MusicSurvivor 5.Sezon 1.Hafta Oylama Başladı

ay etket göndermeyin ajda teyze 150000 şarkısı var 15 e indirmeye çalışıyorum şu an çok meşgulum:(

@Çiğdem- bir bayana hoşş demişse kesin iyidir :F
Direk diskalifiye etsine şunu sen bizi bölüyor.:A
Hiç görmemiştim İrem Derici'nin bu yorumunu. Farklı olmuş kendi tarzının dışında. Ama ilgimi çektiğini söyleyebilirim. :A
ireme rising star zamanı gıcık olmaya basladım bu kadın yakında kafayı sıyırır dedim şuan sıyırmış yani kadın 3 ayda demetten bile daha sinir bozucu oldu sonu iyi değil :A :A :A

Sen yorma kafanı böyle şeylerle, Benim Albümüm'de finale kadar çıktıysak sevilmiş demek ki Gökhan Türkmen, anca oturduğun yerden konuşursun zaten bir kez de sen yarış da senin boyunun ölçüsünü görelim :A
Orayı hiç karıştırma. 2 3 hafta oy vermedim tüm kaliteli sesler Model, Ziynet Sali, Erkin Koray elenmiş Gökhan Türkmen finale kalmış. İyi güldüydüm doğrusu. :A :A

Ben yarışmasına yarışırdım da son senem mezun olacağım zamanım kısıtlı oluyor. Foruma bile eskisi gibi giremiyorum. Erkenden şarkı bulamayıp elenirdim kesin. :A

ireme rising star zamanı gıcık olmaya basladım bu kadın yakında kafayı sıyırır dedim şuan sıyırmış yani kadın 3 ayda demetten bile daha sinir bozucu oldu sonu iyi değil :A :A :A

Sabah gördüm bende gülmekten öldüm :A :A :A

Ama İremin kafayı sıyırması şarkılarına olan ilgini değiştirmez kabul et işte beğeniyorsun şarkılarını :A

Son Şarkı Gönderme Tarihi : 16 Kasım Çarşamba 19:00

Evet 1 yıllık aranın ardından MüsicSurvivor heyecanı tekrar başlıyor :Z:Z:Z

19 yarışmacımız var yarışma 15 hafta sürücek 10.hafta 12.hafta ve 13.hafta 2 eleme yapılacak bu sayede çeyrek finalde yine 5 yarışmacımız olmuş olucak .

Recap Süreleri ilk 5 hafta 60 saniye olucak şarkıyı tamamlamak için 5-6 saniye fazladan olabilir 6.haftayla birlikte 90 saniye süreye çıkacak

ilk hafta diye şarkı gönderme ve oy yollama süreleri 3 er gün olucak 2.haftayla birlikte 2 şer güne inicek 6.haftayla birlikte ise şarkı gönderme süresi 1 güne inicek

Şarkıyı geç gönderenler -5 oy yollamayan yarışmacılar -15 ceza puanı alacaklar

Yarışmacılar
1 @MayısKralı - İrem Derici
2 @Bully - Gökhan Türkmen
3 @vadikızı - Zerrin Özer
4 @soo - Nilüfer
5 @mrt-06 -Sibel Can
6 @DarkLeqenD - Ferdi Tayfur
7 @masacre- - Yüksek Sadakat
8 @xemrexxx - Ajda Pekkan
9 @Felon - Ahmet Aslan
10 @OzaN - Candan Erçetin
11 @batuhankaralar - Cem Karaca
12 @FaJi - Haluk Levent
13 @denizz19 - Ziynet Sali
14 @eskici - Fettah Can
15 @dreamy - Gökhan Tepe
16 @turkuazz - Aynur Aydın
17 @Harunnn60 Shakira
18 @sokak sanati Ariana Grande
19 @Mr.At Neşet Ertaş

Juriler
Juri Başkanı @destere
@gözlemci
@Billy Kane
@cevaa
@Ahmad
@Tolstoyevski
@Doğu
@MEnes
@Forumdash
@S.G.A.T.
@tolgab
@GunesinOglu
@cookies
@Maskeli Fedai
@emree-29
@dosimosi
@Tzira
@BesaleT
@Mr.At
@Aserat
@ozmoturk
@umuttanyel
@Sherlock

Sunucular : Şuana kadar yarışmanın şampiyonu olan kişileri 1.haftaya konuk ediyoruz :Z
Rihanna
Rihanna-2016-2.jpg

Sıla
s%25C5%25BEla2.jpg

Sezen Aksu
1456165484_sezen-aksu-bicak-altina-yatti_1020438_720_400.jpg

Hande Yener
hande-yener-102306SD.jpg

@dreamy @destere @masacre- @Bully @Harunnn60 @Billy Kane @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @OzaN @Doğu @MEnes @Felon @Forumdash @Tzira @S.G.A.T. @tolgab @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @emree-29 @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @dosimosi @gözlemci @mrt-06 @Aserat @DarkLeqenD @sokak sanati @Sherlock @umuttanyel @ozmoturk @FaJi @GunesinOglu @batuhankaralar @BesaleT

Ayrıca şu an süreleri yeni görüyorum harika olmuşş resmen haftasonu olması çok iyi :Z

Orayı hiç karıştırma. 2 3 hafta oy vermedim tüm kaliteli sesler Model, Ziynet Sali, Erkin Koray elenmiş Gökhan Türkmen finale kalmış. İyi güldüydüm doğrusu. :A :A

Ben yarışmasına yarışırdım da son senem mezun olacağım zamanım kısıtlı oluyor. Foruma bile eskisi gibi giremiyorum. Erkenden şarkı bulamayıp elenirdim kesin. :A
Bir şey derdim de neyse artık kendime ceza vermek istemiyorum. ss

Sen şarkı bulsan da kulislerle erkenden elerdim ben seni zaten. :A

aRihana'yı nasıl değerlendiriyorsun. @destere gibi favorin oldu mu. Bence olmalı sonuçta aynı yolun yolcususun.:A
Tam aynı sayılmayız yollarımız bir olsa da. :A Onun gibi bi kaç resme tav olmam. :A Ama Ariana Grande'yi dinler severim sıcak bakıyorum. :A

Bir şey derdim de neyse artık kendime ceza vermek istemiyorum. ss

Sen şarkı bulsan da kulislerle erkenden elerdim ben seni zaten. :A
Evet bence de o yarışma geçti gitti kapatmak gerek konuyu. :A

Ha elbet bir ara ben de yarışacağım bakalım o zaman kulis gücün yetecek mi bu söylediklerini yapmaya. :A

@Bully Gökhan Türkmen efsanesini nasıl sana kaptırdık hala inanamıyorum. :( Neyseki En Baştan albümü bizde olacak nasipse :A

Taş ile gelsene :lol:

@Bully Gökhan Türkmen efsanesini nasıl sana kaptırdık hala inanamıyorum. :( Neyseki En Baştan albümü bizde olacak nasipse :A

Taş ile gelsene :lol:
İlk hafta Taş'la gelmeyi düşünüyorum zaten, ama Dene'yi kullansam mı emin değilim, Gökhan'ın slowları seviliyor daha çok. :D

Sabah gördüm bende gülmekten öldüm :A :A :A

Ama İremin kafayı sıyırması şarkılarına olan ilgini değiştirmez kabul et işte beğeniyorsun şarkılarını :A

Ayrıca şu an süreleri yeni görüyorum harika olmuşş resmen haftasonu olması çok iyi :Z
evet cumartesi akşamı sonuclar açıklanıcak :F

iremin şarkıcı kimliğini seviyorum tabikide ama kişiliğini sevmiyorum handeler demetler gülşenler 3.albümden sonra sıyırdılar kafayı bu kadın daha bismillah 1.albümle uçtu kafası 2.albümünden sonra hiç düşünemiyorum bunu ben :A :A :A

Tam aynı sayılmayız yollarımız bir olsa da. :A Onun gibi bi kaç resme tav olmam. :A Ama Ariana Grande'yi dinler severim sıcak bakıyorum. :A

Çok sıcak dakikalar yaşatacağız sana aRihanna ile. Destereye laf ettiğine pişman olursun.:A
Ama sen zaten seviyormuşsun. Seni kafaya takmıyorum o zaman.:Z

Dene'yi kullan o zaman Taş'ı 2.hafta kullanırsın Taş daha güzel :D

@Bully eflatunu okusuna :A
İşte Taş kesin de Dene'den emin olamıyorum ya o şarkıya başlarda pek ısınamayıp sonradan sevmiştim ben, forumun zevkine hitap eder mi bilemiyorum. :D Neyse senden ve @DarkLeqenD'dan iyi alırız en azından. :A

Okurum ama hepsine yorum atamayabilirim, son bölüme atarım en azından, belki beğendiklerime de atarım. :D Altın Kelebek ve Bodrum Masalı'na kadar vakit geçsin biraz bari. :D

İşte Taş kesin de Dene'den emin olamıyorum ya o şarkıya başlarda pek ısınamayıp sonradan sevmiştim ben, forumun zevkine hitap eder mi bilemiyorum. :D Neyse senden ve @DarkLeqenD'dan iyi alırız en azından. :A

Okurum ama hepsine yorum atamayabilirim, son bölüme atarım en azından, belki beğendiklerime de atarım. :D Altın Kelebek ve Bodrum Masalı'na kadar vakit geçsin biraz bari. :D

Senden bu cevabı beklemezdim, okuyacak olmana sevindim. :D Linkleri atayım mı kendin bulur musun?

Dene çok farklı bir şarkı bende ilk başlarda çok sevip sonralarda çok sıkıldım. Ama Taş hala efsane. :D