Cok beklerisino mandalina kafa yuvarlanıp gidicek inş yarışmadan
Cok beklerisino mandalina kafa yuvarlanıp gidicek inş yarışmadan
Cok beklerisin
Vaaay bee bu günleri de mi görecektim. Seni de kendilerine benzettiler kardo. Resmen oy isteyen yarışmacılardan oldun.Bana da öyle diyor iplerde sallanacakmışım güya Gel biz birbirimize destek olalım şu @Çiğdem- 'in eline koz vermeyelim, bunun için Yüksek Sadakat'a güzel oylarını bekliyorum
Herkese ayni seyi diyor zaten ona kalsa herkes elencek ilk haftadan neyse ben her türlü anlasmaya acigim sen Fettah Can'a iyi bir puan ver ben de Yüksek Sadakat'a vereyimBana da öyle diyor iplerde sallanacakmışım güya Gel biz birbirimize destek olalım şu @Çiğdem- 'in eline koz vermeyelim, bunun için Yüksek Sadakat'a güzel oylarını bekliyorum
Cok beklerisin
aaa ben size özel bir 2 eleme haftası yapacam ve ikinize birden tekmeyi atacaz ayolBana da öyle diyor iplerde sallanacakmışım güya Gel biz birbirimize destek olalım şu @Çiğdem- 'in eline koz vermeyelim, bunun için Yüksek Sadakat'a güzel oylarını bekliyorum
Bizi zorlama Cigdem anlasma yapip ikimiz de finale kaliriz görürsün o zamanaaa ben size özel bir 2 eleme haftası yapacam ve ikinize birden tekmeyi atacaz ayol
Vaaay bee bu günleri de mi görecektim. Seni de kendilerine benzettiler kardo. Resmen oy isteyen yarışmacılardan oldun.
Herkese ayni seyi diyor zaten ona kalsa herkes elencek ilk haftadan neyse ben her türlü anlasmaya acigim sen Fettah Can'a iyi bir puan ver ben de Yüksek Sadakat'a vereyim
@Çiğdem- i haksız çıkarmak için gereken neyse yapmaya hazırım. Seni elemelerine müsaade etmeyeceğiz. Ama gözünü kan bürümesine izin verme kendine hakim ol her zaman.Benim öyle finalde şampiyonlukta falan gözüm yok sadece @Çiğdem- 'in haklı çıkmasını istemiyorum, onun için ilk haftaları atlatayım yeter bana Gerçi şimdi böyle diyorum ama iyi gidersem gözümü bir hırs da bürüyebilir bu sefer herkesten oy dilenmeye de başlayabilirim belli olmaz yani
@Çiğdem- i haksız çıkarmak için gereken neyse yapmaya hazırım. Seni elemelerine müsaade etmeyeceğiz. Ama gözünü kan bürümesine izin verme kendine hakim ol her zaman.
aaa evet normal videosunu koydum 0.30-1.10 arasına bakarsınOnun codmin dediği benim, sen üzerine alınma kardeşim.
@Çiğdem- Ahmet Aslan telif yemiş görünmüyor recapta
Hevesim kaçtı artık bu yüzden 3 gün sonra oylayacağımaaa evet normal videosunu koydum 0.30-1.10 arasına bakarsın
sen normal devam et onu en sona attım 1.sırada @sokak sanati şarkısı kaldı onun işi olmasın ayolHevesim kaçtı artık bu yüzden 3 gün sonra oylayacağım
bu kadınla senin bu kaderin ne olacakBana kaç puan verdiniz sesim çıkmıyor diye kötü verirseniz hepinizi oylama günü ezerim .ss
Mandalinayi kim sevmez ki oy kullanmadan önce mandalina yemeyi unutmaBenim öyle finalde şampiyonlukta falan gözüm yok sadece @Çiğdem- 'in haklı çıkmasını istemiyorum, onun için ilk haftaları atlatayım yeter bana Gerçi şimdi böyle diyorum ama iyi gidersem gözümü bir hırs da bürüyebilir bu sefer herkesten oy dilenmeye de başlayabilirim belli olmaz yani
Mandalinanın en sevdiğim meyve olduğunu söylemiş miydim
Aaah aah hatırlatmayaydın iyidi o muhteşem diziyi. Ama merak etme ben sana sahip çıkarım her daim.Kendimi kaybetmeme müsaade etme engelle beni Aklıma 46 dizisi geldi oradaki Murat hoca gibi ikinci kişiliğim çıkmasın ortaya yani sen yardımcım Salim gibi gerekirse tokatla beni kendime getir
Geçen sezon çeyrek finale geldim abartmasen normal devam et onu en sona attım 1.sırada @sokak sanati şarkısı kaldı onun işi olmasın ayol
bu kadınla senin bu kaderin ne olacak
hahah nereye geldin ayoll final haftaları sensiz geçtiya bu seferGeçen sezon çeyrek finale geldim abartma
Çeyrek haftasına gelemeden elendim ama en sevdiğim şarkısıyla elendim bu da forumun ne zevksiz olduğunu ortaya çıkarmam İçin bir şans oldu memnunum sonuçtanhahah nereye geldin ayoll final haftaları sensiz geçtiya bu sefer
Ziynet'i seversen sana bulaşmam artıkOylarımı kullandım detaya girmeyeceğim girmek istemiyorum. Ama ilk 5'imde klasikler yer aldı onun bilinmesi yeter.