MusicSurvivor 5.Sezon 1.Hafta Oylama Başladı

normal sartlarda @sokak sanati benden en fazla 5 puan alirdi ama verdigi emek caba birkac katini hakettirdi :A
Sokak sanati sende @Bully nin ustune gitme o benin icin önemli bir arkadasim. benide karsina alma riski olabilir :A

Hakkımı teslim etmen güzel.:A
Bully'de zamanı gelince karşımda olacak şimdilik yanımda say.:A

açıklayıp giderim zaten verdiğin oylar berbat:) hepsine 19 puan vermişsin hepsini şampiyon yapmışsın onun yerine sıfır puanda verebilirdin bişey değişmezdi :))
aaa @Doğu yu şutlamışlar forumdan ayoll siz nasılekipsiniz haberiniz bile yok ekip arkadaşınızdan :F @MasacRE- @MEnes

aaa @Doğu yu şutlamışlar forumdan ayoll siz nasılekipsiniz haberiniz bile yok ekip arkadaşınızdan :F @MasacRE- @MEnes
senden 40 mesaj önce doğudan bahsettim senin jürilerinden haberin yok :)

doğunun banlanması önemli değilde gül gibi puanlar gitti demiştim :)
sana puanlarını yolladıysa sorun yok her hafta oy verme zamanı banı açsınlar sonra puanını yollayınca tekrar banlayabilirler doğuyu sorun olmaz :))

senden 40 mesaj önce doğudan bahsettim senin jürilerinden haberin yok :)

doğunun banlanması önemli değilde gül gibi puanlar gitti demiştim :)
sana puanlarını yolladıysa sorun yok her hafta oy verme zamanı banı açsınlar sonra puanını yollayınca tekrar banlayabilirler doğuyu sorun olmaz :))
hahaha aa yok ayoll tamam yollyacam dinliyorum şarkıları dedi sonra hemen şutlamışlar çocuğu :A :A :A

normal sartlarda @sokak sanati benden en fazla 5 puan alirdi ama verdigi emek caba birkac katini hakettirdi :A
Sokak sanati sende @Bully nin ustune gitme o benin icin önemli bir arkadasim. benide karsina alma riski olabilir :A
2.cümlen harikayı hak ediyor, saolasın. :A

Umut beni karşısına almak istemez şimdilik, ilerde illa ki kapışacaz ama o zamanlar gelene kadar ittifaka devam. :A

ben 9 da gelemem ya abimler olur dizide izlicem biraz geç gelirim arkamdan çok konuşmayın hee:F:F:F

ne demek şutlamışlar kız😱
senin zaten kalbin kaldırmaz bu sonuclar heyecanını geberir gidersin polisler beni tutuklar bir bakıma benim yüzümden olmus oluyorya :A :A :A @xemrexxx