MusicSurvivor 5.Sezon 10.Hafta Sonuçları

bu yarışmada kimin ne zaman oy atacağı belli olmuyor cnm @EFE UYSAL kafasına esince yolluyor son saniyelerde yolladı ve gökhan sibelin üstüne çıktı yoksa 1.olabilirdin

@Bully
Efe haftasonu uygun olduğunda yolluyor, Sibel'in önüne geçmem tesadüf, şans ve Atacan'ın talihsizliğiyle açıklanabilir.

@mrt-06 nolmuştu ki 8.haftada

hhahah ayy merak edip sonuclarına baktım 8.haftada sibel 3 puan gerisinde kalmıs gökhanın bu hafta olduğu gibi

3 Gökhan Türkmen 174
4 Sibel Can 171
Ay resmen istemeden ikidir kardeşimin yoluna taş koymuşum.
Yazık olmuş.

Ay resmen istemeden ikidir kardeşimin yoluna taş koymuşum.
Yazık olmuş.
bu haftakı puanlarınızlada aynı puanlar nerdeyse sibel gökhanın bu haftakı puanını almıs mesala gökhanda puanı yakın

atacan ne düşündüde o haftayla şey etti bilemiyorum artık cnm

bu haftakı puanlarınızlada aynı puanlar nerdeyse sibel gökhanın bu haftakı puanını almıs mesala gökhanda puanı yakın

atacan ne düşündüde o haftayla şey etti bilemiyorum artık cnm
Ben de bilemiyorum valla, Yalın'ın intikamını almak için Sibel'in arkasından entrika halim yok ya

@eskici alacağın olsun, ilk kez tam puan verecektin... Gerçekten kırıldım bilesin.

@MEnes de bu hafta ilk kez iyi verebileceğini söylemişti, iyi vermemek için oy kullanmamış zaar. ss
Yilbasi arasi verince unuttum ya kusura bakma kardesim bugün de pek giremedim foruma
ama bunu baska hafta düzeltirim merak etme ben kimseyi yari yolda birakmam

Yilbasi arasi verince unuttum ya kusura bakma kardesim bugün de pek giremedim foruma
ama bunu baska hafta düzeltirim merak etme ben kimseyi yari yolda birakmam
Neyse ki @EFE UYSAL kardeşimin tam puanı sayesinde 1.oldum, ikinci olsaydım çok pis trip yerdin ama.

Bir diğer en sevdiğin şarkısı da Çatı Katı'ydı, @Doğu ile birlikte tam puanlarınızı bekliyor olacağım ona, oy kullanmadığınız takdirde hakkınızda işlem uygulanacak.

Aynen ya birinci olmussun zaten sorun yok

Cati Kati'ni finalde kullanirsin herhalde

Efe haftasonu uygun olduğunda yolluyor, Sibel'in önüne geçmem tesadüf, şans ve Atacan'ın talihsizliğiyle açıklanabilir.

@mrt-06 nolmuştu ki 8.haftada
hhahah ayy merak edip sonuclarına baktım 8.haftada sibel 3 puan gerisinde kalmıs gökhanın bu hafta olduğu gibi

3 Gökhan Türkmen 174
4 Sibel Can 171
Benim daha önce de Kaan önümü tıkamıştı 2 final puanı almak yerine 1 puan almıştım aynısı 8. haftada da tekrarladı bende büyük patronun Kaan olduğunu anladım yine bu hafta da 3 puan farkla önüme geçerek teorimi doğrulamış oldu.

Şaka bir yana Kaanımın daha bu yarışmayı bırakın herhangi bir konuda en ufak yamuğunu görmedim, burada anlatılan patron ve resim olayındaki kişiler, olaylar ve kurumlar hayal ürünüdür. Dipnot.

O değil de sen kime büyük patron desen o şampiyon oluyor, ay hadi inşallah.

Çatı Katı'nı harcama bence şimdi