MusicSurvivor 5.Sezon 1.Hafta Oylama Başladı

aynen otomatikte istop etme derdin yok. cevre icinde otomotik iyi. benim egliyette manuel yani vites ama otomotik sure sure onu unutmus olabilirim
Şimdi otomatikle de girebiliyormuşsun sınava.
Aynen ben de unuttum zaten manueli, inşallah acil bir durumda kullanmamız gerekmez.

Aynen ben de unuttum zaten manueli, inşallah acil bir durumda kullanmamız gerekmez.
evet bizim burda yayginlasti baya. otomatik alan vitesli surmesi yasak. ehliyette o detay var. ben uzun zamandir ehliyet sahibi oldugum icin bir kursa gittim simdi bir arkadasin özel surme hocasiyim
otomatik girecegi icin benim arabayla ögretiyorum. baska turlu yasak izin gerekiyor ve o egitim gerekiyor.

La saçlar beyaz bi ortak nokta vardı bunla iki olmuş.
Belki kurcalasak daha çıkar ama müzikte ortak nokta olmadığı kesin gibi.

Manuelde öğrenip otomatik süre süre unuttum ben de manueli.
Dediğin gibi ehliyet sınavı için kurcalamıştım ben de.
Umarım gerekli olmaz rezil oluruz kaç yıllık şoför istop ettirdi diye.

Dizi zevklerimiz de benziyor aslında
Saçların beyaz olma olayını ifşa etmeyeydin iyiydi
Senle müzikte ortak noktam olmasın benim zaten zevksiz şey. ss

Ben de 4 yıllık şoförüm, çevremden de saklamıyorum zaten manuel kullanmayı unuttuğumu, sıkıntı yok o yüzden.
Kuzenim çok iyi manuel kullanır, istesem ondan yeniden öğrenirim ama hiç içimden gelmiyor.

Saçlar beyaz daha mutluyum sen de öyle ol boşver.
Dizi zevkleri konusunda da haklısın tabi. L&M izlesen tam olacakmış.
Verdiğin puanları hatırlıyorum da kanım donuyordu.

Ben pek çaktırmıyorum manuel de kullanırım falan diyorum. Zorlasam kullanıım aslında biraz mekaniğini kavramakla alakalı arabanın türüne göre.
Ama otomatiğe alıştıktan sonra manuel hiç istemiyor insan. O rahatlığı nerde bulacağız bi daha.

Bakalım 30'lu yaşlara geldiğimizde neler olacak
Ben boyatırım belki ilerde, bilemiyorum.
İzlesem severdim muhakkak o diziyi.

Galatasaray var bir de ortak noktamız, tek müzik bozuyor işte işi, onda da sıkıntının kimde olduğu belli.

İnşallah bir gün bu yalanın açığa çıkar ve rezil olursun bir yerde.
Otomatiğe alışan biri, manuel falan kullanamaz ya.
Sol ayağın boşta kalmasına alıştık artık biz, debriyajmış vites değiştirmeymiş falan uğraşamayız.

Valla öyle ben de merak ediyorum o yaşları. Yaşayıp göreceğiz kısmetse.

Taam taam müziği fazla katma istersen.
Galatasaray herkesin olması gereken sonuçta bahsetmeye gerek bile yok.

Rezil olacak bir durum yok ortada.
Ben manuelde öğrendim sürmeyi ilk lise zamanlarında. Ehliyetsiz de sürmüştüm çok zaman manuel. Son 4 yıldır falan otomatik kullanıyorum. Yani biraz pratikle manuelde sorun çekmem inanıyorum buna.
Ama arkadaşlarda manuel kullanan çok var sıra bana gelmiyor o yüzden rahatım.

Bizim evde otomatik araba kullanıldığı için manuel kültürü oluşmadı bende haliyle
Sınav için 16 saat falan ders aldım, sınavdan çıktıktan sonra da bir daha işim olmadı manuelle, hayatımın geri kalanında da olmaz umarım.

O sıra elbet sana gelecek, yalancının mumu yatsıya kadar yanar demişler.

O zaman normalmiş. Babam değişik biraz çocukluğumdan bu yana 10 15 araba değişmiştir.
Bi son 2 araba otomatik yani. Onda da rahata kavuştuk sonunda.

Bu arada sıra bana gelse de en fazla 1 2 istoptan sonra sorun çıkmaz rahat ol. Her türlü süreriz.
Neyse yarın erken kalkacağım gideyim yavaştan hadi iyi geceler.

Son Manuel arabamız Tempra'ydı sanırım işte düşün.

Kendine güveniyon yani iyiymiş.
Erken kalkacak olmasına rağmen gece sıvasını ihmal etmeyen koca yürekli adam, helal olsun.
@Doğu

Erken kalkacak olmasına rağmen gece sıvasını ihmal etmeyen koca yürekli adam, helal olsun.
@Doğu
Bensiz kıyıda köşede sıva yapmak he?
Yazıklar olsun şiddetle kınıyorum başta @MEnes olmak üzere seni hatta neden bilmiyorum ama @destere'yi de kınıyorum. O da bi haltlar yemiştir yine onu da kınayayım

Yazıklar olsun şiddetle kınıyorum başta @MEnes olmak üzere seni hatta neden bilmiyorum ama @destere'yi de kınıyorum. O da bi haltlar yemiştir yine onu da kınayayım
akşamki dedikodularda ben yoktum
codminle @MEnes (yetkiyle birlikte bu arkadaşımız değişti demiştimde inanmamıştın
) başbaşa dedikodu yapmışlar haberimiz yok

@Doğu
İçimize işlemiş sıva geceleri 1 doz yapmadan uyuyamıyorum napim.

Kınamak yetmez bırak bu işleri de ben forumdayken kaçırma beni.
Mesleğimizi icra ederken yanımızda yoldaşlarımız olmalı ama siz napıyosunuz kim bilir yani.

gothamla haşır neşiriz bu aralar kedi kızı kovalıyoruz çatılarda
)

codminle @MEnes (yetkiyle birlikte bu arkadaşımız değişti demiştimde inanmamıştın
Haberiniz olmaz tabi dizilere dalmışsın görüyoruz orda burda mesajlarını.
Ben de napim kimse yok ekipten dozumu almak için @Bully'le eski ve yeni karışımı dedikodulara daldık.

Haberiniz olmaz tabi dizilere dalmışsın görüyoruz orda burda mesajlarını.
Ben de napim kimse yok ekipten dozumu almak için @Bully'le eski ve yeni karışımı dedikodulara daldık.

neyin dedikodusunu yapacaksınki @Bully ile adam o kadar yönetimsel göreviyle kafayı bozmuşki dedikodu yaparken hızını alamayıp kendi kendine ban atıyor
)

neyin dedikodusunu yapacaksınki @Bully ile adam o kadar yönetimsel göreviyle kafayı bozmuşki dedikodu yaparken hızını alamayıp kendi kendine ban atıyor
)
Yok bee aslında özünde iyi çocuk. Beklemediğim yönlerimiz ortak çıktı yani.
Şaşırtıcı nüanslar yakaladık.
Tanısan sen de seversin.

Başkanım ben şarkımı paylaştım o değerli yorumlarınızı alabilir miyim?

görmedim, hemen iki dakikada dinleyip yorumlarla sıvarım ortalığı
)

Yok bee aslında özünde iyi çocuk. Beklemediğim yönlerimiz ortak çıktı yani.
Şaşırtıcı nüanslar yakaladık.
Tanısan sen de seversin.
evet şu saçların bu yaşta ağarması gençken yüzünüzü toprağa bakıyor olmasındaki birliktelik
)

bizde kliple karşılık veriyoruz tabiki

sen beni etiketlemedinmi şarkın hangi sayfada kaldı göremedim bir türlü
)

görmedim, hemen iki dakikada dinleyip yorumlarla sıvarım ortalığı
)

evet şu saçların bu yaşta ağarması gençken yüzünüzü toprağa bakıyor olmasındaki birliktelik
)
O eski dedikodu yenisi de otomatik manuel araba muhabbeti oldu.
Birebir aynı durumları yaşamışız.
Ha bu arada yine diyemeden edemiycim hafif beyaz saç olmasından memnunum yani.
Daha etkileyici kılıyor.
Sende de olsa bu kadar kedi kız peşinde koşmazdın belki de bulurdun şimdiye kadar.