benim listemde çok iyi puan aldı göksel ama elenirsede şaşırmam bu forum yabancı şarkılara sonra grup şarkıcılara ve corver parçalara tepkililer sırf corver diye bu parçayı önceden başkası söyledi diye düşük verenler çok varBen pek sevmezdim o şarkıyı Kuzu Kuzuyu dikkatli olmak lazım, her an elenebiliriz, şimdi ilk hafta çok iyi şarkıyla çıkan Göksel elenir.
yok tatlım sen açıklamıyorsun cengo sonuclar açıklanıcakken kendisi açıklıcak umarım iyi birşeyler gelmiştir sendenOylarımı kullandım. Hak eden kazansın
Oylarımızı sen açıklayacaksın değil mi ? Bizim açıklamamıza gerek yok. @Cengo
Öyle, bakalım hiç belli olmaz, bakalım kim 1. olacak.benim listemde çok iyi puan aldı göksel ama elenirsede şaşırmam bu forum yabancı şarkılara sonra grup şarkıcılara ve corver parçalara tepkililer sırf corver diye bu parçayı önceden başkası söyledi diye düşük verenler çok var
eğer forum yabancı şarkı diye harcamazsa hızlı ve öfkeli rahat alması lazım normalde bu haftayı efsane serinin efsane parçasıÖyle, bakalım hiç belli olmaz, bakalım kim 1. olacak.
Benden iyi sayılabilecek puan aldı.eğer forum yabancı şarkı diye harcamazsa hızlı ve öfkeli rahat alması lazım normalde bu haftayı efsane serinin efsane parçası
ben kullanmadım daha melunbekleOylarını kullanmayanlar varsa kullansınlar yarın akşama açıklanır herhalde değil mi @Cengo
Bekliyoruz iyi puanlarınıben kullanmadım daha melunbekle
sen şikeyle halletmişsindirBekliyoruz iyi puanlarını
17 üzerinden 117 yazmıştın bu durumda en yüksek 16 puanı vermemen için hiçbir neden yoksen şikeyle halletmişsindir
117/117 alırsın17 üzerinden 117 yazmıştın bu durumda en yüksek 16 puanı vermemen için hiçbir neden yok
Hadi len şapşik 17/117 dedin sen 6 küsür bir şey oluyor o durumda neyse 10 ve altını kabul etmiyorum senin tabirinle117/117 alırsın
Bunu önceden de tartışmıştık ve oylamaya sunulmuştu oy birliğiyle 2 gün kabul edildi ne yazık ki.O değilde bence oylamalar 1 gün sürmeli. @Cengo
5-6 şarkı olsa neyse ama şu an 17 şarkı var ve benim gibi sadece recapten değil şarkıların tamamını dinledikten sonra oy verenler de var, üstelik herkesin aynı derecede boş vakti de yok. Bu yüzden 2 gün iyidir.O değilde bence oylamalar 1 gün sürmeli. @Cengo
Yarın oylar açıklanacak o yüzden en kısa sürede kullanmaya bak akşama kadar.5-6 şarkı olsa neyse ama şu an 17 şarkı var ve benim gibi sadece recapten değil şarkıların tamamını dinledikten sonra oy verenler de var, üstelik herkesin aynı derecede boş vakti de yok. Bu yüzden 2 gün iyidir.