MusicSurvivor 5.Sezon 1.Hafta Oylama Başladı

değerlendirmeler her hafta bir önceki veya bir sonraki haftadan bağımsız yapılıyor onun için içinde bulunduğun haftayı garantilemeden gelecek hayalleri kurmayacaksın

Bak ben sana ne diyeceğim bugün ne oldu biliyor musun yeni başkan seçilsin sorusu gündeme geldi bunu kim yaptı ben! hatta eş başkan yapıyordum Dosiyi yani mevkiimi korumak istiyorsan benle ve Ariana ile iyi geçin yoksa 1 haftaya başkanlığın 2 haftaya forumdan gidersin.

senin için sana tarkozla türbüşonu kurban edeceğiz işte daha ne kurbanı istiyorsun

hem codminlerin yetkisi favori üyelerin özgürlüğünün başladığı noktada biter
)

sen önce arianayı korumayı başarda ben mevkimi bir şekilde korurum hogatha sağolsun
onun cesedini çiğnemeden bana dokunamazsınız
)

açın videoyu forumda öyle dolasın zevkli oluyor

Bu arada şarkı klip gerçekten çok hoşş @sokak sanati bir kaç defa izliyorum arka arkaya
yalan söyleme çarpılacaksın
) @sokak sanati nın koyduğu klibi izleyeceğine bugs bunny izle daha büyük keyif alırsın
)

Çiğdeme sen yokkende birini ayarlarız. Bence sen derin forum olan bize iyi yaklaş.

hahahah ayy orada erkek karakter varya oda escinselmiş sanırım @sokak sanati öyle diyordu şimdi sempati duymuşlsundur herhalde klibe

Çiğdeme sen yokkende birini ayarlarız. Bence sen derin forum olan bize iyi yaklaş.
yalnız alıntılarda gelmemeye başladı artık bu mesajını sayfayı açmasam göremeyeceğim
bildirim işi tümden iptal gibi

@Çiğdem- benim uğruma brad pitt in evlenme teklifini geri çevirmiş kızdır ona bulacağınız parlağı anca oklava manyağı yapar
) şansınız sıfır boşuna yormayın kendinizi

Sokak sanatı yine çenesiyle insanları kandırmaya çalışıyor
senin selena pardon sıla yok yarışmada daha bir hoşaf gördük seni
yani daha bir rahatsın sılayla yarışma bundan sonra sinirden saçların dahada kıvırcıklaşır bünyene zarar
)

hahah aa vlla hakkımı ödeyemezsin bazen hep birlikte oluyorlar seni yemeye çalısıyorlar oklavamla savusturuyorum

bugün az seni övdüm diye senin adamlarından @MasacRE- bile övmeye çalısma bir halt olmaz ondan diyor puan verirken düşün bunlara umuta öyle

hahahah ayy orada erkek karakter varya oda escinselmiş sanırım @sokak sanati öyle diyordu şimdi sempati duymuşlsundur herhalde klibe

orda erkek karakterdemi vardı? sakallı bir tanesi balonun içinde last man on earth ün phill ine benziyor
) ondanda bişey çıkmaz onu parltıp şişirmek arianaya benzetmek bir dünya masraf

zaten @MasacRE- nin yarışmacısını görürgörmez ona bir iyilik düşünüyorum ikinci bir türbüşon vakası
)

sende çiğdemi savunma hemen kim çiğdemi suçlamışta yine suçlayacak yokum ben
çekileceğim 2.hafta