MusicSurvivor 5.Sezon 1.Hafta Oylama Başladı

hahah evet @MEnes dün gece @destere gelmiş batırmışsınız konuyu ayoll bakmadım bile :A @Doğu efendi oy yollayamıyordu destere gelince yolluayacam diyordu şuna bir ayar çekin :A

@sokak sanati sırasına göre gittim ayoll yarışmacıları şarkıcıları söyleme sırasına göre yazdım harunla sen en son belilediğiniz için en altlardasınız sunucularda ise 1.sezondan yine sırasıyla gittim rihanna son şampiyondu :F

@Bully @mrt-06 aa evet benim albümümde insanlar alıştı eski şarkılara bu sefer neden eski kullanıyorsun eleştirileri sanırım pek olmaz :A

@destere @Doğu
Acaba ilk hafta hangi şarkıyı yollasak :A Kafamda 17 şarkı belirledim ikisini elemem lazım :D

Taş şarkısını seviyordun sanırım sen, ideal bir seçim olur gibi sanki ilk hafta için, neyse daha 3 günüm var, düşüneyim biraz daha. :A

Bak bak çok seviyeli ve dozunda konuşmalar oldu. :A @destere olunca başka türlüsü mümkün mü yani lütfen. :A @Doğu'ya ayarı çekeriz merak etme. Bu yarışmada forumdaki eski aktifliğime dönebileceğimin sinyallerini aldım sanki. Bakalım kısmet. :A
Eski aktifliği dediğinde benim albümümle yakalamıştın o aktifliği yarışmlarım sayesinde forumda mod oldun :A :A :A

Bak bak çok seviyeli ve dozunda konuşmalar oldu. :A @destere olunca başka türlüsü mümkün mü yani lütfen. :A @Doğu'ya ayarı çekeriz merak etme. Bu yarışmada forumdaki eski aktifliğime dönebileceğimin sinyallerini aldım sanki. Bakalım kısmet. :A
@Doğu ya ancak ayarı ben verebilirim sana düşmez Mr.Enes :A

Eski aktifliği dediğinde benim albümümle yakalamıştın o aktifliği yarışmlarım sayesinde forumda mod oldun :A :A :A
Hee yani benim hiç bir özelliğim yok sadece yarışman olduğu için mi mod oldum. :A :A Demek ki içimizdeki cevher görülmüş, senin yarışmaların araç oldu sadece. :A

Bırak şimdi bu işleri. :A @Doğu'ya ikimiz de ayar veremeyiz o alırsa alır. :A

Sen şimdi bizi destekliyorsun Di mi.:A

@Bully senle yani Gökhan Türkmen ile Benim Albümümde iyi bir uyum yakaladık bence aynı tempoyu koruruz.:A
Justin Bieber'la benden daha iyi puanlar alabilirdin aslında forum nefret ediyor kendisinden, seçmemekte haksız sayılmazsın. :F

Ariana hoş, güzel kadın yaparız elbet bir şeyler. :A Benim Albümüm'de Gökhan'a verdiğin desteği de göz önünde bulunduracağım elbet. :A

aaa @sokak sanati hakliymis bak. bana bir ara demisti zaten sana sözunun gectigini. baksana bir lafiyla litseyi duzenledin :A

Çiğdem genelde haklı olduğum yerde verir hakkımı yine hakkım olanı istedim oda verdi. Aramıza kara kedi gibi girme.:A

Justin Bieber'la benden daha iyi puanlar alabilirdin aslında forum nefret ediyor kendisinden, seçmemekte haksız sayılmazsın. :F

Ariana hoş, güzel kadın yaparız elbet bir şeyler. :A Benim Albümüm'de Gökhan'a verdiğin desteği de göz önünde bulunduracağım elbet. :A

JB seviyor musun.😱 @Çiğdem- keşke Bieber ile gelseydim. Forumda bir çok gizle bibier hayranı varmış.:A

Ben yine destek olurum sevdiğim bir isim sonuçta.:A

Çiğdem genelde haklı olduğum yerde verir hakkımı yine hakkım olanı istedim oda verdi. Aramıza kara kedi gibi girme.:A

JB seviyor musun.😱 @Çiğdem- keşke Bieber ile gelseydim. Forumda bir çok gizle bibier hayranı varmış.:A

Hee yani benim hiç bir özelliğim yok sadece yarışman olduğu için mi mod oldum. :A :A Demek ki içimizdeki cevher görülmüş, senin yarışmaların araç oldu sadece. :A

Bırak şimdi bu işleri. :A @Doğu'ya ikimiz de ayar veremeyiz o alırsa alır. :A
@MEnes @Maskeli Fedai öyle diyorsunuzda @Doğu sizi çoktan satmış ayoll bana @destere geldiğinde vericem diyordu oyumu yani destereyle aldatıyor sizi tabi destere sonucta baskan yağlı kapıyı bulmuş doğu siz ise fakirsiniz :A :A :A

@Bully aaaaa biebiri nasıl seversin sen anlamak güç @sokak sanati 😱

@MEnes @Maskeli Fedai öyle diyorsunuzda @Doğu sizi çoktan satmış ayoll bana @destere geldiğinde vericem diyordu oyumu yani destereyle aldatıyor sizi tabi destere sonucta baskan yağlı kapıyı bulmuş doğu siz ise fakirsiniz :A :A :A

@Doğu başkancı değildir. :A :A O yoldaşlarını yarı yolda bırakmaz güvenimiz tam. :A @destere de onun bir yoldaşı, bizim bir yoldaışımız bu yüzden aramızı bozmaya çalışma başaramazsın. :A

Yabancı müzik pek dinlemem ama Justin Türkiye'de çok dinleniyor, Umut'un dediği gibi hit şarkısı da çok ben bile 10'a yakın şarkısını biliyorumdur. :A Kulağa hoş ve eğlenceli geliyor yani şarkıları. :F