MusicSurvivor 5.Sezon 1.Hafta Oylama Başladı

sen zaten senide kaskettigimi hic anlama. ilk mesaj degil ama ikinci sanada isabet ediyor
Daha bugün telefonla konuştuk beyefendi gezmeyi tozmayı biliyor ama foruma uğramıyor :A
sen hatırlat yarın @Harunnn60 a foruma uğrasın o halde @Bully :F

@dosimosi hahaha anlamam ayy zaten yarışma bitmeden bana birşey yapamazsınız yarışma bitincede enim albümümü başlatır yine kendimi güvenceye alırım :A :A :A

:ppp: iyi bu isaretide ögrendim. masumiyet kalmaz artik bizde:A

ahim kimsede kalmayacak. ilk elenen buyuk farkla elenir. gucluler dururken gucsuzlerin ne isi var yarismada :T:

Bu şarkılara tam veririm :A Sen benim şarkımı pek sevmemişsin bu hafta napsak bilemedim :A

Evet tatlıdır kendileri :D

Kullanacam şarkılar arasında var bunlar ilk hafta gitmezsem tabii sevmesemde düşük vermem merak etme:Fsadece anneannen değil sende tatlıydın resimde

misafirler gelecek birazdan.
iyi sohbetler herkese.
@Bully bu hafta sarkin hosuma gitmedi ama yedirmiyecem sani. destegim tam olacak. yukarda dedigim uclu sen @vadikızı ve @DarkLeqenD ama ucunuzde iyi puan alacaksiniz

misafirler gelecek birazdan.
iyi sohbetler herkese.
@Bully bu hafta sarkin hosuma gitmedi ama yedirmiyecem sani. destegim tam olacak. yukarda dedigim uclu sen @vadikızı ve @DarkLeqenD ama ucunuzde iyi puan alacaksiniz
Teşekkür ederim, Benim Albümüm'de de ilk hafta beğenmemiştim şarkımı sonra sevdirmiştik sana Gökhan'ı, bu şarkı pek senin tarzın değil yoksa kaliteli şarkıdır. :D

Sana özelden bir şarkı atacam bi ara, yine hareketli olacak, beğenmezsen kullanmayacağım. :)