Teşekkürler beğendiğine sevindim.En sevdiğim Emre Aydın şarkılarından zirve için ideal
Teşekkürler beğendiğine sevindim.En sevdiğim Emre Aydın şarkılarından zirve için ideal
tamam 1 yaştan birşey olmaz
Şarkımız bu @Bully @OzaN @vadikızı @xemrexxx @adımutlulukk @EFE UYSAL @sokak sanati @Tzira @dizi kolik ve diğerleri
23 yaşındayım ben
Bekliyoruz hayatımtamam 1 yaştan birşey olmaz
demek bu şarkıda karar kırdın bende birazdan şarkımı paylaşırım artık
birşey olmaz dediysek okadarda değilBekliyoruz hayatım
Yaşın yaşıma huyun huyuma değil ama olsun yola gelirsin sende diğerleri gibibirşey olmaz dediysek okadarda değil
Sen çok anlıyorsun herkesin zevki farklı ben Handenin yeni şarkılarını seviyorum.Sende şarkıdan anlamıyorsun olmamışsa olmamıştır
En sevmediğim şarkısı.racap 0:59-1:59 isteyen kısa yoldan göz atabilir diye
final puanları olmasada çok rahat 4 hafta geçirdik bu hafta vitesi dahada arttıralak geliyorum düşük yüksek oy veren herkese tşşk ve başarılar
@Yiğitt @mrt-06 @vadikızı @BesaleT @Aserat @Maskeli Fedai @Harunnn60 @cookies @berkann @HachiKo @Tzira @Nisa @S.G.A.T. @Bully @denizz19 @dizi kolik @GunesinOglu @xemrexxx @OzaN @adımutlulukk @EFE UYSAL @ozgur2113 @sokak sanati @Ahmad @MelankoliK @Titanium @ABAY_06 @sürgünüm
Onlara da sıra gelecekSen çok anlıyorsun herkesin zevki farklı ben Handenin yeni şarkılarını seviyorum.
Pek sevmem bu şarkısını.racap 0:59-1:59 isteyen kısa yoldan göz atabilir diye
final puanları olmasada çok rahat 4 hafta geçirdik bu hafta vitesi dahada arttıralak geliyorum düşük yüksek oy veren herkese tşşk ve başarılar
@Yiğitt @mrt-06 @vadikızı @BesaleT @Aserat @Maskeli Fedai @Harunnn60 @cookies @berkann @HachiKo @Tzira @Nisa @S.G.A.T. @Bully @denizz19 @dizi kolik @GunesinOglu @xemrexxx @OzaN @adımutlulukk @EFE UYSAL @ozgur2113 @sokak sanati @Ahmad @MelankoliK @Titanium @ABAY_06 @sürgünüm
Mesela Naber, Alt Dudak Haberi Var Mı?En sevmediğim şarkısı.
Onlara da sıra gelecek
Hepsi listemdeMesela Naber, Alt Dudak Haberi Var Mı?
Bilmem severim bu şarkısını ama sen benimkini sevmediğin için bende seninkini sevmeyeyim istiyorum şaka şakaBenimkini nasıl buldun.
Pek sevmem bu şarkısını.
sevmiyormusunuz tuhaf 😱😱😱En sevmediğim şarkısı.
Onlara da sıra gelecek
Sevindim, ilerleyen haftalarda sana tam verebilirim.Bilmem severim bu şarkısını ama sen benimkini sevmediğin için bende seninkini sevmeyeyim istiyorum şaka şaka
İyi şarkıdır iyi puan verebilirim.racap 0:59-1:59 isteyen kısa yoldan göz atabilir diye
Diğer şarkıların durumuna göre 1 bile basabilirim şimdiden gardını alsevmiyormusunuz tuhaf 😱😱😱
ozaman ilerki haftalara taşımadan elimden çıkarmakla doğru karar vermişim
Elenmezsin inşallah zorlu bir hafta olacak gibi.sevmiyormusunuz tuhaf 😱😱😱
ozaman ilerki haftalara taşımadan elimden çıkarmakla doğru karar vermişim
neyi var bee neden okadar sevmiyorsunDiğer şarkıların durumuna göre 1 bile basabilirim şimdiden gardını al