aaa belki @Bully u kast ediyorum sen elenme diye kendisini feda etmiş olamazmıAyyy Özgürü söylediğin hiç belli olmuyor zaten saftirik
aaa belki @Bully u kast ediyorum sen elenme diye kendisini feda etmiş olamazmıAyyy Özgürü söylediğin hiç belli olmuyor zaten saftirik
Hadi len çiroz cin olmadan adam mı çarpacan sen yorumlarını okudum öncedenaaa belki @Bully u kast ediyorum sen elenme diye kendisini feda etmiş olamazmı
Kız açıklanmıyormu sonuçlar.aaa belki @Bully u kast ediyorum sen elenme diye kendisini feda etmiş olamazmı
Sana 1 verdiğimi görünce beni dost haini ilan edersin.aaa sus bakayım @Ahmad anlaşmamız gereği bu hafta birbirimizi sadece favorilerde göstericez elenme lafını ağzımıza almayalım
gökselle burcu bu haftanın en rahatları bence sıkıntı etme hiç
@denizz19 ayoll sende nasıl bir şans var anlamak çok zor tam elenme haftasına girdin derken 4 ayağının üstüne düştün birisi öyle bir seçim yapmışkı belki az biraz doğru seçse seni gönderebilirdi ama resmen sen elenme diye kendisini feda etmiş ben gidiyorum diye çıkmış gibi kim oldunu sonuclar açıklanınca görürüz isim vermem ama o kişiye yatıp kalkıp dua ediceksin bence
anlaşmamıza uydum ben hainlik edemezsinSana 1 verdiğimi görünce beni dost haini ilan edersin.
Geçte açıklansa eleneceğim varsa elenirim şimdi açıklanırsa da sıkıntı yok Efecim benden önemli değilDenizcim dikkatli ol elenebilirsin.
Sen çok üzülürsün çoğu zaman kendini kaptırıyorsun kardeşim.Geçte açıklansa eleneceğim varsa elenirim şimdi açıklanırsa da sıkıntı yok Efecim benden önemli değil
Aslında kendimi kaptırma demeyelim de ben eğlenceli hale getirmeye çalışıyorum biraz işi bazen herkese seviyor musun seviyor musun diye diye ben keyif alarak anı yaşıyorum Gökhan Özen'le de çok erken elendim ama hiç üzülmedim meselaSen çok üzülürsün çoğu zaman kendini kaptırıyorsun kardeşim.
Oha ben anlaşmayı ciddi kabul ettiğini düşünmemiştim.anlaşmamıza uydum ben hainlik edemezsin
Aynen.Aslında kendimi kaptırma demeyelim de ben eğlenceli hale getirmeye çalışıyorum biraz işi bazen herkese seviyor musun seviyor musun diye diye ben keyif alarak anı yaşıyorum Gökhan Özen'le de çok erken elendim ama hiç üzülmedim mesela
2 puanOha ben anlaşmayı ciddi kabul ettiğini düşünmemiştim.
1 vermedim merak etme. Şarkın güzel ama 5 üzerinden puanlayınca zor oluyor.
Sence kaç verdim.Oha ben anlaşmayı ciddi kabul ettiğini düşünmemiştim.
1 vermedim merak etme. Şarkın güzel ama 5 üzerinden puanlayınca zor oluyor.
Ayy benimki de belliydi aslında evet senin de belli olduTüm oylarim belli oldu.
Ben seninkileri şey yapinca sen de kısasa kısas yaptın.Ayy benimki de belliydi aslında evet senin de belli oldu