Aynen ya öyle oldu artık tek erkek kaldık tüm erkek yarışmacılardan destek bekliyoruz.
Burcu ile gökseli yer değiştirirsek benim sıralamam.
GT-I9060 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende şakasına üzüldüm zatenTakılıyorum la beğenmemişsiniz 1 vermişsiniz diye laf atayım dedim.
@xemrexxx panpam All Starda olsa çok iyi olur.ahhh şu güzelim şarkının kıymeti bilinmedi ama çeyrek finale kalıp burcuyuda mustiden sonra all stara atmak için tüm gücümüzle mücadele edecez bu hafta
[HASHTAG]#BerkayArkanda[/HASHTAG]Aynen ya öyle oldu artık tek erkek kaldık tüm erkek yarışmacılardan destek bekliyoruz.
aaaaa benim desteğimi istemiyorsun demek sen bilirsin cnmAynen ya öyle oldu artık tek erkek kaldık tüm erkek yarışmacılardan destek bekliyoruz.
Quaresmayı karşılamaya gelyorsun dimi.aaaaa benim desteğimi istemiyorsun demek sen bilirsin cnm
Ay sensiz olur mu Burcu'cum senin desteğin çok önemli benim için.aaaaa benim desteğimi istemiyorsun demek sen bilirsin cnm
[HASHTAG]#EmreSerdarlabirlikte[/HASHTAG]Ay sensiz olur mu Burcu'cum senin desteğin çok önemli benim için.
sen karşıla cnm ne zaman geliyorQuaresmayı karşılamaya gelyorsun dimi.
Emre Aydın adamın kralıdır.[HASHTAG]#EmreSerdarlabirlikte[/HASHTAG]
Haftaya gelyormuş.sen karşıla cnm ne zaman geliyor
Kesinlikle.Emre Aydın adamın kralıdır.
Valla Hadise'nin 1.sezonda kozu bitti All-Star'da ne yapacak merak ediyorum.Var tabi