MusicSurvivor 3.Sezon | 1.Hafta

Oylarımı kullandım. Hak eden kazansın :)

Oylarımızı sen açıklayacaksın değil mi ? Bizim açıklamamıza gerek yok. @Cengo

Ben pek sevmezdim o şarkıyı Kuzu Kuzuyu dikkatli olmak lazım, her an elenebiliriz, şimdi ilk hafta çok iyi şarkıyla çıkan Göksel elenir.:D :F:F:F
benim listemde çok iyi puan aldı göksel ama elenirsede şaşırmam bu forum yabancı şarkılara sonra grup şarkıcılara ve corver parçalara tepkililer :F:F:F sırf corver diye bu parçayı önceden başkası söyledi diye düşük verenler çok var :A:A:A

Oylarımı kullandım. Hak eden kazansın :)

Oylarımızı sen açıklayacaksın değil mi ? Bizim açıklamamıza gerek yok. @Cengo
yok tatlım sen açıklamıyorsun cengo sonuclar açıklanıcakken kendisi açıklıcak umarım iyi birşeyler gelmiştir senden :A:A:A

benim listemde çok iyi puan aldı göksel ama elenirsede şaşırmam bu forum yabancı şarkılara sonra grup şarkıcılara ve corver parçalara tepkililer :F:F:F sırf corver diye bu parçayı önceden başkası söyledi diye düşük verenler çok var :A:A:A
Öyle, bakalım hiç belli olmaz, bakalım kim 1. olacak.:D :F:F

@Cengo oylarını kullanmayanları konuya etiketlersen iyi olur hatırlatma amacıyla unutmuş olabiliyorlar bazen. :D

Recapi dinledim şimdi, az sonra oylarımı da gönderirim. :)

Renkli bir sezon bizi bekliyor. Çok farklı tarzlarda yarışmacılar var yine. İlk haftaya çok iddialı çıkanlar da var biraz zayıf kalanlar da var. İlk kez yarışmacı olarak da bekleyeceğim sonuçları ve şimdiden epey heyecanlıyım. İnşallah yabancı şarkı kurbanı olmayız ve iyi bir hafta geçiririz. Herkese başarılar. :D

5-6 şarkı olsa neyse ama şu an 17 şarkı var ve benim gibi sadece recapten değil şarkıların tamamını dinledikten sonra oy verenler de var, üstelik herkesin aynı derecede boş vakti de yok. Bu yüzden 2 gün iyidir. :)
Yarın oylar açıklanacak o yüzden en kısa sürede kullanmaya bak akşama kadar. :D