne bu durumdan bize ne faydası var
haha bumu senin yöntemin ? hiç beceremiyorsunÇok tatlı bir kadınsın vesselam şeker gibi
zamanlaman yanliş ve her slow güzel değil fakat recapta görecezBu hafta bende slowum.
Bu hafta tam puanını bekliyorum.
ilk 4 meşgul artikİspanyolca seviyorsun biliyorum.
İlk 2 de yer alabilmek için her şeyhaha bumu senin yöntemin ? hiç beceremiyorsunneyse zorlama kendini zaten ilk 3 tesin 😉
zamanlaman yanliş ve her slow güzel değil fakat recapta görecez
ilk 4 meşgul artik
anladimda çok beceriksizsin o konuda.İlk 2 de yer alabilmek için her şey
Yoo tamamen içimden geçenleri söylemiştim aslındaanladimda çok beceriksizsin o konuda.
içten söylemek ayri bu ayri
benim kararim sabah netlesti. bana iyi olmayi birakabilirsin artikYoo tamamen içimden geçenleri söylemiştim aslındakarakter olarak tatlısın
Kadınlar övülmeyi severler sen de tepki olarak doğmuşsun sankibenim kararim sabah netlesti. bana iyi olmayi birakabilirsin artik
yormayayim seni
ben genelde överim .Kadınlar övülmeyi severler sen de tepki olarak doğmuşsun sanki
O zaman sen beni öv ben severim şımartılmayıben genelde överim .
beni pek övmezler (ögretmenler yaşli teyzeler hariç )
onu fazlasiyla yaptığımı düşünüyorumO zaman sen beni öv ben severim şımartılmayı
Evet yapıyorsun biliyorumonu fazlasiyla yaptığımı düşünüyorum
iyi farkındasın.Evet yapıyorsun biliyorumSenin olsun senin olsun benim olsun istemem, senin olsun emir olsun yemin olsun istemem
Sağ olsunlar sevenlerim beni kırmazlar Ee baş alıcı bir cazibem var normaldiriyi farkındasın.
senin için ilkkez yarışmacı olacam.
bunun değeri yüksek 😉
aa kesinlikle.Sağ olsunlar sevenlerim beni kırmazlar Ee baş alıcı bir cazibem var normaldir
Bunları duyunca gururlanıyorumaa kesinlikle.
en büyük hayranınım ben senin 😉
iyi farkındasın.
senin için ilkkez yarışmacı olacam.
bunun değeri yüksek 😉
ben samimiyim sözlerimde. senin ki gibi zorlamiyorum kendimiBunları duyunca gururlanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?