MusicSurvivor 5.Sezon 1.Hafta Oylama Başladı

misafir geldi bye

Son düzenleme:
Kullanacam şarkılar arasında var bunlar ilk hafta gitmezsem tabii sevmesemde düşük vermem merak etme:Fsadece anneannen değil sende tatlıydın resimde
Bilindik ve güzel bir şarkı seçmişsin abla, elenmezsin merak etme. :D

Evet tatlı çocuğumdur vesselam. 😎 :A

tabii ki seviyorum ablacımm bakma sen benim berbat şakamı:D
rica ederim yumucuğumm😉
Şakan berbat değildi ki abla aksine yerindeydi, mütevazi olmak iyidir, ben kendimi övdüm o mesajda, iyi bir davranış değil aslında. :A

İlk hafta Gökhan Tepe'nin ilk albümünden bir parçayı seçtim.Çöl Çiçeğim...Umarım beğenirsiniz:D
@destere @masacre- @Bully @Harunnn60 @Billy Kane @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @OzaN @Doğu @MEnes @Felon @Forumdash @Tzira @S.G.A.T. @tolgab @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @emree-29 @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @dosimosi @gözlemci @mrt-06 @Aserat @DarkLeqenD @sokak sanati @Sherlock @umuttanyel @ozmoturk @FaJi @GunesinOglu @batuhankaralar @BesaleT
klipteki kızın hatrına birşeyler düşünürüz artık :)

Bilindik ve güzel bir şarkı seçmişsin abla, elenmezsin merak etme. :D

Evet tatlı çocuğumdur vesselam. 😎 :A
nerdeymis bu resim merak ettim :A

misafirler kalkti. okul coktan bitti hala universite teziyle ugrasiyorum (baskalarina yardim amacli )
neyse vicdanimi huzur kapladi. iyilik yapmak guzel :A

ok. benim yok :A

anladigim kadariyla cocukluk resmin :)
Yok, Bafra'da yaşayan anneannem kalıyor da bizde bir süre. Ona Ankara'yı gezdirdim biraz bugün. Benim arabada da bir selfie yaptık işte. :D

Facebook'un varmış ama öyle duydum :A

Fake hesabın var yani bir de :A

O konu için özel mesaj kutucuğumuzun kapısını tıklatman gerekiyor :A
evet ama sadece resmi yerlere soru sorma amacli ayarlanmis bir hesap. burda facebook asiri kullaniliyor. banka okul vergidairesi vs. telefon etsen yarim saat sirada bekliyorsun.
neyse tamam deme hangi marka. bende benimkini demem :A

evet ama sadece resmi yerlere soru sorma amacli ayarlanmis bir hesap. burda facebook asiri kullaniliyor. banka okul vergidairesi vs. telefon etsen yarim saat sirada bekliyorsun.
neyse tamam deme hangi marka. bende benimkini demem :A
Aman ben öyle gizemli olma derdinde biri değilim zaten, söylerim nolcak :A

BMW 320i

kazasiz belasiz surmek nasip olsun.
model ne ? otomotikmi manuelmi? saka saka yazma detay.
benimki volvo. buranin markasi
İnşallah, sen de aynı şekilde. :D

Otomatik. Ben düz vitesi ehliyet sınavını geçmek için öğrenmiştim, sonra da hiç işim olmadı, debriyaj falan çekilecek şey değil, otomatik candır. :D

Volvo da iyidir, sağlam araba. :)

İnşallah, sen de aynı şekilde. :D

Otomatik. Ben düz vitesi ehliyet sınavını geçmek için öğrenmiştim, sonra da hiç işim olmadı, debriyaj falan çekilecek şey değil, otomatik candır. :D

Volvo da iyidir, sağlam araba. :)
aynen otomatikte istop etme derdin yok. cevre icinde otomotik iyi. benim egliyette manuel yani vites ama otomotik sure sure onu unutmus olabilirim :A

asirlar önce almistim ehliyeti :A