anam icinde olumlu göruneni cimbizla ceksene. gerci gece gece kafa allak bullaktir
anladım tmm tmm
anam icinde olumlu göruneni cimbizla ceksene. gerci gece gece kafa allak bullaktir
sen zaten senide kaskettigimi hic anlama. ilk mesaj degil ama ikinci sanada isabet ediyor
sen hatırlat yarın @Harunnn60 a foruma uğrasın o halde @BullyDaha bugün telefonla konuştuk beyefendi gezmeyi tozmayı biliyor ama foruma uğramıyor
Aman bana ne be alsın - puanınısen hatırlat yarın @Harunnn60 a foruma uğrasın o halde @Bully
@dosimosi hahaha anlamam ayy zaten yarışma bitmeden bana birşey yapamazsınız yarışma bitincede enim albümümü başlatır yine kendimi güvenceye alırım
Ben faceden hatırlatırım ozaman ceza almasın çocuk ilk haftadan sunucu olarak gönlüm razı gelmez gaddar @BullyAman bana ne be alsın - puanını
Burası Survivor, kimseye acımayacaksın. Ben Atacan'ı elemeye çalışmışım Harun'a mı iyilik yapacamBen faceden hatırlatırım ozaman ceza almasın çocuk ilk haftadan sunucu olarak gönlüm razı gelmez gaddar @Bully
Aman bana ne be alsın - puanını
Kaanncımm desteklerini bekliyoruz yumucuğumm bu arada anneannen pek tatlı
Bu şarkılara tam veririm Sen benim şarkımı pek sevmemişsin bu hafta napsak bilemedim
Evet tatlıdır kendileri
hahah piskopat katilimi üstüne salmak zorunda kalıcam sanırım benim çevrem güçlü ayoll yarışmalardan parayı kırdıkyaziklar olsun kismini kulagini aca aca dinle @Çiğdem-
insallah gece ruyana cok kötu cökerim
misafirler gelecek birazdan.
iyi sohbetler herkese.
@Bully bu hafta sarkin hosuma gitmedi ama yedirmiyecem sani. destegim tam olacak. yukarda dedigim uclu sen @vadikızı ve @DarkLeqenD ama ucunuzde iyi puan alacaksiniz
hic bir halt yiyemezsin. elimiz armut toplamiyorhahah piskopat katilimi üstüne salmak zorunda kalıcam sanırım benim çevrem güçlü ayoll yarışmalardan parayı kırdık
misafirler gelecek birazdan.
iyi sohbetler herkese.
@Bully bu hafta sarkin hosuma gitmedi ama yedirmiyecem sani. destegim tam olacak. yukarda dedigim uclu sen @vadikızı ve @DarkLeqenD ama ucunuzde iyi puan alacaksiniz
sen bileginin hakkiyla emegin icin alacanBende iyi puan alacağım Di mi.
Teşekkür ederim, Benim Albümüm'de de ilk hafta beğenmemiştim şarkımı sonra sevdirmiştik sana Gökhan'ı, bu şarkı pek senin tarzın değil yoksa kaliteli şarkıdır.misafirler gelecek birazdan.
iyi sohbetler herkese.