- Reaksiyon puanı
- 58,917
- Puanı
- 1,060
İnşallah umduğun puanı alırsın. Sessiz kitlenin ne yapacağı senin kaderini belirleyecekKötü yorum yapıp düşük veren yok gibi. @Bully ters yapmazsa ilk 5'deyiz.
İnşallah umduğun puanı alırsın. Sessiz kitlenin ne yapacağı senin kaderini belirleyecekKötü yorum yapıp düşük veren yok gibi. @Bully ters yapmazsa ilk 5'deyiz.
İddialiyim tabi la Fettah Can'in bir sürü güzel sarkisi varLa sus sanki çok iddialısın da yarışmayı bırakcan 5. haftayı görsen yeter sana sen kimle geliyordun be bu arada
Kuralları değiştirmiyorum yeni kural eklemedim 3 kişi alıcak yine öyle kolay puan yok4 kişi mi 5 kişi mi final puanı alacak
Ha evet Feto ile geliyordun sevdiğim şarkıları vardır güzel puanlar seni bekliyor canımİddialiyim tabi la Fettah Can'in bir sürü güzel sarkisi var
İnşallah umduğun puanı alırsın. Sessiz kitlenin ne yapacağı senin kaderini belirleyecek
20 kişide 3 çok azKuralları değiştirmiyorum yeni kural eklemedim 3 kişi alıcak yine öyle kolay puan yok
Yavaş gel. Durup dururken saldırıp nefretimi kazanma istersen, ortalama üstü verdik sanırım.Sen karşılıklı kitledensin umarım karşılıklı olmuştur yoksa ilerde seni tongaya getirip hıncımi alırım.
Seni cok sevdigimi söylemis miydimHa evet Feto ile geliyordun sevdiğim şarkıları vardır güzel puanlar seni bekliyor canım
Yavaş gel. Durup dururken saldırıp nefretimi kazanma istersen, ortalama üstü verdik sanırım.
Evet söylemiştinSeni cok sevdigimi söylemis miydim
Çok konuşma be. ssSen kimsin be benim kitlem var üzerine salarım bence sen bana iyi gel.
Ben kaç verdim kız @Çiğdem- ortalama üstüydü ama biraz daha yüksek olabilir seninkinden.
ilk haftadan gitmez eminim birkac haftasi var. benim puanim bu hafta onu korur
akşam 21 e uzatmış şimdide reyting için yapmayacağı şey yok kızın o saattede ben olmayacağım yazık oldu güme gitti tüm emekleri )la git şu çikinellaya yardım et galiba çok fazla kişi oy kullanınca toplayamadı ama samanlıklardan uzak durun
Çok konuşma be. ss
Yabancı antiliğimi hesaba katarsak gayet iyi bir puan verdiğimi düşünüyorum, senin Sibel Can'a verdiğin puan kadar vermişizdir işte.
19 HEM 3 İYİDİR yıldızlar yarısıyorda @MayısKralı elenen hariç herkese puan veriyordu oakdar kolay olmamalı puan almakSen karşılıklı kitledensin umarım karşılıklı olmuştur yoksa ilerde seni tongaya getirip hıncımi alırım.
20 kişide 3 çok az
Sibel Can bir göndermeydi sadece çift haneli de vermiş olabilirim hatırlamıyorum şu an.Çift haneli değil yani.s.s
Oylarımı açıklayacaksın hele bir gelme görürsün göreviniyerini getiriceksin ayolakşam 21 e uzatmış şimdide reyting için yapmayacağı şey yok kızın o saattede ben olmayacağım yazık oldu güme gitti tüm emekleri )
normal sartlarda @sokak sanati benden en fazla 5 puan alirdi ama verdigi emek caba birkac katini hakettirdiÇok konuşma be. ss
Yabancı antiliğimi hesaba katarsak gayet iyi bir puan verdiğimi düşünüyorum, senin Sibel Can'a verdiğin puan kadar vermişizdir işte.
19 HEM 3 İYİDİR yıldızlar yarısıyorda @MayısKralı elenen hariç herkese puan veriyordu oakdar kolay olmamalı puan almak
görevini yerine getirmese kimi yerine getirecegini bilirsin senOylarımı açıklayacaksın hele bir gelme görürsün göreviniyerini getiriceksin ayol
Oylarımı açıklayacaksın hele bir gelme görürsün göreviniyerini getiriceksin ayol