MusicSurvivor 5.Sezon 11.Hafta Oylama Başladı

fok gibi klip, yanınada bir beygir koymuşsun arianaya yazık etmişsin :)

Sırf seni düşünüp bu şarkıyı bu zamana bıraktım. Senin tarzın bu değil mi çok göstermeden açmadan, biraz hayal gücünü kullanarak seksepalite oluşturmak.:A

Bak burada ki yoruma.:F 2. Yorum.

Screenshot_2017-01-03-18-06-30-1.png

Sırf seni düşünüp bu şarkıyı bu zamana bıraktım. Senin tarzın bu değil mi çok göstermeden açmadan, biraz hayal gücünü kullanarak seksepalite oluşturmak.:A

Bak burada ki yoruma.:F 2. Yorum.

Ekli dosyayı görüntüle 53332

yorumlara katılmıyorum bu anlatılanların olması için ariananın sade bir şekilde şarkı söylemesi lazımdı yanındaki beygir olmamalıydı ?mesela selena gomezin kliplerinde bu hayali erotizm daha çok yaşanır:) kızcağız uzanmış yatağa ne güzel şarkı söylüyor gereken yerleri biz tamamlayabiliyoruz:) ama ariananın bu klibinde tam arianaya konsantre olacağım zırt diye senin parlak hayalimizin içine ediyor :)

Başlık parasında %50 indirime de mi gitsem işe yaramaz? :A

valla hogatha yakında beni dağa kaldırır:) başlık parasız beleşe hemde beni kötü emellerine alet eder, boşuna hayallere kapılıyorsun :)

Oylarımı kullandım, pek iyi şarkılar yoktu bu hafta benim zevkime göre yorumlarsak. :D

yorumlara katılmıyorum bu anlatılanların olması için ariananın sade bir şekilde şarkı söylemesi lazımdı yanındaki beygir olmamalıydı ?mesela selena gomezin kliplerinde bu hayali erotizm daha çok yaşanır:) kızcağız uzanmış yatağa ne güzel şarkı söylüyor gereken yerleri biz tamamlayabiliyoruz:) ama ariananın bu klibinde tam arianaya konsantre olacağım zırt diye senin parlak hayalimizin içine ediyor :)

valla hogatha yakında beni dağa kaldırır:) başlık parasız beleşe hemde beni kötü emellerine alet eder, boşuna hayallere kapılıyorsun :)
Ben varken öyle şeyler yapamaz. :) Asıl sen hayal kurma derim. :))) İstersen seni KAZ dağına gönderirim. :))))))

Ben varken öyle şeyler yapamaz. :) Asıl sen hayal kurma derim. :))) İstersen seni KAZ dağına gönderirim. :))))))

kız dağı diye anladım ilk başta nedense :) keşke öyle bir dağ olsa koşarak giderdim diyecektimde şansımıza kazlar düştü ama olsun onlarında dişisi var :)

Zenci adamın nesi parlak hem sevgilisi Arianadan daha güzel.:A

@Forumdash artık tam ver valla kızarım sana.:A

seni gördük daha kötü olduk :)) bugünde kafana meteor düşmemiş şansızlık işte :)

owwwwwww @Çiğdem- senin birader bir sibel teyze uğruna seni gözden çıkardı gibi :))
ama yinede puanıma yansıtmayacağım bunu :)
Beni nasıl buldun yine iyi puanlarını bekliyorum kayınço. :bhr: @Çiğdem- :A
hhahahah oo maşşllah atacan efendi oy için beni vericeksin enrdeyse @destere ye :F
yeni yıl sana yaramamış ayoll :A :A :A

hhahahah oo maşşllah atacan efendi oy için beni vericeksin enrdeyse @destere ye :F
yeni yıl sana yaramamış ayoll :A :A :A

eski yıldada çok pisti atacanın ama sen anlamamıştın:) ben o zamanda demiştim sana senin kardeşin göründüğü gibi değil diye :))

Zenci adamın nesi parlak hem sevgilisi Arianadan daha güzel.:A

@Forumdash artık tam ver valla kızarım sana.:A
sevgilisi arianadan dah güzelse ariananın yanında ne halt yiyor senin zenci :)

Son düzenleme:
eski yıldada çok pisti atacanın ama sen anlamamıştın:) ben o zamanda demiştim sana senin kardeşin göründüğü gibi değil diye :))

sevgilisi arianadan dah güzelse ariananın yanında ne halt yiyor senin zenci :)

Sesi güzel. Hem Abel türkiyenin Kıraç'ıdır ABD için sen seversin Kıraç'ı.:A Çok yaratıcı bir yetenek.:X