MusicSurvivor 5.Sezon 1.Hafta Oylama Başladı

Sen Aleyna Tilkiyle dalga geçemezsin bir kere tamam mı.ss O dünya markası bir kere.ss sana bir hi demediği için böyle diyorsun di mi? pis.ss
Aaa olur mu öyle şeey. Bak editledim ne yazdım oraya. Bi Cevapsız Çınlama dinyeyeyim de kendime geleyim dedim. Ona müthiş bir saygı besliyorum. :ss

Sen Aleyna Tilkiyle dalga geçemezsin bir kere tamam mı.ss O dünya markası bir kere.ss sana bir hi demediği için böyle diyorsun di mi? pis.ss
nerde yazdıysan görmedim vlla aa basvuru konusunda yazdıysan destere karıştırmış olayı 3-4 sayfa dediğim gibi bakmamıstım o son konusmalara ama belliki tilki kız olayında ciddi değilsin :F

özelde yazdığın kişiylemi bu sezona katılmak istiyorsun 15 hafta sürücek ilgilenebilirim diyorsan ekliyeyim o halde seni :F

Aaa olur mu öyle şeey. Bak editledim ne yazdım oraya. Bi Cevapsız Çınlama dinyeyeyim de kendime geleyim dedim. Ona müthiş bir saygı besliyorum. :ss
Aferin hep öyle ol. Biz arkadaşlarla saplantılı fanıyız onun dalarız sana. :A

nerde yazdıysan görmedim vlla aa basvuru konusunda yazdıysan destere karıştırmış olayı 3-4 sayfa dediğim gibi bakmamıstım o son konusmalara ama belliki tilki kız olayında ciddi değilsin :F

özelde yazdığın kişiylemi bu sezona katılmak istiyorsun 15 hafta sürücek ilgilenebilirim diyorsan ekliyeyim o halde seni :F
Evet caniko. :love1:

En sevdiğim şarkıdan biri ve İrem Derici çok güzel yorumlamış :)

İyi yorumlamış da yani o kadar iddialı şarkılardan sonra ne gerek vardı böyle bir şeye? :)

Çok beğendim. Radyolarda çok iş yapar bu şarkı. :)

Çok güzel yorumlamiş.Seste bi buğuluk var.Şimdi yanliş olmasın Filiz Akın'ın bir filmi vardi ordaki şarkı kadar bugulu olmuş. Hande'den sonra muhteşem ses diyorum :love1:

Güzel yorumlamış.

Güzel yorumlamış da kendi şarkılarını yapmaya devam etse daha güzel olurdu.

uzun süre dinlemelik güzel yorumlamış

konuyu açtığımdan beri neredeyse kesintisiz dinledim muhteşem olmuş!

Yorum güzel olmus. :)

Lyric video olayının bizde de başlaması güzel. :)

https://fav10.net/forum/threads/İrem-derici-neredesin-sen.212071/

Bu konuda yorumlarınız belli kaçış yok vallahi :A :A Yüksek bekliyorum hepinizden :D @Çiğdem- @OzaN @yatutarsa @Ahmad @Forumdash

Aferin hep öyle ol. Biz arkadaşlarla saplantılı fanıyız onun dalarız sana. :A

Evet caniko. :love1:
tamam son olarak mr at katılıyor Neşet Ertaş ile ozaman 3 tane 2 eleme olmak zorunda
10.hafta 12. hafta ve 13.haftada 2 elemeler olucak konuyu görenlere hatırlatalım 2 elemeleri strateji yapılsın diye erken haftalara koymuyorum güçlü şarkıların kaldığı haftalarda daha adaletli olur :F @OzaN @Bully @mrt-06 @sokak sanati @xemrexxx @MayısKralı

Canın sıkıldı etiket mi yapayım dedin hayırdır.:)

Etiketleri böldün mesajınla :A

tamam son olarak mr at katılıyor Neşet Ertaş ile ozaman 3 tane 2 eleme olmak zorunda
10.hafta 12. hafta ve 13.haftada 2 elemeler olucak konuyu görenlere hatırlatalım 2 elemeleri strateji yapılsın diye erken haftalara koymuyorum güçlü şarkıların kaldığı haftalarda daha adaletli olur :F @OzaN @Bully @mrt-06 @sokak sanati @xemrexxx @MayısKralı

Şarkımı nasıl buldun be :A

@Bully sen ne yapacaksın nasıl ikna edeceksin milleti o adamın sesine. Sağlam bi lobi çalışması yapman gerekecek. :A :A
Sen yorma kafanı böyle şeylerle, Benim Albümüm'de finale kadar çıktıysak sevilmiş demek ki Gökhan Türkmen, anca oturduğun yerden konuşursun zaten bir kez de sen yarış da senin boyunun ölçüsünü görelim :A