MusicSurvivor 3.Sezon | 5.Hafta

yollayın şarkılarınızı sonra beklemeyelim diyosunuz:D
üzmeyin @GüneşinOglu bakım:D:D

Bu hafta yine geçmişe gideceğiz.Hareketli şarkılarla devam ediyoruz,Kayahan efsanelerinden Demet Sağıroğlu`yla birlikte seslendirdiği Eurovison şarkısı "Gözlerinin Hapsindeyim" bu haftaki şarkımız:):)
@OzaN @Bully @mrt-06 @denizz19 @xemrexxx @Ahmad @sokak sanati @Yiğitt @EFE UYSAL @Maskeli Fedai @dizi kolik @berkann @BesaleT @cookies @Çiğdem- @vadikızı

Kayahan'ın en sevdiğim şarkılarından biri olmakla birlikte bence Türkiye'nin Eurovision'a gönderdiği en iyi şarkıdır. Bu haftayı yüksek bir yerde bitirmesi gerekiyor, inşallah öyle olur. :)

Benim şarkım da bu Çido seven mi :D

bu şarkısını ilk defa dinledim cnm iyi şarkı ama ilk 4 haftanın gerisinde sen çok erken kıllandın özellikle aşkın ateşini yani buda iyi gibi görünüyorda 4.hafta gökselde olan düşme bu haftada sende olucak gibi görünüyor düşme dediğimde kötü sıralama değil ilk 3 dışı kalma açısından diyorum :F:F:F

bu şarkısını ilk defa dinledim cnm iyi şarkı ama ilk 4 haftanın gerisinde sen çok erken kıllandın özellikle aşkın ateşini yani buda iyi gibi görünüyorda 4.hafta gökselde olan düşme bu haftada sende olucak gibi görünüyor düşme dediğimde kötü sıralama değil ilk 3 dışı kalma açısından diyorum :F:F:F
Yaşın benden büyük nasıl ilk kez dinlersin bu şarkıyı be 2002 şarkısı bu yayınlandığı dönemde fırtınalar estirmişti :D