paşammm kalıcı yaptığın için tşk ederim seni çoooooook seviyorummmmmm🙂🙂🙂AA ŞARKILARINIZI YOLLAYIN BE
bak sen oysuz birinci olurum diyosun yaniGüzel bir şarkıyla haftanın zirve adayı olacağım
paşammm kalıcı yaptığın için tşk ederim seni çoooooook seviyorummmmmm🙂🙂🙂AA ŞARKILARINIZI YOLLAYIN BE
bak sen oysuz birinci olurum diyosun yaniGüzel bir şarkıyla haftanın zirve adayı olacağım
Kayahan'ın en sevdiğim şarkılarından biri olmakla birlikte bence Türkiye'nin Eurovision'a gönderdiği en iyi şarkıdır. Bu haftayı yüksek bir yerde bitirmesi gerekiyor, inşallah öyle olur.Bu hafta yine geçmişe gideceğiz.Hareketli şarkılarla devam ediyoruz,Kayahan efsanelerinden Demet Sağıroğlu`yla birlikte seslendirdiği Eurovison şarkısı "Gözlerinin Hapsindeyim" bu haftaki şarkımız
@OzaN @Bully @mrt-06 @denizz19 @xemrexxx @Ahmad @sokak sanati @Yiğitt @EFE UYSAL @Maskeli Fedai @dizi kolik @berkann @BesaleT @cookies @Çiğdem- @vadikızı
buda güzel görünüyor cnm ben şarkılarda etkili vurgulu nakarat arayan birisiyim slowlarda bile emrede bu tarz işleri iyi yapıyor oyüzden çoğu şarkısı uyuyor bana
Öyle evet iyi yapıyor Emre iyi puan alacam senden o zaman.buda güzel görünüyor cnm ben şarkılarda etkili vurgulu nakarat arayan birisiyim slowlarda bile emrede bu tarz işleri iyi yapıyor oyüzden çoğu şarkısı uyuyor bana
Senin şarkını görmeden göstermembir görseydik ayoll şarkını
tamam sinan akçıl düetini yolladım ben günesin ogluna hadi sende sinana devam korkma bukadar cnmSenin şarkını görmeden göstermem
Benim şarkım da bu Çido seven mitamam sinan akçıl düetini yolladım ben günesin ogluna hadi sende sinana devam korkma bukadar cnm
bu şarkısını ilk defa dinledim cnm iyi şarkı ama ilk 4 haftanın gerisinde sen çok erken kıllandın özellikle aşkın ateşini yani buda iyi gibi görünüyorda 4.hafta gökselde olan düşme bu haftada sende olucak gibi görünüyor düşme dediğimde kötü sıralama değil ilk 3 dışı kalma açısından diyorumBenim şarkım da bu Çido seven mi
Yaşın benden büyük nasıl ilk kez dinlersin bu şarkıyı be 2002 şarkısı bu yayınlandığı dönemde fırtınalar estirmiştibu şarkısını ilk defa dinledim cnm iyi şarkı ama ilk 4 haftanın gerisinde sen çok erken kıllandın özellikle aşkın ateşini yani buda iyi gibi görünüyorda 4.hafta gökselde olan düşme bu haftada sende olucak gibi görünüyor düşme dediğimde kötü sıralama değil ilk 3 dışı kalma açısından diyorum
En sevdiğim Emre Aydın şarkılarından zirve için ideal
allah allah küçülde cebime gir demekki o fırtına bizim köyün civarına uğramamışYaşın benden büyük nasıl ilk kez dinlersin bu şarkıyı be 2002 şarkısı bu yayınlandığı dönemde fırtınalar estirmişti
23 yaşındayım benallah allah küçülde cebime gir demekki o fırtına bizim köyün civarına uğramamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?