İlk sezon kimsenin strateji uyguladığını sanmıyorum. Bende yarışmayı sonradan anlamıştımValla Hadise'nin 1.sezonda kozu bitti All-Star'da ne yapacak merak ediyorum.
Strateji ile alakası yok Hadise'de 15 tane güçlü şarkı yok. Şimdi şarkı sayısı 18'e çıktı hadi hayırlısı bakalım.İlk sezon kimsenin strateji uyguladığını sanmıyorum. Bende yarışmayı sonradan anlamıştım
İlk sezondaki arkadaşımız Hadise fanısır şarkıları çok iyi bilir.İlk sezon kimsenin strateji uyguladığını sanmıyorum. Bende yarışmayı sonradan anlamıştım
Sanki Serdar'ın ya da Yalın'ın var.Strateji ile alakası yok Hadise'de 15 tane güçlü şarkı yok. Şimdi şarkı sayısı 18'e çıktı hadi hayırlısı bakalım.
Süper parça ama şu dönemde çok riskli.
İkisinin de var tabii. Ben Yalın'la finale çıktım demeki ki varmış. Serdar'la da iyi gidiyorum yine iyi parçalarım var elimde.Sanki Serdar'ın ya da Yalın'ın var.
15. Haftada elendin ama demek ki 14 müşSüper parça ama şu dönemde çok riskli.
İkisinin de var tabii. Ben Yalın'la finale çıktım demeki ki varmış. Serdar'la da iyi gidiyorum yine iyi parçalarım var elimde.
Ama finale Zalim gibi güçlü bir kozu taşıyabildim bu yüzden 15.15. Haftada elendin ama demek ki 14 müş
Evet bu hafta o. Kaç haftalardır diyorsun, artık bi tam puan gelir diye umuyorum.@Ahmad Yağmur Yağıyor'u bekliyoruz.
Bana 1 puan veren arkadaşlar için gayet adil bir puanlama olduAy bu muymuş adil oylaması. ss
Benimki <3Ama finale Zalim gibi güçlü bir kozu taşıyabildim bu yüzden 15.
Ayrıca 3 güzel parçam daha var listemi yaptım.
Kötü bir şey demiyorum ama nerdesin aşkım ilk 5 haftada kullanılcak şarkı değil.İlk sezondaki arkadaşımız Hadise fanısır şarkıları çok iyi bilir.
Onu ilk haftadan kullanayım en iyisi böylece yarışma boyunca başımın etini yemenden kurtulmuş olurum.Benimki <3
Öyle yaparsan başını daha da ağrıtırımOnu ilk haftadan kullanayım en iyisi böylece yarışma boyunca başımın etini yemenden kurtulmuş olurum.
Çok iyi bir stratejiyle ilk döre kaldı bence laf atman saçma.Şanslısın sen yaz günü nü filan da kullanırsınKötü bir şey demiyorum ama nerdesin aşkım ilk 5 haftada kullanılcak şarkı değil.
Hadisede ilk 5teydi. ve kendine yalan bulma parçası dışında tüm hit parçaları kullanılmıştır. Ayrıca MS bir strateji yarışmasıdır. İlk haftaları atlattıktan sonra Yalın'ın başını ezeceğiz. @BullyBenimki <3