MusicSurvivor 3.Sezon | 1.Hafta

Ben öyle düşünmüyorum film müziği olarak daha iyi şarkıları var onların sırası var :D Ama yine de ilk 5'e falan girer :)
ben tüm filmler içinde en efsane demiyorum hızlı ve öfkelinin efsane parçası diyorum diğer film müzikleride iyi olabilir ama hızlı ve öfkelinin benim gözümde daha büyük torpili var diğer filmlerde bu torpili benden göremeyebilirler :F:F:F

ben tüm filmler içinde en efsane demiyorum hızlı ve öfkelinin efsane parçası diyorum diğer film müzikleride iyi olabilir ama hızlı ve öfkelinin benim gözümde daha büyük torpili var diğer filmlerde bu torpili benden göremeyebilirler :F:F:F
Bende Hızlı ve Öfkeli için demiştim zaten :D Filmde hit olan 3-4 şarkısı daha var 5 hafta daha rahatım :)

Bende Hızlı ve Öfkeli için demiştim zaten :D Filmde hit olan 3-4 şarkısı daha var 5 hafta daha rahatım :)
aaa hızlı ve öfkelinin parçalarını bu söylüyor ozaman ben bunuda onun söylediğini bilmiyordum yeni öğrendim diğerlerininde bu adamın söylediğini bilmiyordum ozaman daha çok iyi puan alırsın benden:A

Oylarımı kullandım. Birkaç şarkı dışında genel olarak seçimler gayet iyi. :X