16 yas gösteriyor buSüper her zaman bana iyi gelene iyi gelirim.
@destere sen şimdi ne düşünüyorsun.
Ekli dosyayı görüntüle 52613
bence @destere olgun ister
16 yas gösteriyor buSüper her zaman bana iyi gelene iyi gelirim.
ben öyle ufak seylerle kendimi avutmam 😉 gidesem kaybeden sen olursun ben degil. baskanida yanima aldimmi senin cökusunu izlerim
sana tercume ederim ben. @sokak sanati na iyi ver
onu yanima cekmem gerekiyor
Süper her zaman bana iyi gelene iyi gelirim.
hahahah bu başkana çokta güven olmaz doğruben öyle ufak seylerle kendimi avutmam 😉 gidesem kaybeden sen olursun ben degil. baskanida yanima aldimmi senin cökusunu izlerim
hahahah bu başkana çokta güven olmaz doğru
ben öyle ufak seylerle kendimi avutmam 😉 gidesem kaybeden sen olursun ben degil. baskanida yanima aldimmi senin cökusunu izlerim
yabancı şarıcıyla 2 kere final görmek şampiyonluk almak kolay değil sonuctaBeni çok abartmayın siz yine tabi ama kendi çapımda bir etkin var yani u kullanırım.
Şarkıcımı değiştirdim arkadaşlar Deniz Seki ile Kop Gel Günahlarından ile
geliyorum umarım pişman olmam umarım dürüst adaletli oylar alırım herkese başarılar😉😉😉
@Çiğdem- @MayısKralı @Bully @DarkLeqenD @MasacRE- @xemrexxx @Felon @OzaN @batuhankaralar @FaJi @denizz19 @eskici @dreamy @turkuazz @Harunnn60 @sokak sanati @Mr.At @gözlemci @Billy Kane @cevaa @dosimosi @Tolstoyevski @Ahmad @Doğu @MEnes @Forumdash @S.G.A.T. @tolgab @cookies @Maskeli Fedai @Tzira @BesaleT @Aserat @emree-29 @Sherlock
berbat bir şarkı puanım sıfır
zaten benide etiketlememiş? jüri başkanını dışlayanı bende dışlarım
hahahah eski osmanlıda kadınların eli öpülürya nezaketten dolayı o kültür çok hoşuma gidiyor keşke günümüzün erkeklerindede o kültür olsaydısözkonusu öpme olayıysa heryeri öpebilirm çok centilmenim)
sözkonusu öpme olayıysa heryeri öpebilirm çok centilmenim)
geçti artık nefretimi kazandın aniden)
yabancı şarıcıyla 2 kere final görmek şampiyonluk almak kolay değil sonucta
sen 1 defa elenmiştin sanırım sadece taylor ile çok olay çıkartmışmıydın elendiğinde
günümüz erkekleri daha kültürlü mesela ben tek bir yeri öpmekle yetinmiyoruz daha fazla centilmen olmak için elimizden geleni yapabiliriz yani osmanlı parlakları benim centilmenliğim yanında haltetmişhahahah eski osmanlıda kadınların eli öpülürya nezaketten dolayı o kültür çok hoşuma gidiyor keşke günümüzün erkeklerindede o kültür olsaydı
bari 18 yas uzeri dedeydin. P.d...l misin sen ya aa cabuk degis yazini15 - 45 yaş arası kabulümdürama bakımlıysa nebahat çehre gibi çıtayı 70 e kadar çıkarabilirimerken gelişmişse çıtayı 14 e kadar düşürebilirim
günümüz erkekleri daha kültürlü mesela ben tek bir yeri öpmekle yetinmiyoruz daha fazla centilmen olmak için elimizden geleni yapabiliriz yani osmanlı parlakları benim centilmenliğim yanında haltetmiş)
hahahha aa tamam olay çıkartmadıysan güzel biraz içim rahatladı şimdi sokak sanatiEvet o sarı çıyan ile elendim ama isteyerek yapmadığım için pek emek vermedim o yüzden elendim yoksa hep finale çıktım.
Yok olay çıkarmadım. bu sebeple.
bari 18 yas uzeri dedeydin. P.d...l misin sen ya aa cabuk degis yazini
centilmen olmak için herşeyi yapıyoruz ama karşı cins artniyetli centilmenliği kötüye yoruyorlar kafalarının içi fesathahahha aa tamam olay çıkartmadıysan güzel biraz içim rahatladı şimdi sokak sanati
@destere belli çok kültürlüsünüz şimdi nerede nazikce el öpmek ayı gibi sarılıp yanaktan lşappur şuppur öpüyorlar sanki çocukluk arkadaşıyız
hep geleceğe bakarım geçmişe dönmek gibi huyum yoktur
sen kendi seçtiğin başkanı kötülersen elalem tabiki taşa tutarhahahah bu başkana çokta güven olmaz doğru
iyi ozaman hakkini kaybettin dönme eskiye 😉normal koşullarda dediğin doğru 18-30 yaş arası olmalı ama yoklukta sınırları zorlamak lazım)
mesela bir balık türü izlemiştim grupta erkek yoksa dişiler erkeğe dönüşüyordu grupta dişi yoksa erkek balıklar zamanla yumoşlaşıp dişiye dönüşüyorduyani yokluk kötü bişey)
centilmen olmak için herşeyi yapıyoruz ama karşı cins artniyetli centilmenliği kötüye yoruyorlar kafalarının içi fesatbir kız arkadaşımla karşılaştım sokakta böyle uzun süredir görmemişim hasret gidereyim centilmenliğimi göstereyim beni osmanlı şeysi sansın dedim ama kız çığlık çığlığa kaçtı insanlar nezaketi yanlış anlıyor hernedense)
hep geleceğe bakarım geçmişe dönmek gibi huyum yoktur
sen kendi seçtiğin başkanı kötülersen elalem tabiki taşa tutarseçtiğin başkanın karizmasını çok rencide ediyorsun hep kötüleyerek)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?