Nasıl yani artık sen sunmayacak mısın?
Nasıl yani artık sen sunmayacak mısın?
aaa hemde ne baskı yüksek vermezsen zırlarım diyor ayollAy etiketlemediği kimse kalmadı baskıyla kaptı puanları.
Tatile gideceğimi söylemiştim ya yarın köye gideceğim filan.Bu sezonluk bu kadar.Yeni sunucu gelecek tabi ki yarıda bırakmayacağım yaniNasıl yani artık sen sunmayacak mısın?
Hahahaaa sende zırlasan 1. olurdun.aaa hemde ne baskı yüksek vermezsen zırlarım diyor ayoll
malesef seksendört ankete kaldı şimdi çeyrek finale çıkan 4 kişi direk all starda olucak yalınla mustiyi atmıştık all stara inş burcuyla serdarıda atarız @Bully@OzaN ilk final puanlarını aldın tebrikler. @denizz19 @Ahmad sizlere de tebrikler.
@ozgur2113 kardeşime çok üzüldüm Seksendört inşallah All-Star'da olur.
Emre Aydında kaldı.ssssssmalesef seksendört ankete kaldı şimdi çeyrek finale çıkan 4 kişi direk all starda olucak yalınla mustiyi atmıştık all stara inş burcuyla serdarıda atarız @Bully
Sağol canımaaa hemde ne baskı yüksek vermezsen zırlarım diyor ayoll
unutma beni çiçeklerinin bu duruma düşmeside çok tuhaf yaaa bu oylamada neler dönüyor acaba 1 gün ortadan kaybolduk diye nerdeyse harcanıyormusuz ayy neyseki son anda yetişip sahip çıktım burcuma yoksa yokluğumu gün biliyorlardıSağol canım
Güzel şarkı ama demek ki forum beğenmemiş pek bu hafta ne düşünüyorsun bebeğimunutma beni çiçeklerinin bu duruma düşmeside çok tuhaf yaaa bu oylamada neler dönüyor acaba 1 gün ortadan kaybolduk diye nerdeyse harcanıyormusuz ayy neyseki son anda yetişip sahip çıktım burcuma yoksa yokluğumu gün biliyorlardı
bu hafta bol bol ağlayıp zırlamayı düşünüyorum final puanı garantiGüzel şarkı ama demek ki forum beğenmemiş pek bu hafta ne düşünüyorsun bebeğim
iyiymişbu hafta bol bol ağlayıp zırlamayı düşünüyorum final puanı garanti
Aa kuru iftira.
Takılıyorum la beğenmemişsiniz 1 vermişsiniz diye laf atayım dedim.İnanmıyorum neler düşünüyorsun böyle çok üzdün