- Reaksiyon puanı
- 114,096
- Puanı
- 1,060
suan yorumlar yagmur gibi yagiyor. hatlar karsiyor tam konsantreli cevap yazamiyorum5-6 işte nesi yanlış az önceki mesajın
suan yorumlar yagmur gibi yagiyor. hatlar karsiyor tam konsantreli cevap yazamiyorum5-6 işte nesi yanlış az önceki mesajın
Senin gibi 1 verme hainliğini yapmam en azından
İrem'e puanlarım hep iyi olur merak etme, bu görebileceğin en düşük puanlardan.
Düşük vereceğini ön görüp böyle bir karar aldıkneyse ki bully kulumjuz verdiği bu oyla bizden aldığı oyu haketmiş oldu
biz safiye sultanın taklidi doldu forum @mrt-06 @DarkLeqenD şimdi de bully .ss marka olmak zor kız @Çiğdem-Düşük vereceğini ön görüp böyle bir karar aldık
Ben de sana iyi vermeyi isterdim ama diğer şarkılar da güzel olunca olmadı maalesef.@Bully idare eder, ama senden daha yüksek bekliyordum
Biz sülümanız ve bizim taklidimiz olamaz.biz safiye sultanın taklidi doldu forum @mrt-06 @DarkLeqenD şimdi de bully .ss marka olmak zor kız @Çiğdem-
Ozanı etiketlemeyeydin iyiydiİnanırmısın ikimizde @admin i etikledik
biz safiye sultanın taklidi doldu forum @mrt-06 @DarkLeqenD şimdi de bully .ss marka olmak zor kız @Çiğdem-
hahah aa geçenelrdede @Forumdash emre içine kaçmış gibi konusuyordu bazen tüm üyeleri sanki emre kontrool ediyor gibi hissediyorum yaa maymunlar cehennmigibi tövbe tövbe @mrt-06Düşük vereceğini ön görüp böyle bir karar aldık
2000'li yıllardaki şarkılarını daha çok seviyorum Aynen Öyle, Resim, Yakar Geçerim, Arada Sırada falan.biz safiye sultanın taklidi doldu forum @mrt-06 @DarkLeqenD şimdi de bully .ss marka olmak zor kız @Çiğdem-