@sokak sanati öyleyse problem yok senin sevmediğini biliyorum zaten önceki mesajlarını biliyorum şarkıyla ilgili. Şarkım aynı hiçbir değişiklik yok devam bu şekilde
@sokak sanati Havaalanı seviyordun dimi sen
paylaştımya cnm racap yokmuş nasılsa konuya paylaştığımız videoyu al
paylaştımya cnm racap yokmuş nasılsa konuya paylaştığımız videoyu al
son 2 haftadır gözüne girmeyi başladık senin aşkın beni baştan ayzarıda severmisin
en yakın parçası duymamıs olman tuhaf ama dinlemeden nerden bliyorsun bir dinle bakalım beğenir beğenmezsin onu dinleyince karar ver cnm zaten normalide oŞarkıyı görünce bu hafta elenen isim belli oldu dedim.
Ben ilk kez duydum ve oylamada dinlemeyi düşünüyorum.
Tamam unutmuşum paylaştığını..
en yakın parçası duymamıs olman tuhaf ama dinlemeden nerden bliyorsun bir dinle bakalım beğenir beğenmezsin onu dinleyince karar ver cnm zaten normalide o
ayoll sen bir şarkıyı dinle öncede gül kokusundan daha kalitelidir dinleyince seviceğine eminim ben dinlemeden böyle puan veririm diyerek yaırşmacılara kötü örnek olma sunucu olarakEğer Hande Ya ya ya ile gelirse sana en kötü 2 veririrm.
@denizz19 sen anladın.
ayoll sen bir şarkıyı dinle öncede gül kokusundan daha kalitelidir dinleyince seviceğine eminim ben dinlemeden böyle puan veririm diyerek yaırşmacılara kötü örnek olma sunucu olarak
ayy bakk işte ilk dinleyişte kötü olmadını anladın birde oylama zamanı dinleyince güzel oldunuda anlıcaksın cnm
5 hafta önce senin için kırılma anıydı.ayyy olsun bee o garantiyi alamayanlar bile var halimize şükretmeyide bilmeliyiz