- Reaksiyon puanı
- 59,030
- Puanı
- 1,060
İnşallah umduğun puanı alırsın.Kötü yorum yapıp düşük veren yok gibi. @Bully ters yapmazsa ilk 5'deyiz.![]()
İnşallah umduğun puanı alırsın.Kötü yorum yapıp düşük veren yok gibi. @Bully ters yapmazsa ilk 5'deyiz.![]()
İddialiyim tabi la Fettah Can'in bir sürü güzel sarkisi varLa sus sanki çok iddialısın da yarışmayı bırakcan5. haftayı görsen yeter sana
sen kimle geliyordun be bu arada
![]()
Kuralları değiştirmiyorum yeni kural eklemedim 3 kişi alıcak yine öyle kolay puan yok4 kişi mi 5 kişi mi final puanı alacak
Ha evet Feto ile geliyordunİddialiyim tabi la Fettah Can'in bir sürü güzel sarkisi var![]()
İnşallah umduğun puanı alırsın.Sessiz kitlenin ne yapacağı senin kaderini belirleyecek
![]()
20 kişide 3 çok azKuralları değiştirmiyorum yeni kural eklemedim 3 kişi alıcak yine öyle kolay puan yok![]()
Yavaş gel.Sen karşılıklı kitledensin umarım karşılıklı olmuştur yoksa ilerde seni tongaya getirip hıncımi alırım.![]()
Seni cok sevdigimi söylemis miydimHa evet Feto ile geliyordunsevdiğim şarkıları vardır güzel puanlar seni bekliyor canım
![]()
Yavaş gel.Durup dururken saldırıp nefretimi kazanma istersen, ortalama üstü verdik sanırım.
![]()
Evet söylemiştinSeni cok sevdigimi söylemis miydim![]()
Çok konuşma be. ssSen kimsin be benim kitlem var üzerine salarım bence sen bana iyi gel.
Ben kaç verdim kız @Çiğdem- ortalama üstüydü ama biraz daha yüksek olabilir seninkinden.![]()
ilk haftadan gitmez eminim
akşam 21 e uzatmış şimdidela git şu çikinellaya yardım et galiba çok fazla kişi oy kullanınca toplayamadıama samanlıklardan uzak durun
![]()
Çok konuşma be. ss
Yabancı antiliğimi hesaba katarsak gayet iyi bir puan verdiğimi düşünüyorum, senin Sibel Can'a verdiğin puan kadar vermişizdir işte.![]()
19 HEM 3 İYİDİR yıldızlar yarısıyorda @MayısKralı elenen hariç herkese puan veriyordu oakdar kolay olmamalı puan almakSen karşılıklı kitledensin umarım karşılıklı olmuştur yoksa ilerde seni tongaya getirip hıncımi alırım.
20 kişide 3 çok az
Sibel Can bir göndermeydi sadece çift haneli de vermiş olabilirim hatırlamıyorum şu an.Çift haneli değil yani.s.s
Oylarımı açıklayacaksın hele bir gelme görürsün göreviniyerini getiriceksin ayolakşam 21 e uzatmış şimdidereyting için yapmayacağı şey yok kızın o saattede ben olmayacağım yazık oldu güme gitti tüm emekleri
)
normal sartlarda @sokak sanati benden en fazla 5 puan alirdi ama verdigi emek caba birkac katini hakettirdiÇok konuşma be. ss
Yabancı antiliğimi hesaba katarsak gayet iyi bir puan verdiğimi düşünüyorum, senin Sibel Can'a verdiğin puan kadar vermişizdir işte.![]()
19 HEM 3 İYİDİR yıldızlar yarısıyorda @MayısKralı elenen hariç herkese puan veriyordu oakdar kolay olmamalı puan almak![]()
![]()
![]()
görevini yerine getirmese kimi yerine getirecegini bilirsin senOylarımı açıklayacaksın hele bir gelme görürsün göreviniyerini getiriceksin ayol![]()
Oylarımı açıklayacaksın hele bir gelme görürsün göreviniyerini getiriceksin ayol![]()