MusicSurvivor 5.Sezon 11.Hafta Oylama Başladı

Her hafta beni harcıyorsun bu hafta @Bully @mrt-06 'yı harca.:A

:F
Aaa @Bully harcayamam önceden yorum yaparken şarkılara Büyük insan şarkısı ile
gelirsen tam puan vercem demiştim kaana sorabilirsin bu hafta @mrt-06 kıskıvrak şarkısınıda çok severim çokda dinlerim bakalım ne yapacam en çok zorlanacam hafta bu sanırım:ozur:

:F
Aaa @Bully harcayamam önceden yorum yaparken şarkılara Büyük insan şarkısı ile
gelirsen tam puan vercem demiştim kaana sorabilirsin bu hafta @mrt-06 kıskıvrak şarkısınıda çok severim çokda dinlerim bakalım ne yapacam en çok zorlanacam hafta bu sanırım:ozur:

Bi beni harca tabi.s.s Safız ya yiyoruz.:(
Bonişi harca o zaman 2 ver.:A

Bi beni harca tabi.s.s Safız ya yiyoruz.:(
Bonişi harca o zaman 2 ver.:A

seni harcadım mı düşük vermemeye çalışıyorum arianın şarkıları güzeldi bu haftada
güzel şarkın var oranlar güzel olur daha fazla üstelemeye devam edersen onuda alamıcan sonra:F
ariana haberlerin bile izlemeye başladım o kadar sevdik kızı be:kiki:

seni harcadım mı düşük vermemeye çalışıyorum arianın şarkıları güzeldi bu haftada
güzel şarkın var oranlar güzel olur daha fazla üstelemeye devam edersen onuda alamıcan sonra:F
ariana haberlerin bile izlemeye başladım o kadar sevdik kızı be:kiki:

Bu örnek davranışın ördek dudaklı düşük verenlere gelsin.:A

Bu örnek davranışın ördek dudaklı düşük verenlere gelsin.:A

:Fbilemicemm ben kendim için yorum yaptım haber konusunda gerçekten
dündü galiba bir müzik kanalında haberi çıktı ariana onu izledim tamda mutfakta
işim bitti çıkıyordum izledim başarılarını söylüyordu şu senin bu hafta kullandığın
şarkısı ilgi görmüş çok onu diyodu:D

Son Oy Gönderme Tarihi 5 Ocak Perşembe 21:00

oylamayla @Harunnn60 a teşekkür ederek süprizimizide açıklıyoruz final turlarına 2 hafta kala heyecan tozunu arttırmak amaçlı bir video hazırladık 8 kişiden hangi 5li çeyrek finale kalabilicek @Harunnn60 un hazırladığı heyecan dolu videoyada bakmayı unutmayalım :Z:Z:Z

@dreamy @destere @MasacRE- @Bully @Harunnn60 @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @OzaN @MEnes @Forumdash @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @dosimosi @mrt-06 @sokak sanati @ozmoturk @FaJi @batuhankaralar @Doğu @tolgab

Shakira -
La Tortura

ft. Alejandro Sanz

Fav10'da Nostalji Rüzgarları!

2005'li yılların en çok dinlenen parçalarından olan bu şarkı hepimizde İspanyolca diline karşı bir sevgi oluşturmuştu.:love1::bhr: Hepimizin çocukluğuna dair en büyük hatıralardan birisi. O zaman bu şarkıyı hemen dinleyelim. :love1:

Güzel puanlarınızı bekliyoruz. :hearteyes::hearteyecat:
tumblr_mcfbrzmJ8m1qerpcpo1_500.gif

@dreamy @destere @MasacRE- @Bully @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL
@MayısKralı @OzaN @MEnes @Forumdash @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai
@cookies @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @dosimosi @mrt-06 @sokak sanati
@ozmoturk @FaJi @batuhankaralar @Doğu @tolgab @Tolstoyevski

alttaki görüntü daha hoş şarkıyı boşverip shakiranın alt resimdeki performansına oy versem daha yüksek alırsın şarkıda berbat :)

Pis yarışmacılar, 8 kişi kalmışlar hepsinin şarkısı da iyi.

Hepsine 8 versek olmuyor mu :A

Forum İstatistikleri

Konular
172,998
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan