Aramızda arada oluyor zaten birbirimize sarıp tatlı tatlı intikamlar aldığımız ama milletin içinde pek de uygun olmaz sanki.Niye tatlı intikam oluyor bunlar bence denemen lazım.
Kendini övünce en az @destere kadar sevimsiz oluyorsun.
Aramızda arada oluyor zaten birbirimize sarıp tatlı tatlı intikamlar aldığımız ama milletin içinde pek de uygun olmaz sanki.Niye tatlı intikam oluyor bunlar bence denemen lazım.
Kendini övünce en az @destere kadar sevimsiz oluyorsun.
Aramızda arada oluyor zaten birbirimize sarıp tatlı tatlı intikamlar aldığımız ama milletin içinde pek de uygun olmaz sanki.Sen pek rastlamıyorsun sanırım ben arada kendimi de sıvarım severim de bunu yapmayı.
Son günlerde hışmımdan muhtemelen pek ortalıkta görünmüyorsun pek rastlamıyorum doğrudur.Bu hafta ki hışmım mesela @MasacRE- 'de öyle bir etki yarattı ki konuya girip yazmaya çekinir duruma geldi. İşte ben.
Bu haftaya özel. Yarı finale çıkmam lazım. @denizz19 benden iyi olamaz.
Olamamış zaten bakın.@Çiğdem- Ekli dosyayı görüntüle 53486
O zaman ben şöyle yapayım. Şimdi millet sizin çeneden etkilenip size yüksek veriyor ya ben de tam tersini yapayım.
1 Ariana
2 Ziynet
3 Sibel
4 Gökhan
5 Candan nasıl sıralama güzel mi?
Haftaya ararsın beni bulamazsın söylim.
Kızdıracak bir şey söyledik mi anında "" bu ifade geliyor, Deniz'de yapıyor bunu siz kardeş misiniz yoksa
Kızdıracak bir şey söyledik mi anında "" bu ifade geliyor, Deniz'de yapıyor bunu siz kardeş misiniz yoksa
sen yarışmacımın moralini bozacağına oyunu göndersene beee akşama oylama @MasacRE-O bana özenen bi Junior.
1 vereyim dedim doğal olarak kızdım.
hhahah aa yok ayoll yakasına yapışabilirsinMasacre yollamadı mi daha.😱 İyi puan Ver kanki yoksa biliyorsun.
@cookies son haftalar yollayamadı ama çocuk hastaymış çok üzüldümOnu dün gece sıvadım o işini bilir.
Batuhan, Dreamy, cookies falan.
konuda yatıyorsun resmen
konuda yatıyorsun resmen
Hhahaha aa tabi şarkıcılar dışında yönetenlerde ilgilenmeleri lazım siz ariana ile birlikte tam bir ortak oldunuz ayollBu hafta önemli belki de en kritik hafta.
Acun'un survivor konsey sunumlarını hatırladım @EFE UYSAL @dosimosi @Bully
Hhahaha aa tabi şarkıcılar dışında yönetenlerde ilgilenmeleri lazım siz ariana ile birlikte tam bir ortak oldunuz ayoll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?