batuhankaralar
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 17,266
- Puanı
- 1,061
Tenks ama düşük oylar alırsam bu fikrim her an değişebilir haberin olsunHarikasın sen
Tenks ama düşük oylar alırsam bu fikrim her an değişebilir haberin olsunHarikasın sen
Demin dinlemem bitti, oylarımı kullandım. Yabancı şarkılar beni çok şaşırttı ilk defa yabancı şarkılara bu kadar yüksek verdim, 2 - 3 defa dinledim hatta. Herkese başarılar...
Sen kimdin abla?
Abla yorum yapmıyım en iyisi pek iyi bir yorum çıkmaz çünkü.melek çelebi ben şaka bir yana Deniz seki cnm
Abla yorum yapmıyım en iyisi pek iyi bir yorum çıkmaz çünkü.
oylarımı kullandım..ilk hafta olsada yarışmacılar iddalı seçenekler yapmışlar bu yüzdende seçim yapmak oldukça zor oldu..
sıralamasız ilk 5 te olanlar Shakira,Ajda,Fettah Can,Candan Erçetin,Nilüfer @Harunnn60 @xemrexxx @soo @eskici @OzaN
Tam puanı alan yarışmacı çok iyi bir şarkı seçimi yapmıştı müthişti
öbür şarkılarda iyiydi aslında yarışmacılar ilk hafta oldukça idaalı tercihler yapmış..çok sevdiğim bazı şarkılara düşük oylamak zorunda kaldım çünkü şarkı seçimleri çok iyi olduğu için sıralamada o şekilde yer aldı..tüm yarışmacılara başarılar
puanını beğeneceğini düşünüyorum iyi puan aldın bu konuda kuşkun olmasınÖhömm öhömmm
puanını beğeneceğini düşünüyorum iyi puan aldın bu konuda kuşkun olmasın
bu hafta çok fazla iddalı tercihler olmuş yoksa birkaç tık daha üstte olabilirdin ama ilk hafta olmasına rağmen oldukça iyi şarkılar bulunuyordu ama listede beğeneceğini düşündüğüm yerdesin puanlama olarakBende Aynur hanımın şarkısını sevdim.
bu hafta çok fazla iddalı tercihler olmuş yoksa birkaç tık daha üstte olabilirdin ama ilk hafta olmasına rağmen oldukça iyi şarkılar bulunuyordu ama listede beğeneceğini düşündüğüm yerdesin puanlama olarak
Demin dinlemem bitti, oylarımı kullandım. Yabancı şarkılar beni çok şaşırttı ilk defa yabancı şarkılara bu kadar yüksek verdim, 2 - 3 defa dinledim hatta. Herkese başarılar...
puanını beğeneceğini düşünüyorum iyi puan aldın bu konuda kuşkun olmasın
kız şimdi sonuçlar bu akşam dimi?hahah nereye geldin ayoll final haftaları sensiz geçtiya bu sefer
İrem ilk üçümde.İrem'i nasıl buldun
İrem nasıl aldı
Bang Bang finalde kullanılacak bir şarkı özellikle şu klibe @destere bile tam verir.
İrem'i nasıl buldun
İrem nasıl aldı
Bang Bang finalde kullanılacak bir şarkı özellikle şu klibe @destere bile tam verir.