Neden Atiye dışındaBen bu hafta Atiye dışındaki ben dahil herkesde elenme riski olduğunu düşünüyorum. Sonuçta 6 şarkı var ortada ve son haftalardayız ne olur demek çok zor.
Bilmem öyle düşünüyorum.
Bende sen ben ve özgür arasında diyorum eleme yarışı olacak öyle bir hissiyata kapılıyorum nedense Burcu iyiydi bence ama bilemiyorum tabi her şey olabilir bundan sonra elenmekte zor elemekteBilmem öyle düşünüyorum.
3 kişini özellikle elenme riskinde görüyorum Seksendört, Burcu ve ben. Elenen bu 3 kişiden birisi olacak, diğer 3'ü kesin elenmez.
Atiye özellikle kesin elenmez. Sen ve Serdar'da pek elenecek gibi görmüyorum. Sen neden kendin elenirsin diye düşünüyorsun anlamıyorum, o şarkı son aylarda çıkan ve genel olarak sevilen bir şarkı. Final puanı olmasa bile de yine elenmezsin bence.Bende sen ben ve özgür arasında diyorum eleme yarışı olacak öyle bir hissiyata kapılıyorum nedense Burcu iyiydi bence ama bilemiyorum tabi her şey olabilir bundan sonra elenmekte zor elemekte
Ayyy ne bileyim korkuyorum 6 kişi kaldık neticedeAtiye özellikle kesin elenmez. Sen ve Serdar'da pek elenecek gibi görmüyorum. Sen neden kendin elenirsin diye düşünüyorsun anlamıyorum, o şarkı son aylarda çıkan ve genel olarak sevilen bir şarkı. Final puanı olmasa bile de yine elenmezsin bence.
Bakalım nasıl olacak, şimdilik bilemiyoruz.
1.nin kim olduğu bile meçhul yani o derece bu arada sonuncu kaç puanda Cengizcim onu söyle bari1. farkı açtı!
1. belli yani.Zaten bir süre sonra oylamada anlarsınız.Sonuncunun puanı :1.nin kim olduğu bile meçhul yani o derece bu arada sonuncu kaç puanda Cengizcim onu söyle bari
1. kim ki, hem de baya farkı açmış. İlginç, öyle bir favori yok ama demek ki 1 kişi gizli favori olmuş.1. farkı açtı!
Ayy inşallah elenmem1. belli yani.Zaten bir süre sonra oylamada anlarsınız.Sonuncunun puanı :
5-6-
6-6-
Tabi fark denmemeli ama sonuncuyla arasında 40'tan fazla fark var.1. kim ki, hem de baya farkı açmış. İlginç, öyle bir favori yok ama demek ki 1 kişi gizli favori olmuş.
Bu sezon ilk defa bu kadar elenmek korkusu yaşıyorum. Bakalım nasıl olacak.Tabi fark denmemeli ama sonuncuyla arasında 40'tan fazla fark var.
Bence 1.Burcu GüneşTabi fark denmemeli ama sonuncuyla arasında 40'tan fazla fark var.
Bilmem öyle düşünüyorum.
3 kişini özellikle elenme riskinde görüyorum Seksendört, Burcu ve ben. Elenen bu 3 kişiden birisi olacak, diğer 3'ü kesin elenmez.
aaa sus bakayım @Ahmad anlaşmamız gereği bu hafta birbirimizi sadece favorilerde göstericez elenme lafını ağzımıza almayalımBende sen ben ve özgür arasında diyorum eleme yarışı olacak öyle bir hissiyata kapılıyorum nedense Burcu iyiydi bence ama bilemiyorum tabi her şey olabilir bundan sonra elenmekte zor elemekte
Ayyy Özgürü söylediğin hiç belli olmuyor zaten saftirikaaa sus bakayım @Ahmad anlaşmamız gereği bu hafta birbirimizi sadece favorielrde göstericez elenme lafını ağzımıza almayalım
gökselle burcu bu haftanın en rahatları bence sıkıntı etme hiç
@denizz19 ayoll sende nasıl bir şans var anlamak çok zor tam elenme haftasına girdin derken 4 ayağının üstüne düştün birisi öyle bir seçim yapmışkı belki az biraz doğru seçse seni gönderebilirdi ama resmen sen elenme diye kendisini feda etmiş ben gidiyorum diye çıkmış gibi kim oldunu sonuclar açıklanınca görürüz isim vermem ama o kişiye yatıp kalkıp dua ediceksin bence