Bang Bang benim şarkım sana noluyor mayısşeysi.
Yine etiketi unutmuşum @sokak sanati
Pazartesi klip geliyormuş, kullansam mı?
@Bully @eskici @mrt-06 @sokak sanati
Bang Bang benim şarkım sana noluyor mayısşeysi.
Tüm listeni bilmediğim için bir yorum yapamayacağımYine etiketi unutmuşum @sokak sanati
Pazartesi klip geliyormuş, kullansam mı?
@Bully @eskici @mrt-06 @sokak sanati
Tüm listeni bilmediğim için bir yorum yapamayacağımAma ilgi görür yani şarkı kullanabilirsin duruma göre.
İrem'in çıkış şarkısı, çok tutmamıştı sanki ama güzel.Benim favorim şu şarkı buna ne diyorsun
İrem'in çıkış şarkısı, çok tutmamıştı sanki ama güzel.Yani asıl çıkışı Düşler Ülkesinin Gelgit Akıllısı ile yaptı diye hatırlıyorum ben.
Gizli Sevda'yı kullanırsan @DarkLeqenD'dan 1 alabilirsin İrem şarkıyı bilmem ne etmiş demiştiOnuda kullanıcam kliplilerin hepsi listemde birde Gizli Sevda, Gir Kanıma, Neredesin Sen üçlüsü arasında kaldım
bu hafta şarkılar çok iddalıydı çok yüksek puan oylayamadımİrem'i nasıl buldun
İrem nasıl aldı
Bang Bang finalde kullanılacak bir şarkı özellikle şu klibe @destere bile tam verir.
Hahahah öyle yorumlar çok ama yolumuza emin adımlarla ilerliyoruz.Gizli Sevda'yı kullanırsan @DarkLeqenD'dan 1 alabilirsin İrem şarkıyı bilmem ne etmiş demişti
Görünen o ki bu şarkıyla bile elenmemeye oynıcam
Onu çeyrek finale falan kullanırım daha çok var onaBende Özledim ile gel
Sevdalilar Beni Anlari kullan tam puanimi alirsinOnu çeyrek finale falan kullanırım daha çok var ona
Dinliyeyim bi şarkiyıSevdalilar Beni Anlari kullan tam puanimi alirsin
Yok artik o kadar Ferdi Tayfur hastasisin ama bu sarkiyi bilmiyorsun hee cok garip 😱Dinliyeyim bi şarkiyı
düşler ülkesi çıkış şarkısıdır bu şarkıyla tutulduOnuda kullanıcam kliplilerin hepsi listemde birde Gizli Sevda, Gir Kanıma, Neredesin Sen üçlüsü arasında kaldım
sözde Ferdi Tayfur fanatigi oYok artik o kadar Ferdi Tayfur hastasisin ama bu sarkiyi bilmiyorsun hee cok garip 😱
Sözde kalmis iste bu sarki bilinmez mi hicsözde Ferdi Tayfur fanatigi o
tam puan vermem için şarkıya bile gerek yokİrem'i nasıl buldun
İrem nasıl aldı
Bang Bang finalde kullanılacak bir şarkı özellikle şu klibe @destere bile tam verir.
la git şu çikinellaya yardım et galiba çok fazla kişi oy kullanınca toplayamadıtam puan vermem için şarkıya bile gerek yok)
@Doğu oy kullansaydı bari öyle banlasalardı gitti gül gibi puanlar)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?