MusicSurvivor 5.Sezon / Çeyrek Final Haftası / Oylama Başladı

Bu hafta zirvede yer alarak göz dağı vereceğim rakiplere. Candan Gökhan ve Ariana finale çıkar umarım.

aman sen 100 kere yiktin biz 1 kere yiktik cokmu.
tamam no problemo
eski özumuze dönduk ozaman,
itirafi unut 😉
artik cift yarismasindada yokum zaten bundan sonra daha az karsilasiriz 😉

Sen yıldızlar yarışıyorda belirledinmi oyuncunu aşkım

Kanka buna müsaade etmeyin siz iyi puan verin bence

Ben umudumu kesmiyorum hala final hedefim var. @Çiğdem- zaten tüyo veriyor bana özelden. Finale çıkartacak beni

Nesini beğenmedin şarkımın sözler güzel şarkı da güzel klibe takıldın kesin .ss

@Çiğdem- bana yamuk yapmaz hiç aramızı bozma. Yaparsada elenmediğimi bildiği için heyecan katmak için yapar.

Nesini beğenmedin şarkımın sözler güzel şarkı da güzel klibe takıldın kesin .ss

hayır ben ayrı ayrı değerlendirmiyorum gece bir açıyorum recebi kulağıma o an hoş gelirse zaten bir kaç kez üstüste izliyorum veya dinliyorum ama kulağa hoş gelmese yarıda bırakıp pas geçiyorum yani şurası olmamış burası olmamış diyemeyeceğimde ilk dün gece dinledim bütünüyle alakalı problemim var sevemedim yani

@Çiğdem- bana yamuk yapmaz hiç aramızı bozma. Yaparsada elenmediğimi bildiği için heyecan katmak için yapar.

oyunu ilk yarışma başlar başlamaz bana yolluyor senin elenmeyeceğini nerden bilsin ona bir kural koymuşum herkesten önce oylarını bana göndermek zorunda
o yüzden sen fazla bir beklentiye girme bence

Sende engel olmadım yani ona

Şuna efsane deyipte efsane ismini değersizleştirme .ss
Daha geçen düşmanımın düşmanı dostumdur diyordun seni ilk kez Survivor'ı savunurken göreceğiz demek ki bu sene

Biz buna fark-ı İçerde diyoruz

Oyyyyyyy canım eltim sen oy kullanmadın mı daha. 🙂

Oyyyyyyy canım eltim sen oy kullanmadın mı daha. 🙂
yok yok görümcek daha bu gece yollayacağım
ama senin heyecanlanmanı gerektirecek bir durum yok sibel teyzeye benden oy çıkmaz
kandırabildiklerine yönel