MusicSurvivor 5.Sezon 1.Hafta Oylama Başladı

Bana da öyle diyor iplerde sallanacakmışım güya :A Gel biz birbirimize destek olalım şu @Çiğdem- 'in eline koz vermeyelim, bunun için Yüksek Sadakat'a güzel oylarını bekliyorum :A
Herkese ayni seyi diyor zaten ona kalsa herkes elencek ilk haftadan :A neyse ben her türlü anlasmaya acigim sen Fettah Can'a iyi bir puan ver ben de Yüksek Sadakat'a vereyim :A :A

Vaaay bee bu günleri de mi görecektim. Seni de kendilerine benzettiler kardo. :A Resmen oy isteyen yarışmacılardan oldun. :A

Benim öyle finalde şampiyonlukta falan gözüm yok sadece @Çiğdem- 'in haklı çıkmasını istemiyorum, onun için ilk haftaları atlatayım yeter bana :A Gerçi şimdi böyle diyorum ama iyi gidersem gözümü bir hırs da bürüyebilir bu sefer herkesten oy dilenmeye de başlayabilirim belli olmaz yani :A

Herkese ayni seyi diyor zaten ona kalsa herkes elencek ilk haftadan :A neyse ben her türlü anlasmaya acigim sen Fettah Can'a iyi bir puan ver ben de Yüksek Sadakat'a vereyim :A :A

Mandalinanın en sevdiğim meyve olduğunu söylemiş miydim :bhr: :A

Benim öyle finalde şampiyonlukta falan gözüm yok sadece @Çiğdem- 'in haklı çıkmasını istemiyorum, onun için ilk haftaları atlatayım yeter bana :A Gerçi şimdi böyle diyorum ama iyi gidersem gözümü bir hırs da bürüyebilir bu sefer herkesten oy dilenmeye de başlayabilirim belli olmaz yani :A
@Çiğdem- i haksız çıkarmak için gereken neyse yapmaya hazırım. :A Seni elemelerine müsaade etmeyeceğiz. :A Ama gözünü kan bürümesine izin verme kendine hakim ol her zaman. :A

@Çiğdem- i haksız çıkarmak için gereken neyse yapmaya hazırım. :A Seni elemelerine müsaade etmeyeceğiz. :A Ama gözünü kan bürümesine izin verme kendine hakim ol her zaman. :A

Kendimi kaybetmeme müsaade etme engelle beni :A Aklıma 46 dizisi geldi oradaki Murat hoca gibi ikinci kişiliğim çıkmasın ortaya yani sen yardımcım Salim gibi gerekirse tokatla beni kendime getir :A

Mandalinanın en sevdiğim meyve olduğunu söylemiş miydim :bhr: :A
Mandalinayi kim sevmez ki oy kullanmadan önce mandalina yemeyi unutma :A :A

Kendimi kaybetmeme müsaade etme engelle beni :A Aklıma 46 dizisi geldi oradaki Murat hoca gibi ikinci kişiliğim çıkmasın ortaya yani sen yardımcım Salim gibi gerekirse tokatla beni kendime getir :A
Aaah aah hatırlatmayaydın iyidi o muhteşem diziyi. :T: Ama merak etme ben sana sahip çıkarım her daim. :A

Oylarımı kullandım detaya girmeyeceğim girmek istemiyorum. :A Ama ilk 5'imde klasikler yer aldı onun bilinmesi yeter. :A

hahah nereye geldin ayoll final haftaları sensiz geçtiya bu sefer :A :A :A
Çeyrek haftasına gelemeden elendim ama en sevdiğim şarkısıyla elendim bu da forumun ne zevksiz olduğunu ortaya çıkarmam İçin bir şans oldu memnunum sonuçtan :A

Oylarımı kullandım detaya girmeyeceğim girmek istemiyorum. :A Ama ilk 5'imde klasikler yer aldı onun bilinmesi yeter. :A
Ziynet'i seversen sana bulaşmam artık :A

Forum İstatistikleri

Konular
173,014
Üyeler
8,482
Son Üye
ceciliaashar