MusicSurvivor 3.Sezon | 5.Hafta

Bu haftaki şarkımız Hande Yener'in yayınlandığı dönemde büyük ses getiren düet çalışması ''Atma'' oluyor. Düet birçok ödüle de layık görülmüştür. Sinan Akçıl'ı değil Hande'yi dikkate alacağınızı düşünüyorum inşallah antilik yapmazsınız. :)

@Ahmad @EFE UYSAL @ozgur2113 @Bully @xemrexxx @sokak sanati @adımutlulukk @OzaN @dizi kolik @S.G.A.T. @Çiğdem- @Nisa @Tzira @HachiKo @berkann @cookies @Harunnn60 @Maskeli Fedai @Aserat @BesaleT @vadikızı @Yiğitt @mrt-06

Severim seni :D
aaaaa bunu yapma işte cnm yaaa bana sinan akçıl deme :(:(:(
demet akalın klıp yorumumu görmüşşündür sinan akçıl söz yazdı diye şarkıyı yerden yere vurdum htta burcu güneşle olan sinan akçıl düetini bile dinlemiyorum bu nefretim burcu içinde geçerli belki sinan burcu düetini baskası olsa yarışmaya koyardı ama ben sinan var diye burcunun şarkısını bile dinlemiyorum bu herife olan duygularımı anla işte :F:F:F

Şarkıma kötü veren Asrın Hatası'nı yapmış olur benden söylemesi. :A

Hakikaten şu adam neye güvenerek kendini yerli Bieber ilan etti onu da anlamıyorum. Neyse en azından idolünü öğrenmiş olduk. :F

@denizz19 bence şarkın güzel. Sinan keşke sadece şarkı sözü kısmında kalsaymış iyi olurmuş orası ayrı. :X
canım gülben ergen hayranı olarak en sevdiğim şarkılarındandır
:D