MusicSurvivor 3.Sezon | 11.Hafta

başlayalım @GunesinOglu bence @Harunnn60 ı hiç şıkıstırma çocuk kullanmıcam haksızlık olmasın demiş şimdi bizim zorumuzla sağlıksız oylar göndermesin 1 puan bile bu yarışma çok önemli bayram bayram birinin günahına girip çarpılmasın senin yüzünden :F:F:F
Sonuçlar dediğim gibi 22.00'de :D

@BesaleT var yani @Harunnn60 dışında hem evde misafirler var.Gelirim 30 dakikaya :)

Oha ben anlaşmayı ciddi kabul ettiğini düşünmemiştim. :F
1 vermedim merak etme. :A Şarkın güzel ama 5 üzerinden puanlayınca zor oluyor. :(
ayyy yokk anlaşma gereği puan verilirmi hiç ben zaten sana şarkıyı önerdiğim zaman demiştim hangi hafta koyarsan tam puanıma aday diye yani ben sadece senden birşeyler koparabilirmiyim diye bir bakayım dedim koparsam koparmasamda benim elim belliydi:F

ayyy yokk anlaşma gereği puan verilirmi hiç ben zaten sana şarkıyı önerdiğim zaman demiştim hangi hafta koyarsan tam puanıma aday diye yani ben sadece senden birşeyler koparabilirmiyim diye bir bakayım dedim koparsam koparmasamda benim elim belliydi:F
Ayyy Təşekkür. :bhr:
Tüm oylar Burcu'ya. :A

Özgürcüğümün şarkısı iyiydi ama henüz tanıtımı yapılmadığı için riskli olabilirdi elenmesini istemem ama elenmezse ben elenirim lan o zaman :F

Atiye bu hafta da yırtacak gibi ama yırtamayadabilir :A

Serdar Ortaç ile ilgili pek yorum gelmedi acaba o mu elenecek :D