madem biliyorsun ozaman o azönceki yorumu yapmayacaktindur bi düşünmeme lazım @denizz19 ile @DarkLeqenD i biliyorum dır dır her yerde ilan ediyorlar zaten.ss @vadikızı nı biliyoruz elenir dalga geçerim diye sokak totoşununkini biliyorum kendisi gibi antipatik birini seçmiş @Bully ninkini biliyorum başka bilmiyim galiba
dur bi düşünmeme lazım @denizz19 ile @DarkLeqenD i biliyorum dır dır her yerde ilan ediyorlar zaten.ss @vadikızı nı biliyoruz elenir dalga geçerim diye sokak totoşununkini biliyorum kendisi gibi antipatik birini seçmiş @Bully ninkini biliyorum başka bilmiyim galiba
Sen niye diss atıyorsun lan mesajımaAy marull19 koskoca shakirayı şakire yapmış olacak iş değil @xemrexxx
5-6 işte nesi yanlış az önceki mesajınmadem biliyorsun ozaman o azönceki yorumu yapmayacaktin
neyse ki bully kulumjuz verdiği bu oyla bizden aldığı oyu haketmiş oldu@Bully oyları
18 Puan: Fettah Can
17 Puan: Sibel Can
16 Puan: Nilüfer
15 Puan: Ziynet Sali
14 Puan: Deniz Seki
13 Puan: Ferdi Tayfur
12 Puan: İrem Derici
11 Puan: Ariana Grande
10 Puan: Candan Erçetin
9 Puan: Gökhan Tepe
8 Puan: Neşet Ertaş
7 Puan: Yüksek Sadakat
6 Puan: Shakira
5 Puan: Haluk Levent
4 Puan: Aynur Aydın
3 Puan: Ajda Pekkan
2 Puan: Ahmet Aslan
1 Puan: Cem Karaca
Sen yapma lütfen ağır oluyor fazla.ssirem dericiyse ben pamukçu bu espriyle aklına kazınır umarım
o yokken onu koruma görevini ustlendim ben (bugunluk sadece ).asıl olmayan yarışmacıların üstüne oynamak lazım burda olan yarışmacıdan ne isteyecez
Sen niye diss atıyorsun lan mesajıma
Sen seversin aslında bir bak racabınaÇok kötü gidiyor.ss
Senin gibi 1 verme hainliğini yapmam en azındanBenim puanımın yanında çokta iyi değil ama söz verdin çoğu şarkıma tam puan @Bully
6. Denizdi sende 5.ydin ama neyse ya 7.liğe geriledin sağlık olsun be kanka zamanla yükselirsin belki.İçimden geldi
Sunucu olarak arada bazı ufak mesajlar atıyoruzki sonra zaten alevleniyor çıra atıyorum yanı ateşeo yokken onu koruma görevini ustlendim ben (bugunluk sadece ).
baska zamanlar ikimiz oynariz ustune