Bana bulaşsan da bir yere varamazsın.Çeyrek haftasına gelemeden elendim ama en sevdiğim şarkısıyla elendim bu da forumun ne zevksiz olduğunu ortaya çıkarmam İçin bir şans oldu memnunum sonuçtan
Ziynet'i seversen sana bulaşmam artık
Bana bulaşsan da bir yere varamazsın.Çeyrek haftasına gelemeden elendim ama en sevdiğim şarkısıyla elendim bu da forumun ne zevksiz olduğunu ortaya çıkarmam İçin bir şans oldu memnunum sonuçtan
Ziynet'i seversen sana bulaşmam artık
Fazla puan da gözümüz Yok 13 versen yeterBana bulaşsan da bir yere varamazsın.Ama merak etme Ziynet'i zaten severim.
Dur bakayım aa iyi tahmin etmişsin.Fazla puan da gözümüz Yok 13 versen yeter
Hele beni bi kandır seni sonuç gecesi komplolarımla favori üyeliğe düşürürüm .ssDur bakayım aa iyi tahmin etmişsin.O civarlarda bir şeyler vermişim.
Bizde söz ağızdan çıktı mı o iş bitmiştir.Hele beni bi kandır seni sonuç gecesi komplolarımla favori üyeliğe düşürürüm .ss
Sağlık olsun ne diyelimOylarımı kullandım.
Çoğu kişiden iyi geldiğimi, ancak diğer isimlerinde iyi geldiğini düşündüğümü belirteyim. Çok sürpriz olmasın en beğendiklerim Candan ve Gökhan @OzaN @Bully
@FaJi @dreamy Haluk ve Gökhan Tepe'yi ise çok iyi bulmadım. Maalesef
Ariana ise iyi puan aldı benden @sokak sanati
Oylarımı kullandım detaya girmeyeceğim girmek istemiyorum.Ama ilk 5'imde klasikler yer aldı onun bilinmesi yeter.
Öhömmmm öhömmmm
@MasacRE- senden de ses çıkmıyor.Umarım sana vermiş olduğum 13+ puan karşılıksız değildir.😎
Ben daha oy kullanmadımAma kullanırken 13+ puanını göz önüne alırım merak etme ayarlarız uygun bir şeyler
Ben kolay kolay elenmem.ama vadikızı elenir derken bir bildiğimiz var demekkiyani sonuçta bizim dediğimiz çıkmıyormu? eninde sonunda eleniyorsun, biz boşa konuşmuyoruzki? önceden uyaralım diyoruz
bu sefer @Harunnn60 yok jüride kolay kolay elenmezsin)
Hee iyi arada böyle içime su serpin sonuçta asabiyim ben.O filmi izledin mi?
Hangi film?
Cümlenin içinde geçiyor filmin adı ara bul.
Asabiyim Ben mişYok izlemedim
Ariana'ya çok da abartılı yüksek veremedim diğer şarkılar çok iyi olduğu için. Ama yine de kötü değil yani meraklanma.Öhömmmm öhömmmm
@MasacRE- senden de ses çıkmıyor.Umarım sana vermiş olduğum 13+ puan karşılıksız değildir.😎
Filmin adı çok orijinal diye izledim hiç pişman olmadım. Enteresan bir filmdi. Bence izle @destere sen bak bence filme çünkü düğün gününde nikah masasında mercimek fırın yapılıyor tam senin fantezin.Bi çok sosyal mesajda var Arjantin için. Türkiyede Arjantin seviyesinde bir ülke o yüzden bizde ders çıkartıyoruz.
Ariana'ya çok da abartılı yüksek veremedim diğer şarkılar çok iyi olduğu için. Ama yine de kötü değil yani meraklanma.
Film imdb top 250'deymiş hiç duymamıştım iyi oldu söylediğinİzlerim mutlaka.
O kadar da kıyacak bir durumda değil.Bize kıydın demek.ss Ama unutma herkse gider bi kalırız. Sonra sen pişman olur yanımıza sığışmaya çalışırsın kabul etmeyiz.
Görüldüğü üzere bize iyi gelene biz iyi geliyor ve gözünü gönlünü açıyoruz biz minnet duymasını sağlıyoruz. @MEnes çok yanlış yaptın benve geç olmadan dön hatandan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?