Tzira
Emekli
- Reaksiyon puanı
- 2,717
- Puanı
- 280
Ben bugün öğlen kullandım oylarımı.Yarın oylar açıklanacak o yüzden en kısa sürede kullanmaya bak akşama kadar.
Ben bugün öğlen kullandım oylarımı.Yarın oylar açıklanacak o yüzden en kısa sürede kullanmaya bak akşama kadar.
Ben öyle düşünmüyorum film müziği olarak daha iyi şarkıları var onların sırası vareğer forum yabancı şarkı diye harcamazsa hızlı ve öfkeli rahat alması lazım normalde bu haftayı efsane serinin efsane parçası
ben tüm filmler içinde en efsane demiyorum hızlı ve öfkelinin efsane parçası diyorum diğer film müzikleride iyi olabilir ama hızlı ve öfkelinin benim gözümde daha büyük torpili var diğer filmlerde bu torpili benden göremeyebilirlerBen öyle düşünmüyorum film müziği olarak daha iyi şarkıları var onların sırası varAma yine de ilk 5'e falan girer
Bende Hızlı ve Öfkeli için demiştim zatenben tüm filmler içinde en efsane demiyorum hızlı ve öfkelinin efsane parçası diyorum diğer film müzikleride iyi olabilir ama hızlı ve öfkelinin benim gözümde daha büyük torpili var diğer filmlerde bu torpili benden göremeyebilirler
aaa hızlı ve öfkelinin parçalarını bu söylüyor ozaman ben bunuda onun söylediğini bilmiyordum yeni öğrendim diğerlerininde bu adamın söylediğini bilmiyordum ozaman daha çok iyi puan alırsın bendenBende Hızlı ve Öfkeli için demiştim zatenFilmde hit olan 3-4 şarkısı daha var 5 hafta daha rahatım
Aynen isterseniz şimdi de açıklarım.Elenen isim değişmez zaten de puanlar değişebilir(final puanları)Anladım o zaman 20:00 gibi bitecek
Açıkla bence 20:00'de dizi var kanka.Aynen isterseniz şimdi de açıklarım.Elenen isim değişmez zaten de puanlar değişebilir(final puanları)
Sıkıntı yok demek elenen kişi o kadar düşük he inşallah bu son kalan 3 kişi oylarını gönderir.Aynen isterseniz şimdi de açıklarım.Elenen isim değişmez zaten de puanlar değişebilir(final puanları)
Yok canım elenen'in @denizz19 olduğunu biliyoruz (umuyoruz)Aynen isterseniz şimdi de açıklarım.Elenen isim değişmez zaten de puanlar değişebilir(final puanları)
Sonuncu da değişmeyecek 1. deSıkıntı yok demek elenen kişi o kadar düşük he inşallah bu son kalan 3 kişi oylarını gönderir.
Valla ilk hafta eleneceğimi düşünmüyorum senden tam puan almamışımdır ama ilk 6 isim içindeyimdir diye düşünüyorum.Yok canım elenen'in @denizz19 olduğunu biliyoruz (umuyoruz)
Ee o zaman açıkla beklemenin mantığı yok 2. ve 3.de değişmeyecekseSonuncu da değişmeyecek 1. de
Çok yanlış düşünüyorsunValla ilk hafta eleneceğimi düşünmüyorum senden tam puan almamışımdır ama ilk 6 isim içindeyimdir diye düşünüyorum.
Seni jüri yapan kişinin kafasını kargalar gagalasınÇok yanlış düşünüyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?