zaten abel pezosferi kızdan anlamasaydı ariananın yanında ne işi vardıanlıyorda bize ne bu durumdan bize ne faydası var
![]()
Kendini yakın hisset ortak noktamız var işte.
zaten abel pezosferi kızdan anlamasaydı ariananın yanında ne işi vardıanlıyorda bize ne bu durumdan bize ne faydası var
![]()
haha bumu senin yöntemin ? hiç beceremiyorsunÇok tatlı bir kadınsın vesselam şeker gibi![]()
zamanlaman yanliş ve her slow güzel değil fakat recapta görecezBu hafta bende slowum.
Bu hafta tam puanını bekliyorum.![]()
ilk 4 meşgul artikİspanyolca seviyorsun biliyorum.![]()
İlk 2 de yer alabilmek için her şeyhaha bumu senin yöntemin ? hiç beceremiyorsunneyse zorlama kendini zaten ilk 3 tesin 😉
zamanlaman yanliş ve her slow güzel değil fakat recapta görecez
ilk 4 meşgul artik![]()
anladimda çok beceriksizsin o konuda.İlk 2 de yer alabilmek için her şey![]()
Yoo tamamen içimden geçenleri söylemiştim aslındaanladimda çok beceriksizsin o konuda.
içten söylemek ayri bu ayri![]()
benim kararim sabah netlesti. bana iyi olmayi birakabilirsin artikYoo tamamen içimden geçenleri söylemiştim aslındakarakter olarak tatlısın
![]()
Kadınlar övülmeyi severler sen de tepki olarak doğmuşsun sankibenim kararim sabah netlesti. bana iyi olmayi birakabilirsin artik
yormayayim seni![]()
ben genelde överim .Kadınlar övülmeyi severler sen de tepki olarak doğmuşsun sanki![]()
O zaman sen beni öv ben severim şımartılmayıben genelde överim .
beni pek övmezler (ögretmenler yaşli teyzeler hariç )![]()
onu fazlasiyla yaptığımı düşünüyorumO zaman sen beni öv ben severim şımartılmayı![]()
Evet yapıyorsun biliyorumonu fazlasiyla yaptığımı düşünüyorum![]()
iyi farkındasın.Evet yapıyorsun biliyorumSenin olsun senin olsun benim olsun istemem, senin olsun emir olsun yemin olsun istemem
![]()
Sağ olsunlar sevenlerim beni kırmazlar Ee baş alıcı bir cazibem var normaldiriyi farkındasın.
senin için ilkkez yarışmacı olacam.
bunun değeri yüksek 😉
aa kesinlikle.Sağ olsunlar sevenlerim beni kırmazlar Ee baş alıcı bir cazibem var normaldir![]()
Bunları duyunca gururlanıyorumaa kesinlikle.
en büyük hayranınım ben senin 😉
iyi farkındasın.
senin için ilkkez yarışmacı olacam.
bunun değeri yüksek 😉
ben samimiyim sözlerimde. senin ki gibi zorlamiyorum kendimiBunları duyunca gururlanıyorum![]()