MusicSurvivor 3.Sezon | 5.Hafta

racap 0:59-1:59 isteyen kısa yoldan göz atabilir diye:A
final puanları olmasada çok rahat 4 hafta geçirdik bu hafta vitesi dahada arttıralak geliyorum düşük yüksek oy veren herkese tşşk ve başarılar:bhr:
@Yiğitt @mrt-06 @vadikızı @BesaleT @Aserat @Maskeli Fedai @Harunnn60 @cookies @berkann @HachiKo @Tzira @Nisa @S.G.A.T. @Bully @denizz19 @dizi kolik @GunesinOglu @xemrexxx @OzaN @adımutlulukk @EFE UYSAL @ozgur2113 @sokak sanati @Ahmad @MelankoliK @Titanium @ABAY_06 @sürgünüm
En sevmediğim şarkısı. :(

Sen çok anlıyorsun herkesin zevki farklı ben Handenin yeni şarkılarını seviyorum.:A:A
Onlara da sıra gelecek :A

final puanları olmasada çok rahat 4 hafta geçirdik bu hafta vitesi dahada arttıralak geliyorum düşük yüksek oy veren herkese tşşk ve başarılar:bhr:
@Yiğitt @mrt-06 @vadikızı @BesaleT @Aserat @Maskeli Fedai @Harunnn60 @cookies @berkann @HachiKo @Tzira @Nisa @S.G.A.T. @Bully @denizz19 @dizi kolik @GunesinOglu @xemrexxx @OzaN @adımutlulukk @EFE UYSAL @ozgur2113 @sokak sanati @Ahmad @MelankoliK @Titanium @ABAY_06 @sürgünüm
Pek sevmem bu şarkısını. :(

Bilmem severim bu şarkısını ama sen benimkini sevmediğin için bende seninkini sevmeyeyim istiyorum şaka şaka :A
Sevindim, ilerleyen haftalarda sana tam verebilirim.:A:A
İyi şarkıdır iyi puan verebilirim. :D