MusicSurvivor 5.Sezon 1.Hafta Oylama Başladı

ay etket göndermeyin ajda teyze 150000 şarkısı var 15 e indirmeye çalışıyorum şu an çok meşgulum

@Çiğdem- bir bayana hoşş demişse kesin iyidir
Direk diskalifiye etsine şunu sen bizi bölüyor.
Hiç görmemiştim İrem Derici'nin bu yorumunu. Farklı olmuş kendi tarzının dışında. Ama ilgimi çektiğini söyleyebilirim.
ireme rising star zamanı gıcık olmaya basladım bu kadın yakında kafayı sıyırır dedim şuan sıyırmış yani kadın 3 ayda demetten bile daha sinir bozucu oldu sonu iyi değil

Orayı hiç karıştırma. 2 3 hafta oy vermedim tüm kaliteli sesler Model, Ziynet Sali, Erkin Koray elenmiş Gökhan Türkmen finale kalmış. İyi güldüydüm doğrusu.

Ben yarışmasına yarışırdım da son senem mezun olacağım zamanım kısıtlı oluyor. Foruma bile eskisi gibi giremiyorum. Erkenden şarkı bulamayıp elenirdim kesin.

ireme rising star zamanı gıcık olmaya basladım bu kadın yakında kafayı sıyırır dedim şuan sıyırmış yani kadın 3 ayda demetten bile daha sinir bozucu oldu sonu iyi değil

Sabah gördüm bende gülmekten öldüm

Ama İremin kafayı sıyırması şarkılarına olan ilgini değiştirmez kabul et işte beğeniyorsun şarkılarını

Ayrıca şu an süreleri yeni görüyorum harika olmuşş resmen haftasonu olması çok iyi

Bir şey derdim de neyse artık kendime ceza vermek istemiyorum. ss

Sen şarkı bulsan da kulislerle erkenden elerdim ben seni zaten.

aRihana'yı nasıl değerlendiriyorsun. @destere gibi favorin oldu mu. Bence olmalı sonuçta aynı yolun yolcususun.
Tam aynı sayılmayız yollarımız bir olsa da.
Onun gibi bi kaç resme tav olmam.
Ama Ariana Grande'yi dinler severim sıcak bakıyorum.

Bir şey derdim de neyse artık kendime ceza vermek istemiyorum. ss

Sen şarkı bulsan da kulislerle erkenden elerdim ben seni zaten.
Evet bence de o yarışma geçti gitti kapatmak gerek konuyu.

Ha elbet bir ara ben de yarışacağım bakalım o zaman kulis gücün yetecek mi bu söylediklerini yapmaya.

@Bully Gökhan Türkmen efsanesini nasıl sana kaptırdık hala inanamıyorum.
Neyseki En Baştan albümü bizde olacak nasipse

Taş ile gelsene

@Bully Gökhan Türkmen efsanesini nasıl sana kaptırdık hala inanamıyorum.
Neyseki En Baştan albümü bizde olacak nasipse

Taş ile gelsene
İlk hafta Taş'la gelmeyi düşünüyorum zaten, ama Dene'yi kullansam mı emin değilim, Gökhan'ın slowları seviliyor daha çok.

evet cumartesi akşamı sonuclar açıklanıcak

iremin şarkıcı kimliğini seviyorum tabikide ama kişiliğini sevmiyorum handeler demetler gülşenler 3.albümden sonra sıyırdılar kafayı bu kadın daha bismillah 1.albümle uçtu kafası 2.albümünden sonra hiç düşünemiyorum bunu ben

Tam aynı sayılmayız yollarımız bir olsa da.
Onun gibi bi kaç resme tav olmam.
Ama Ariana Grande'yi dinler severim sıcak bakıyorum.

Çok sıcak dakikalar yaşatacağız sana aRihanna ile. Destereye laf ettiğine pişman olursun.

Ama sen zaten seviyormuşsun. Seni kafaya takmıyorum o zaman.

Dene'yi kullan o zaman Taş'ı 2.hafta kullanırsın Taş daha güzel

@Bully eflatunu okusuna
İşte Taş kesin de Dene'den emin olamıyorum ya o şarkıya başlarda pek ısınamayıp sonradan sevmiştim ben, forumun zevkine hitap eder mi bilemiyorum.
Neyse senden ve @DarkLeqenD'dan iyi alırız en azından.

Okurum ama hepsine yorum atamayabilirim, son bölüme atarım en azından, belki beğendiklerime de atarım.
Altın Kelebek ve Bodrum Masalı'na kadar vakit geçsin biraz bari.

Senden bu cevabı beklemezdim, okuyacak olmana sevindim.
Linkleri atayım mı kendin bulur musun?

Dene çok farklı bir şarkı bende ilk başlarda çok sevip sonralarda çok sıkıldım. Ama Taş hala efsane.