batuhankaralar
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 17,295
- Puanı
- 1,061
ilk haftalar daha uzun süre veriyoruz benim albümümde dizi yarışması yıldızlar yarısıyor hepsinde öyle hazırlanmaya daha uzun süre veriyoruz zaten çoğu yarışmacı şuan yollamamıs durumda -15 ler bol bol gelebilir![]()
![]()
yolladı ama tam puanı başkasına gitti sonuclarda sana süpriz olsun umut![]()
Oylarımı gönderdim, sonuçlar açıklanınca yarışmacıların yarısı şok olacak![]()
sen @MasacRE- ye oy yollatözelden hatırlatıyorum burada etiekt gitmiyor bazen
ayy hem senin görevin burada isyan çıkınca engellemek ayol ateşli sopa alıp onlara katılmak değil![]()
![]()
![]()
benim görevim ateşe benzin dökmekinşallah sunucuyla birlikte bina yanıp kül olurda bizde kurtuluruz
@MasacRE- kendi şarkıcısını tekrar dinlemeye katlanamamıştır o yüzden oy veremiyorhatırlatmak lazım ona sakatat ı dinlemesi gerekmiyor diğerlerine baksa yeterli
yüksek beklediğin yerlerden darbeyi alacaksın benden hatırlatması)
Ne alaka ?ilk haftalar daha uzun süre veriyoruz benim albümümde dizi yarışması yıldızlar yarısıyor hepsinde öyle hazırlanmaya daha uzun süre veriyoruz zaten çoğu yarışmacı şuan yollamamıs durumda -15 ler bol bol gelebilir![]()
![]()
yolladı ama tam puanı başkasına gitti sonuclarda sana süpriz olsun umut![]()
ilk hafta koyduğun kliple ilk 18 i kurtarırsan büyük başarı daha fazlasını isteme benceBu hafta ilk 5'de olacak gibiyim.![]()
Ne alaka ?ilk hafta 19 kişi var 3gün sürecek 2. hafta 18 kişi olucak 2gün sürecek
1 günlük süre sadece 1 kişi için mi ?
saçma
![]()
Şarkı güzeldi ama diğer şarkıların yanında ortalama kaldı
ilk hafta koyduğun kliple ilk 18 i kurtarırsan büyük başarı daha fazlasını isteme bence
aynen haklısın emmoğlu)
Şarkı güzeldi ama diğer şarkıların yanında ortalama kaldı![]()
O parantez kapadan rahatsız oldum.ilk hafta koyduğun kliple ilk 18 i kurtarırsan büyük başarı daha fazlasını isteme bence
aynen haklısın emmoğlu)
son altıdan kastın sanırımBen en kötü 6 diyorum.
Ortalarda yerleştirdim diyorsan iyi. Cem Karaca'da zayıf gelmiş zaten.![]()
Benim popüler olmak gibi derdim mi var yooo.Yollasalar niye çağırayım saf.Bak @MEnes yolladı popülitesi düştü kimse yüzüne bakmıyor.
Beter olsun Ariana'ya düşük veren herkes beter olsun.
![]()
O kadar da değil bee fena puanlar değil ilk haftaya göre.
Benim popüler olmak gibi derdim mi var yooo.Kendi halimizde takılıyoruz iki eğlenip çıkıyoruz.
Bu arada çok da düşük vermedim fazla şaapma sen de.
O kadar da değil bee fena puanlar değil ilk haftaya göre.![]()
Şimdi bi daha baktım da söylemesem daha iyi olur.Sen bence direk söyle puanını hiç kıvranmayalım ben sana 2. hafta puanınla durumu düzelten kadar güzel bir giydireyim sonra yeni hafta yeni heyecan olsan nasıl.![]()
Şimdi bi daha baktım da söylemesem daha iyi olur.10'dan aşağıdaymış, sen zaten hiç bi türlü beğenmezsin.
![]()
hu hu uyudunmu ?Seni kınıyorum.s.s
Daha iyi şarkılara daha iyi puanlar vereceğimden emin olabilirsin.Seni kınıyorum.s.s
Oylarımı gönderdim, sonuçlar açıklanınca yarışmacıların yarısı şok olacak![]()
Daha iyi şarkılara daha iyi puanlar vereceğimden emin olabilirsin.Bu şarkı iyi gelmedi diğerlerinin yanında, çünkü onlar çok iddialı gelmişler.
Bu yüzden daha iddialı şarkılarına daha yüksek puanlar vereceğim adil bir juri olarak.
![]()