MusicSurvivor 5.Sezon 1.Hafta Oylama Başladı

Oylarımı gönderdim, sonuçlar açıklanınca yarışmacıların yarısı şok olacak :A

ilk haftalar daha uzun süre veriyoruz benim albümümde dizi yarışması yıldızlar yarısıyor hepsinde öyle hazırlanmaya daha uzun süre veriyoruz zaten çoğu yarışmacı şuan yollamamıs durumda -15 ler bol bol gelebilir :A :A :A

yolladı ama tam puanı başkasına gitti sonuclarda sana süpriz olsun umut :F

@Ahmad yeteri kadar puanı hep verir bana.:bhr:

Oylarımı gönderdim, sonuçlar açıklanınca yarışmacıların yarısı şok olacak :A

Ariana'yi nasıl buldun Total.s.s

sen @MasacRE- ye oy yollat :A özelden hatırlatıyorum burada etiekt gitmiyor bazen :F

ayy hem senin görevin burada isyan çıkınca engellemek ayol ateşli sopa alıp onlara katılmak değil :A :A :A

benim görevim ateşe benzin dökmek :) inşallah sunucuyla birlikte bina yanıp kül olurda bizde kurtuluruz :)

@MasacRE- kendi şarkıcısını tekrar dinlemeye katlanamamıştır o yüzden oy veremiyor:) hatırlatmak lazım ona sakatat ı dinlemesi gerekmiyor diğerlerine baksa yeterli :)

@Ahmad yeteri kadar puanı hep verir bana.:bhr:

Ariana'yi nasıl buldun Total.s.s

yüksek beklediğin yerlerden darbeyi alacaksın benden hatırlatması :))

benim görevim ateşe benzin dökmek :) inşallah sunucuyla birlikte bina yanıp kül olurda bizde kurtuluruz :)

@MasacRE- kendi şarkıcısını tekrar dinlemeye katlanamamıştır o yüzden oy veremiyor:) hatırlatmak lazım ona sakatat ı dinlemesi gerekmiyor diğerlerine baksa yeterli :)

yüksek beklediğin yerlerden darbeyi alacaksın benden hatırlatması :))

Bu hafta ilk 5'de olacak gibiyim.:A

ilk haftalar daha uzun süre veriyoruz benim albümümde dizi yarışması yıldızlar yarısıyor hepsinde öyle hazırlanmaya daha uzun süre veriyoruz zaten çoğu yarışmacı şuan yollamamıs durumda -15 ler bol bol gelebilir :A :A :A

yolladı ama tam puanı başkasına gitti sonuclarda sana süpriz olsun umut :F
Ne alaka ? :D ilk hafta 19 kişi var 3gün sürecek 2. hafta 18 kişi olucak 2gün sürecek :D 1 günlük süre sadece 1 kişi için mi ? :D saçma :D

Yollasalar niye çağırayım saf.:F Bak @MEnes yolladı popülitesi düştü kimse yüzüne bakmıyor.:A Beter olsun Ariana'ya düşük veren herkes beter olsun.:A
Benim popüler olmak gibi derdim mi var yooo. :A Kendi halimizde takılıyoruz iki eğlenip çıkıyoruz. :A Bu arada çok da düşük vermedim fazla şaapma sen de. :A
puanını görünce dahada yüzüne bakmayacaksın zaten ayoll :A :A :A @MEnes
O kadar da değil bee fena puanlar değil ilk haftaya göre. :A

Benim popüler olmak gibi derdim mi var yooo. :A Kendi halimizde takılıyoruz iki eğlenip çıkıyoruz. :A Bu arada çok da düşük vermedim fazla şaapma sen de. :A

O kadar da değil bee fena puanlar değil ilk haftaya göre. :A

Sen bence direk söyle puanını hiç kıvranmayalım ben sana 2. hafta puanınla durumu düzelten kadar güzel bir giydireyim sonra yeni hafta yeni heyecan olsan nasıl.:A

Daha iyi şarkılara daha iyi puanlar vereceğimden emin olabilirsin. :A Bu şarkı iyi gelmedi diğerlerinin yanında, çünkü onlar çok iddialı gelmişler. :A Bu yüzden daha iddialı şarkılarına daha yüksek puanlar vereceğim adil bir juri olarak. :)

Çok sevimsiz açıklaman için sağol.s.s Bize yeni huriler lazım anlaşıldı.:A