MusicSurvivor 5.Sezon 1.Hafta Oylama Başladı

Çeyrek haftasına gelemeden elendim ama en sevdiğim şarkısıyla elendim bu da forumun ne zevksiz olduğunu ortaya çıkarmam İçin bir şans oldu memnunum sonuçtan :A

Ziynet'i seversen sana bulaşmam artık :A
Bana bulaşsan da bir yere varamazsın. :A Ama merak etme Ziynet'i zaten severim. :A

değerlendirmemizi yaptık vatana millete hayırlı olsun :)

hogatha ya göndereyimde puanları kurtulayım stresten :)
tekrar tekrar izlememek lazım aynı sınavlardaki gibi ilk aklına yatan şık doğrudur büyük ihtimal :)fazla kurcalayınca ölü bile gaz çıkarır derler:) tiz vakitte karar vermek en iyisi :))

Hangimize ben mi, @Bully mi? :A Bence Kaan'dır. :A

bencede @Bully dir:) çünkü yarışmada yoksun sanırım olsan kesin perran kutmanla yarışırdın :)

mesela burda perran teyzemiz harika söylemiş:)

Son düzenleme:
Asabiyim Ben miş :A Yok izlemedim :D

Filmin adı çok orijinal diye izledim hiç pişman olmadım. Enteresan bir filmdi. Bence izle @destere sen bak bence filme çünkü düğün gününde nikah masasında mercimek fırın yapılıyor tam senin fantezin.:F Bi çok sosyal mesajda var Arjantin için. Türkiyede Arjantin seviyesinde bir ülke o yüzden bizde ders çıkartıyoruz.:D

Filmin adı çok orijinal diye izledim hiç pişman olmadım. Enteresan bir filmdi. Bence izle @destere sen bak bence filme çünkü düğün gününde nikah masasında mercimek fırın yapılıyor tam senin fantezin.:F Bi çok sosyal mesajda var Arjantin için. Türkiyede Arjantin seviyesinde bir ülke o yüzden bizde ders çıkartıyoruz.:D

Film imdb top 250'deymiş hiç duymamıştım iyi oldu söylediğin :D İzlerim mutlaka.

Ariana'ya çok da abartılı yüksek veremedim diğer şarkılar çok iyi olduğu için. Ama yine de kötü değil yani meraklanma. :A

Bize kıydın demek.ss Ama unutma herkse gider bi kalırız. Sonra sen pişman olur yanımıza sığışmaya çalışırsın kabul etmeyiz.:A

Film imdb top 250'deymiş hiç duymamıştım iyi oldu söylediğin :D İzlerim mutlaka.

Görüldüğü üzere bize iyi gelene biz iyi geliyor ve gözünü gönlünü açıyoruz biz minnet duymasını sağlıyoruz. @MEnes çok yanlış yaptın benve geç olmadan dön hatandan.:A

Bize kıydın demek.ss Ama unutma herkse gider bi kalırız. Sonra sen pişman olur yanımıza sığışmaya çalışırsın kabul etmeyiz.:A

Görüldüğü üzere bize iyi gelene biz iyi geliyor ve gözünü gönlünü açıyoruz biz minnet duymasını sağlıyoruz. @MEnes çok yanlış yaptın benve geç olmadan dön hatandan.:A
O kadar da kıyacak bir durumda değil. :A Orta sıralar ilk hafta herkesin iddialı geldiği bir ortamda iyi bence. :A

:F:F:F:FAllahım yorumlara bak sanki tv yarışmasındayız gibi yorumlar
ne kuyular kazıyosunuz öyle yaa:F:F

Forum İstatistikleri

Konular
173,014
Üyeler
8,482
Son Üye
ceciliaashar