Sibel Can bir göndermeydi sadece çift haneli de vermiş olabilirim hatırlamıyorum şu an.
Sen Gökhan turkozuşu değilmisin ne alaka Sibel. Anlamadım Sibel Can kim neye gönderdin.
Sibel Can bir göndermeydi sadece çift haneli de vermiş olabilirim hatırlamıyorum şu an.
görevini yerine getirmese kimi yerine getirecegini bilirsin senOylarımı açıklayacaksın hele bir gelme görürsün göreviniyerini getiriceksin ayol
normal sartlarda @sokak sanati benden en fazla 5 puan alirdi ama verdigi emek caba birkac katini hakettirdi
Sokak sanati sende @Bully nin ustune gitme o benin icin önemli bir arkadasim. benide karsina alma riski olabilir
Sibel Can'la yarışan kişi yakın arkadaşın ya hani.Sen Gökhan turkozuşu değilmisin ne alaka Sibel. Anlamadım Sibel Can kim neye gönderdin.
Biz küsüz yalnız.Sibel Can'la yarışan kişi yakın arkadaşın ya hani.
Sibel Can'la yarışan kişi yakın arkadaşın ya hani.
senden 40 mesaj önce doğudan bahsettim senin jürilerinden haberin yok
hahaha aa yok ayoll tamam yollyacam dinliyorum şarkıları dedi sonra hemen şutlamışlar çocuğusenden 40 mesaj önce doğudan bahsettim senin jürilerinden haberin yok
doğunun banlanması önemli değilde gül gibi puanlar gitti demiştim
sana puanlarını yolladıysa sorun yok her hafta oy verme zamanı banı açsınlar sonra puanını yollayınca tekrar banlayabilirler doğuyu sorun olmaz )
gözun arkada kalmasin. konusanlari ben susturacamben 9 da gelemem ya abimler olur dizide izlicem biraz geç gelirim arkamdan çok konuşmayın hee
ne demek şutlamışlar kız😱
2.cümlen harikayı hak ediyor, saolasın.normal sartlarda @sokak sanati benden en fazla 5 puan alirdi ama verdigi emek caba birkac katini hakettirdi
Sokak sanati sende @Bully nin ustune gitme o benin icin önemli bir arkadasim. benide karsina alma riski olabilir
gözun arkada kalmasin. konusanlari ben susturacam
senin zaten kalbin kaldırmaz bu sonuclar heyecanını geberir gidersin polisler beni tutuklar bir bakıma benim yüzümden olmus oluyorya @xemrexxxben 9 da gelemem ya abimler olur dizide izlicem biraz geç gelirim arkamdan çok konuşmayın hee
ne demek şutlamışlar kız😱
2.cümlen harikayı hak ediyor, saolasın.
Umut beni karşısına almak istemez şimdilik, ilerde illa ki kapışacaz ama o zamanlar gelene kadar ittifaka devam.
senin zaten kalbin kaldırmaz bu sonuclar heyecanını geberir gidersin polisler beni tutuklar bir bakıma benim yüzümden olmus oluyorya @xemrexxx
banada cok guvenmetşk ederim dosicimmm beni yalnız bırakmaaa bunların elineee