şarkıcı değiştirmen lazımşarkılarda sorun yok şarkıcın problemli
![]()
Yaw şarkıya bakın siz bakmayın şarkıcıya yaa
şarkıcı değiştirmen lazımşarkılarda sorun yok şarkıcın problemli
![]()
fok gibi klip, yanınada bir beygir koymuşsun arianaya yazık etmişsinArianayı nasıl buldun. Klibi çok iyi bulmuşsun diyorlar tam senin tarzın.![]()
ben ikisinin ortalamasını alıyorum diyelim şarkıcı 1 puan şarkı 5 puan 5+1= 6 eder altıyı ikiye bölseeek ne kalır üçYaw şarkıya bakın siz bakmayın şarkıcıya yaa![]()
fok gibi klip, yanınada bir beygir koymuşsun arianaya yazık etmişsin
ben ikisinin ortalamasını alıyorum diyelim şarkıcı 1 puan şarkı 5 puan 5+1= 6 eder altıyı ikiye bölseeek ne kalır üç![]()
fok gibi klip, yanınada bir beygir koymuşsun arianaya yazık etmişsin![]()
tehesüf ederim başkanım şarkım 3 lük yaw
![]()
Başlık parasında %50 indirime de mi gitsem işe yaramaz?seni gördük daha kötü olduk) bugünde kafana meteor düşmemiş şansızlık işte
owwwwwww @Çiğdem- senin birader bir sibel teyze uğruna seni gözden çıkardı gibi)
ama yinede puanıma yansıtmayacağım bunu![]()
Sırf seni düşünüp bu şarkıyı bu zamana bıraktım. Senin tarzın bu değil mi çok göstermeden açmadan, biraz hayal gücünü kullanarak seksepalite oluşturmak.
Bak burada ki yoruma.2. Yorum.
Ekli dosyayı görüntüle 53332
Başlık parasında %50 indirime de mi gitsem işe yaramaz?![]()
Ben varken öyle şeyler yapamaz.yorumlara katılmıyorum bu anlatılanların olması için ariananın sade bir şekilde şarkı söylemesi lazımdı yanındaki beygir olmamalıydı ?mesela selena gomezin kliplerinde bu hayali erotizm daha çok yaşanırkızcağız uzanmış yatağa ne güzel şarkı söylüyor gereken yerleri biz tamamlayabiliyoruz
ama ariananın bu klibinde tam arianaya konsantre olacağım zırt diye senin parlak hayalimizin içine ediyor
valla hogatha yakında beni dağa kaldırırbaşlık parasız beleşe hemde beni kötü emellerine alet eder, boşuna hayallere kapılıyorsun
![]()
Ben varken öyle şeyler yapamaz.Asıl sen hayal kurma derim.
)) İstersen seni KAZ dağına gönderirim.
)))))
yorumlara katılmıyorum bu anlatılanların olması için ariananın sade bir şekilde şarkı söylemesi lazımdı yanındaki beygir olmamalıydı ?mesela selena gomezin kliplerinde bu hayali erotizm daha çok yaşanırkızcağız uzanmış yatağa ne güzel şarkı söylüyor gereken yerleri biz tamamlayabiliyoruz
ama ariananın bu klibinde tam arianaya konsantre olacağım zırt diye senin parlak hayalimizin içine ediyor
valla hogatha yakında beni dağa kaldırırbaşlık parasız beleşe hemde beni kötü emellerine alet eder, boşuna hayallere kapılıyorsun
![]()
seni gördük daha kötü olduk) bugünde kafana meteor düşmemiş şansızlık işte
owwwwwww @Çiğdem- senin birader bir sibel teyze uğruna seni gözden çıkardı gibi)
ama yinede puanıma yansıtmayacağım bunu![]()
hhahahah oo maşşllah atacan efendi oy için beni vericeksin enrdeyse @destere ye
hhahahah oo maşşllah atacan efendi oy için beni vericeksin enrdeyse @destere ye
yeni yıl sana yaramamış ayoll![]()
![]()
![]()
sevgilisi arianadan dah güzelse ariananın yanında ne halt yiyor senin zenciZenci adamın nesi parlak hem sevgilisi Arianadan daha güzel.
@Forumdash artık tam ver valla kızarım sana.![]()
Şaka yapıyorum ablam aşk olsun.hhahahah oo maşşllah atacan efendi oy için beni vericeksin enrdeyse @destere ye
yeni yıl sana yaramamış ayoll![]()
![]()
![]()
geç bunları şimdi şakaymış hiçde şaka değildiŞaka yapıyorum ablam aşk olsun.![]()
eski yıldada çok pisti atacanın ama sen anlamamıştınben o zamanda demiştim sana senin kardeşin göründüğü gibi değil diye
)
sevgilisi arianadan dah güzelse ariananın yanında ne halt yiyor senin zenci![]()
kıraça benzetebilmek için bayağı uğraştın sanırım ama yinede nefretimiz devam ediyor abel dümbeleğineSesi güzel. Hem Abel türkiyenin Kıraç'ıdır ABD için sen seversin Kıraç'ı.Çok yaratıcı bir yetenek.
![]()
kıraça benzetebilmek için bayağı uğraştın sanırım ama yinede nefretimiz devam ediyor abel dümbeleğine![]()
zaten abel pezosferi kızdan anlamasaydı ariananın yanında ne işi vardıSenin seveceğin tarzda biri. Hem kızdan da anlıyor eski sevgilisi Bella Hadid.![]()