MusicSurvivor 5.Sezon 1.Hafta Oylama Başladı

Seçtiği grubu gördüm de sanatlarına bakınca bi nebze idare edilir gibi be sanki.
Hem bizim yoldaşımız almış öyle 1 falan vermeden bi süre idare edilebilir bence.

Bu arada sıva ekibi kaos isteyen @dosimosi'ye yardım eder mi dersin @destere.
Arkadaşla pek sohbetim olmadı ama ortalığı karıştırmak istiyormuş. Bu konuda desteklerimizi sunmakta sorun görmüyorum.

hahah aa sen bana kin tutamazsın ayoll

yani bir iki hafta iki verelim diyorsun
aslında bir puanın sahibi var saygıdeğer codminimiz @Bully
zaten o elenene kadar @MasacRE- ye iki puan vermekte sıkıntı yok
)

hahah aa sen bana kin tutamazsın ayoll
nasıl tutamam en son 5 yıl önce bana pis bir laf söylemiştin (o zaman sen 24 yaşındaydın daha
) o lafı hala unutmam hep aklımdadır gerçi şimdi hatırlamıyorum

işte yani unutmam onu anlatmaya çalışıyorum

Yani en azından 1 puanın sahibi belli.
Yoldaşımız erkenden elenmesin yeterlidir bence.

yoldaşımız keşke parlak seçmeseydi daha bir hoş olacaktıda yanlış yapmış
neyse bir iki hafta idare ederiz kendimizi zorlayarakta olsa

iki istek vardi biri veto yedi sacma sapan bir gerekce yuzunden. digeri olmasaydi ozaman ortaligi darma duman edecektim. simdilik sakin ayagina cekileyim bi.
@Çiğdem- in yapptigi cifte standarti anlaya biliyorum. burada yeni sayiliriz ondan.
alistim artik. okadar aktivim ama baska katagorilerde cok hakkimi yediler. sözde artik telafi edilmis. bakacagiz.
@Çiğdem- hele bi oylamayi baslatsinda öncelikle özelden ona ders verecem sonrada burdaki bazi uyelerin kabusu olacam

bende eskiden kendi halimdeydim ama artik insanlara tas atiyorum vs.
bak benim tek bildigim gulme isareti bu
ve
buydu.
ama artik gulmeler bile sinsilesti ama uzaklastim emreden artik. cogu etikete bakmiyorum bile

hahahaha 5 yılda 1 yılmı yaşlanmısım yanı aslında cildimde belli ediyor kendisini belkide 200 yaşlarında bir vampir olabilirim dikkat et bence
@xemrexxx

bazı üyeler kadar başına taş düşsün
)

Anladım. Haksızlığın karşısındaki dimdik duruşuna saygı duymamak elde değil.
Aynen devam adaletsizlikleri görüp söylememek olmaz.
Mesajları okuyunca önce çekilmişsin sonra tekrardan yarışmak istemişsin ve anlaşmışsınız sanırım vadikızıyla. Peki neden kabul görmedi onu çözemedim. Neymiş bahanesi @Çiğdem- hanımın.

yani bir iki hafta iki verelim diyorsun
aslında bir puanın sahibi var saygıdeğer codminimiz @Bully
zaten o elenene kadar @MasacRE- ye iki puan vermekte sıkıntı yok
)
Hay codmin kadar taş düşsün kafana ben de olmasam canın sıkılınca kime saracaksın acaba

senin vampir teyyare dizisi vardı ordaki 90-60-90 lık vampirler gibiysen senden kaçan aha böle olsun
hahaha ee vampirler güzel olurlar hiç çirkin vampir olmuyor oda tuhaf aslında

@MEnes @dosimosi çekilince mr at katıldı en fazla kabul edebilceğim sayı doldu şuan 3 ayrı 2 eleme yapılıcak 1 fazladan yarışmacı daha alınırsa 4 ayrı eleme olucak 1.hafta basladı yakında oylama baslıcak şu durumda yeni yarışmacı alıp 4 tane 2 elemeye çıkartamam yarışmacılarda tepki gösterir en fazla 3 tane 2 elemeye kabul ediyorum 4 çok fazla oluyor eğer mr at katılmasaydı dosimiyi tekrar alırdık şuan format gereği hiçbir yeniyrışmacıyı kabul etmiyorum 4 tane 2 eleme hiç yapmadım yapmayıda düşünmüyorum

Heee şimdi çözdüm olayı. Yarışma programını komple değiştirmen gerekecekti son dakikada yani.
O zaman yapacak bir şey kalmamış, keşke zamanında çekilmeseymişsin. @dosimosi Artık juri olarak dengeleri değiştirmemizde bize yardımcı olursun boşver.

hadi git ordan. ben cekildim diye almadin. listeyi tamamladin konuyu actin mr at sonra dedi bende katilacam diye hatta aleyna tilki muhabetti yaptin. hadi sana ayricalik olsun normalde kabul etmem tarzinda bir konusma yaptin ve aldin listeye. eski yazilari karistirmiyayim simdi ve arkadasimiz baska sanatciyla katilmis.
ben cekildim diye almadin . o kisma bu kulpu bulma. susma hakkimi kullanacaktim ama insani sinir ediyorsunuz

bide benim son yorumu oku
ben cekildim diye alinmadi o arkadas

Okudum ve diyecek söz bulamıyorum.
Ortalık çok karışır bu mesele deşilirse.
@Çiğdem- daha yarışma başlamadan böyle bir isyanla karşılaşırsa işi zor.
Bu yüzden bence biraz sakin kalmakta fayda var.

kız 1.haftaya sensiz başladıkya içiyormusun napıyorsun
sen 1.hafta baslamadan çekildin 18 kişi basladık hemen konuyu açar açmaz mr at geldi senden boşalan koltuğu ona verdim eğer 1.haftaya 19 kişibaşlasaydık onuda kabul etmezdim sen kendin ettin kendin buldun neden çekiliyorsun derdin neydi ayoll